<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Tekniker NAV Hjelpemiddelsentral Nordland

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland er et ressurs- og kompetansesenter innen tekniske hjelpemidler, tilrettelegging og tolketjenester til hørselshemmede, døve og døvblinde. Vi er lokalisert i Bodø og har 70 ansatte som gir tilbud til brukergrupper innenfor områdene bevegelse, syn, hørsel, kommunikasjon, kognisjon, IKT og tolk. Hjelpemiddelsentralen har et overordnet og koordinerende ansvar for formidling av tekniske hjelpemidler i Nordland, og vi samarbeider tett med kommunene i fylket. Våre prioriterte områder er arbeid og utdanning, og målgruppen barn og unge.

Har du lyst på nye faglige utfordringer? Har du lyst til å få en større bredde i din fagkompetanse? Liker du å jobbe med tilrettelegging for mennesker i ulike livsfaser? Da har vi en spennende jobb å tilby!  Hos oss kan du bidra til at personer med funksjonsnedsettelse kan oppleve økt mestring i sin hverdag gjennom god rådgiving. Kompetanse er vår kjerneverdi, og vi jobber i utstrakt grad tverrfaglig for å gi best mulig tjenester. 

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland har ledig 100% fast stilling som tekniker ved avdeling Teknisk. Er du utdannet innen elektromekanisk/elektronisk fagområde nylig eller har mange års erfaring, så trenger vi i disse dager en ny medarbeider. Hvis du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss, i et faglig miljø med stor takhøyde og godt samarbeidsklima, håper vi at nettopp du legger inn en søknad.


Arbeidsoppgaver

Stillingen vil ha ansvar for ambulant tjenester som reparasjoner, periodisk ettersyn, og tilpasning av elektromedisinsk og medisinsk  utstyr i hele Nordland
Utføre klargjøring, reparasjoner og tilpasninger av alle typer hjelpemiddel  

Må også utføre opplæring/veiledning av aktuelle samarbeidspartnere

Det må påregnes noe reisevirksomhet, fortrinnsvis innenfor Nordland fylkeDet tas forbehold om endring av arbeids- og ansvarsområde

Kvalifikasjoner

Fagbrev innen aktuell fagretning (elektromekanisk, elektro)
Førerkort for bil, klasse B
God norsk muntlig og skriftlig kommunikasjon

Erfaring fra feilsøking og reparasjoner av elektromekanisk utstyr i løpet av de siste 5 år 

Ønskede kvalifikasjoner:

Erfaring innen hjelpemiddelområdetGode datakunnskaper

Personlige egenskaper

Rask og effektiv, med god kvalitet i saksbehandlingen

Resultatorientert

Omstillingsdyktig

God på veiledning og undervisning

God serviceholdning

Vi tilbyr

Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver i et aktivt og engasjert fagmiljø som gir mulighet for personlig utvikling og kompetanseheving.
Godt arbeidsmiljø med stor bredde i kompetanse på hjelpemiddelområdet. 
Fleksitidsordning, kantine, treningsavtale, andre nærværstiltak.Lønn som 1. konsulent/Rådgiver, stillingskode 1408/1434, kr. 461 300 til kr. 524 900 etter individuell kompetansevurdering Pliktig medlemskap i Statens Pensjonskasse (2 % trekk fra lønn)

Kontaktinformasjon

Jørn Jakobsen, Avdelingsleder Teknisk, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted


Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:NAVReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon10Stillingsprosent: 100%FastSøknadsfrist: 30.05.2022Om arbeidsgiveren

NAV (arbeids- og velferdsforvaltningen) leverer arbeids- og velferdstjenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidere fordelt over hele landet. NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovedmål er å få flere i arbeid. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker meningsfulle og varierte arbeidsoppgaver.

NAV er en inkluderende arbeidsplass som er preget av mangfold. Vi ønsker at alle kvalifiserte kandidater søker jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. I lys av inkluderingsdugnaden oppfordrer vi personer med nedsatt funksjonsevne og/eller "hull i CV" om å søke jobb hos oss. De er en verdifull arbeidskraftressurs som NAV trenger. Søkere som tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, gjøres oppmerksom på at denne opplysningen kan bli brukt til statistikkformål ifm. regjeringens inkluderingsdugnad dersom vedkommende blir ansatt.

Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes til utvidet søkerliste. Dersom du ønsker å unntas fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Se feltet for spesiell vurdering under utfylling av CV. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Les mer om NAV Hjelpemiddelsentral Nordland

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

1 ledig stilling

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
 Aleris søker prosjektleder med brennende engasjement for helseteknologi, innovativ drift og digitale helsetjenester I Aleris har vi som mål å
09.05.2022 Oslo
Eiqon har en solid ordrereserve som strekker seg til 2023/2024 og er i vekst, derav trenger vi en ny avdelingsleder.
27.05.2022 Oslo
Vi har et fantastisk produkt - og trenger flere ambisiøse selgere i bedrift-/privatmarkedet. LOS er en av landets ledende strømleverandører,
07.06.2022 Kristiansand
Vis alle 29.520 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om NAV Hjelpemiddelsentral Nordland