<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Avdelingsleder Vann Rambøll

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hvordan skaper vi bærekraftige bygg, anlegg og byområder som kan håndtere framtidige klimaendringer, som ikke skaper forurensning til resipienter i vann og i jorden og som har en infrastruktur som sikrer transport av trygt vann fram til innbyggerne?

 

Vi ser etter en person som deler vårt engasjement for å skape løsninger som hjelper våre kunder og samfunnet å svare på disse spørsmålene. Vi har allerede medarbeidere med et stort spenn av kompetanse innen alle deler av vannfaget. Som vår nye avdelingsleder vil du være med på å styrke Rambølls satsning på klimatilpasning, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke- og avløpsvann.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

 

Bli en del av vår Enhet for Vann

Som vår nye avdelingsleder Vann blir du en del av et kompetent fagmiljø med ansatte i Drammen, Oslo, Trondheim, Tønsberg, Bergen og Alta. I tillegg vil du bli en del av vårt globale team med mer enn 1000 vann-eksperter globalt i Rambøll. 

 

Drammen har et stort fagmiljø, med mer enn 40 medarbeidere, som dekker alle fagfelt innenfor vann. Som avdelingsleder vil du lede et engasjert team med nærmere 25 medarbeidere, som jobber bredt med vannfaglige problemstillinger.

Eksempler på prosjekter vi er engasjert i er prosjektering og forprosjekt for hhv. Hokksund og Lier avløpsrenseanlegg, prosjektering av Bleksli Vannverk, hovedplaner for flere kommuner, poretrykksovervåking av utbygging av ny vannforsyning Oslo, og Drammen helsepark.

Vi er også Norges største driftsassistanse med avtale med over 60 kommuner lokalisert i gamle Hedmark, Follo, Finnmark og Viken. Driftsassistansene fører til et tett samarbeid med kommunene og en kontinuerlig tilgang på prosjekter. Vi har rammeavtale med flere store kommuner som Drammen, Lier, Øvre- Eiker, Asker og Bærum. Og vi har en portefølje innen næringsmiddelindustri og grønn energi.

 

Din oppgave er å videreutvikle det vi mener er Drammens beste fagmiljø innen Vann og sørge for vekst i oppdrag og i antall medarbeidere.  Du rapporterer til direktør for Vann i Norge og vil samarbeide med kollegaer ved flere kontorer i Norge, i Norden og i andre deler av verden. Du får anledning til å bli involvert og lede mange spennende og miljøambisiøse prosjekter som inkluderer det nyeste innen best tilgjengelig teknologi.         

 

Dine hovedoppgaver og ansvarsområde vil være:

 • Ledelse og personalansvar for avdelingen

 • Resultat- og salgsansvar

 • Delta i Vann Norge sin ledergruppe med forbedringer, innovasjon og markedsstrategi

 • Delta i Vann Norden sin ledergruppe

 • Drive utvikling av avdelingens og den enkelte medarbeiders kompetanse

 • Rekruttere for å møte behov for kompetanse innen Vann

 

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du den støtten du trenger for å videreutvikle dine lederegenskaper. For denne rollen ser vi etter deg som er en engasjert og inkluderende leder og som har evne til å samarbeide med oppdragsgivere, partnere og kollegaer i andre kompetansemiljø i Rambøll. Utover dette vil det faglige utgangspunktet ditt være:

 • Relevant faglig kompetanse med universitets- eller høyskoleutdannelse i bunn

 • Erfaring som leder og interesse for å utvikle deg videre

 • Markeds- og forretningsorientert

 • Kontaktnett mot kunder og samarbeidspartnere

 

Bærekraft i Rambøll

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA helt siden selskapet ble grunnlagt 1945 med en visjon om et selskap som både tar vare på mennesker og natur. I dag er Rambøll er et ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design og i Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1600 eksperter som jobber flerfaglig på store og små prosjekter. Våre forpliktelser for å skape bedre samfunn står fortsatt sterkt og som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er vi sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

 

 

Veien videre

Hvis du lurer på noe om denne stillingen kan du gjerne kontakte direktør for VANN, Turid P Ødegaard, for en trivelig prat. Mobil 930 36 535.

 

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.05.2022

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUL 01
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
 Aleris søker prosjektleder med brennende engasjement for helseteknologi, innovativ drift og digitale helsetjenester I Aleris har vi som mål å
09.05.2022 Oslo
Eiqon har en solid ordrereserve som strekker seg til 2023/2024 og er i vekst, derav trenger vi en ny avdelingsleder.
27.05.2022 Oslo
Vi har et fantastisk produkt - og trenger flere ambisiøse selgere i bedrift-/privatmarkedet. LOS er en av landets ledende strømleverandører,
07.06.2022 Kristiansand
Vis alle 29.520 ledige stillinger

Bli bedre kjent med Rambøll!

De ansatte
 • Det jeg elsker med jobben min er at jeg har det veldig gøy og at det er så stor variasjon i arbeidsoppgaver.
  Selma Bjørge Hoel Miljørådgiver
 • Det beste med å jobbe i Rambøll er muligheten til å skape nye løsninger og være med på unike prosjekter
  Mia Wanger Ingeniør
 • I Rambøll er det mange med lang fartstid og høy kompetanse, tilrettelegging av junior-seniorsamarbeid har gjort at jeg har hatt en bratt læringskurve og håndtert mye ansvar fra dag én.
  Gina Marie Qvale konsulent og utviklingsleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Fleksibel arbeidstid
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Personlig og faglig utvikling
Brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn.
Skape inspirerende og bærekraftige løsninger
Stort ansvar og varierte arbeidsoppgaver.
Mulighet til å prøve deg innen ulike roller.
Et eget kursprogram (Rambøll Academy).
Veiledning og oppfølging fra gode kolleger.
"On the job" trening.

Fakta om Rambøll