<  
>  
Stillingsannonse

Økonomi- og administrasjonssjef Peab

Søknadsfrist : 07.08.2022

Stillingsbeskrivelse

Vår nåværende økonomisjef skal gå av med pensjon, og vi er nå på leting etter hans erstatter.

Vi søker derfor etter en økonomi- og administrasjonssjef som har økonomifaglig bakgrunn, dokumentert erfaring med ledelse, bedriftsøkonomi og prosjektøkonomi.

Økonomifunksjonen innebærer ansvar for driftsregnskap og prosjektregnskap. Årsregnskap, finansiering og lønn driftes av konsern og stillingen innebærer kontakt og samarbeid med konsernfunksjoner.

Som person er du opptatt av bedriftsutvikling, kontroll og struktur. Du evner å ta avgjørelser, er initiativrik og løsningsorientert.

Du som søker: 

 • har høyere utdanning innen økonomi eller ledelse
 • har god erfaring fra økonomistyring 
 • er tydelig, stiller krav og kommuniserer godt på alle nivåer

Du er handlekraftig og kjenner deg igjen i våre verdier; Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig

Oppgaver og ansvar:

 • Drive organisasjonsutvikling og strategisk arbeid samt kommunisere godt i hele bedriften
 • Overordnet økonomistyring
 • Administrative oppgaver
 • Prosjektcontroller
 • Lede controllerfunksjonen inkl. personalansvar
 • Delta i ledergruppe i Bjørn Bygg

Du bør ha gode ferdigheter innen Office 365, Power BI og lignende.

I rollen som økonomi- og administrasjonssjef vil man jobbe tett med ledelse i løpende prosjekter, administrerende direktør og øvrig stab, som er organisatorisk plassert i Tromsø. Den rette kandidaten kan jobbe fra Harstad, men må i så fall påregne en del reisevirksomhet til Tromsø.

Vi har em god bedriftskultur, spennende muligheter i et stort konsern samt konkurransedyktige lønnsbetingelser inkludert pensjons- og personforsikringsordninger med AFP etc. 

Ta kontakt med administrerende direktør Gro Skaar Knutsen +47 480 37 651, Økonomisjef Sigurd Guttormsen +47 909 76 154 eller HR sjef Ronny Josefsen +47 905 26 154 hvis du har spørsmål om stillingene.

Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.

Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. I Peab finnes det store muligheter for personlig utvikling.
Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søknadsfrist 07.08.2022

 

Om arbeidsgiveren

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer om Peab

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 07.08.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 30
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
21 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Bli kjent med oss

De ansatte
 • Jeg syntes bransjen virket utrolig spennende. Det skjer mye på et prosjekt, og det krever god planlegging og koordinering for å gjennomføre et godt prosjekt.
  Daniel Prosjektingeniør, Anlegg
 • Peab er et stort firma med etablerte systemer og retningslinjer. Jeg har erfarne og dyktige kolleger på prosjektet, og selv om jeg bare har jobbet her i noen måneder, føles det som jeg har vært her veldig lenge. Ledelsen er opptatt av godt arbeidsmil
  Taha prosjektingeniør
 • Peab er en solid entreprenør i vekst med mange flinke folk, spennende prosjekter og en arbeidsplass med utviklingsmuligheter.
  Ahmad prosjektleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Bedriftshelsetjeneste
Egne ordninger for småbarnsforeldre
Bedriftsidrettslag
Firmaturer og sosiale arrangementer
Personalrabatt på produkter og tjenester
Hos oss får du
Du får stor frihet under ansvar, og myndighet til å påvirke
Du får utvikle din kompetanse
Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
Ledere som støtter deg i din utvikling
Bli en samfunnsbygger
Du får være med på å skape fremtidens bærekraftige samfunn
Bli en del av vårt fellesskap