<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Motiveres du av å skape og utvikle gode kunderelasjoner? Gjensidige

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Motiveres du av å skape og utvikle gode kunderelasjoner?

Vi i Gjensidige har sikret liv, helse og verdier i over 200 år. Engasjement i fellesskapet, i kundene våre og i bærekraftige løsninger er noe vi drives sterkt av. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi er spente på om du blir den neste personen til å være med på denne viktige oppgaven.

Gjensidige skal opprettholde den sterke posisjonen vi har lokalt, og til vårt kontor i Bergen søker vi deg med god lokalkunnskap og erfaring fra bransjen.

Hvilke arbeidsoppgaver kan du forvente?
Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig innebære betjening av lokale kunder, samt rådgivning og salg av skade- og personforsikring til nye og eksisterende bedriftskunder. Som salgssjef vil du få ansvaret for hele salg- og rådgivningsprosessen selv, samt ansvaret for å bevare og utvikle egen portefølje.

Hos oss er det viktig at du har det gøy på jobb og motiveres av gode resultater. Gjennom vår egen skole, Gjensidigeskolen, sørger vi for at du som rådgiver får nødvendig opplæring og kontinuerlig utvikling innenfor fokusområdene kundeopplevelser, treningskultur og prestasjon.

Er du vår nye kollega?
Motiveres du av å skape gode kundeopplevelser? Ser du på deg selv som en naturlig del av et prestasjonsorientert miljø? Da er du kanskje vår nye kollega. Vi søker deg som har erfaring fra forsikringsbransjen, og som tidligere har jobbet med salg til næringslivskunder.

Som person er du optimistisk, du evner å se muligheter ovenfor våre kunder, og du er flink til å etablere og vedlikeholde relasjoner. Vi er ikke på jakt etter en supermann eller superkvinne, men det er viktig at du trives i et dynamisk arbeidsmiljø, jobber strukturert og målrettet, og at du liker å lykkes. I tillegg er det er ønskelig med relevant utdannelse på bachelornivå, men salgserfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Du må ha førerkort, samt tilgang til egen bil. Vi gjør også oppmerksom på at denne stillingen krever at vi innhenter vandel før en eventuell oppstart.

Hos oss får du: En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. I arbeidet med rådgivning og aktivt salg mot næringslivskunder får du bruke dine kommunikasjons- og relasjonsevner. Du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en dynamisk hverdag, og muligheter til å jobbe med dyktige kollegaer som heier deg frem. Hos oss er vi opptatt av å ha et miljø der vi deler kunnskap og støtter hverandre.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsvilkår
  • Gode personalforsikringer med blant annet helseforsikring og personalrabatter
  • Aksjespareordning
  • Bedriftshytter i inn- og utland
  • Fleksibilitet for god balanse i arbeidshverdagen

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Ved spørsmål kan du ta kontakt med Rolf Østensen på følgende telefonnummer: Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: Bergen

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Matching candidates Vis alle 
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi i Teleperformance ønsker nye kundebehandlere for vårt Telia team! Vi ser etter nye kandidater som er positivt innstilt, glad
05.07.2022 Oslo
Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi
01.07.2022 Flere steder
Verdikjeden til Osland går i kretsløp frå rogn til regnbogeaure ut til marknaden. Vår aktivitet skapes av våre tilsette, men
28.06.2022
Har du interesse for bærekraftig mat og havbruk, og ønsker en spennende og variert start på karrieren?
27.06.2022 Høyanger
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
Vis alle 27.035 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige