<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Spennende mulighet hos markedsleder! Canon Norge

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Trives du med å jobbe med oppsøkende B2B-salg og ønsker deg inn i et solid internasjonalt selskap med en sterk salgskultur, og som flere ganger har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser?

Til vårt salgsteam i Stavanger-området søker vi nå en Account Manager for bearbeiding av nye og eksisterende kunder.

Hva vi tilbyr?

I Canon får du den støtte og oppmuntring du trenger for å lykkes, fra kolleger som deler dine ambisjoner. Hos oss vil du få frihet til å prøve nye ting, og en kultur der vi deler våre suksesser og lærer av hverandre og våre feil.

Vi er kjent for å utvikle dyktige selgere, og vårt opplærings- og utviklingstilbud er i verdensklasse. Utover fast grunnlønn består belønningspakken av en spennende provisjonsmodell, svært gode persjons- og forsikringsordninger inkl. helseforsikring, subsidiert kantine, tilgang til hytte midt i alpinbakken samt et omfattende tilbud om sosiale og sportslige aktiviteter gjennom vår Frisk i Canon-satsning.

Hva vi forventer av deg

Din hverdag vil bestå av proaktivt oppsøkende salg av maskin- og programvareløsninger og tjenester som hjelper våre kunder på sin automatiserings- og digitaliseringsreise. En viktig del av jobben er å bearbeide potensielle kunder, men du vil også få din egen kundeportefølje som du skal forvalte og videreutvikle.

Du kommer til å stå for hele salgsprosessen, fra innledende kontakt med kunden, behovsavklaring, presentasjon av løsningsforslag og closing. Vi forventer at du tar initiativ og jobber selvstendig, og at du har tilstrekkelig forretningsforståelse til at du kan bidra til å skape merverdi for våre kunder.

Vi forventer at du har følgende personlige egenskaper og faglige kvalifikasjoner:

  • Proaktiv og selvgående
  • Målbevisst og strukturert
  • Profesjonell i din fremtreden
  • Noen års erfaring med B2B-salg, gjerne fra teknologi-bransjen
  • Flytende norskkunnskaper både muntlig og skriftlig, samt gode engelskskunnskaper
  • Førerkort for personbil, og disponerer egen bil

Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte leder for teamet i Stavanger, Jon-Ingar Mæland, på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Mottatte søknader vil bli behandlet fortløpende.
Adresse: Sandnes

Om arbeidsgiveren

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 190 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bildet, har Canon videreført sin teknologi til flerfoldige markeder og etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer (speilrefleks), videre , til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer samt løsninger innen Information Management - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon Norge representerer alle de mulighetene innen produkter og tjenester som Canon enten eier eller har partnerskap med, og med fokus på å best-in-class teknologi tar vi klasseledende løsninger til markedet. Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er, i tillegg til sitt hovedkontor på Holmlia, representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Vi setter vår stolthet i motiverte medarbeidere som når sine mål og trives på arbeidsplassen. Dette gjenspeiler seg også i at selskapet gjentatte ganger har ligget på topp ti i arbeidsmiljø-kåringen “Great Place to Work”.

Les mer om Canon Norge

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
 Aleris søker prosjektleder med brennende engasjement for helseteknologi, innovativ drift og digitale helsetjenester I Aleris har vi som mål å
09.05.2022 Oslo
Eiqon har en solid ordrereserve som strekker seg til 2023/2024 og er i vekst, derav trenger vi en ny avdelingsleder.
27.05.2022 Oslo
Vi har et fantastisk produkt - og trenger flere ambisiøse selgere i bedrift-/privatmarkedet. LOS er en av landets ledende strømleverandører,
07.06.2022 Kristiansand
Vis alle 29.520 ledige stillinger

Bli kjent med oss