<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vil du jobbe med konsernregnskap i et stort børsnotert selskap? AF Gruppen

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

AF Gruppens konsernstab for finans ønsker å styrke kapasiteten innen finansiell rapportering og konsernregnskap ved å ansette en controller. I tillegg til et sterkt team innen konsernregnskap, dekker konsernstab finans funksjonene business controlling, finans, risikostyring, strategi og M&A. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Kvalitetssikring og oppfølging av rapportering fra en egen portefølje med datterselskaper.
 • Konsolidering og utarbeidelse av finansiell rapportering til ledelse, styret og Oslo Børs, herunder kvartals- og årsrapport.
 • Gi råd til enhetene innen fagområdene IFRS, regnskap, skatt og selskapsrett.
 • Oppgaver knyttet til restruktureringer, oppkjøp og andre transaksjoner.
 • Forbedring og videreutvikling av prosesser og systemer for konsernrapportering.

For å lykkes i rollen må du være analytisk og nøyaktig, i tillegg til at du har en strukturert tilnærming til arbeidsoppgavene dine. Du kjennetegnes av gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper samt sterk gjennomføringsevne. Videre trives du både med å jobbe selvstendig og i team.

Vi søker deg som er utdannet siviløkonom, fortrinnsvis med master i regnskap eller finans, med minimum fem års erfaring fra revisjon eller fra økonomistab i et annet børsnotert selskap. Du har kunnskap om IFRS, god systemkompetanse og interesse for prosessforbedring. Du er en stødig bruker av Excel og har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både i norsk og engelsk.

Stillingen kan tilpasses den rette kandidatens kompetanse, interesser og erfaringsnivå og vil rapportere til konsernregnskapsdirektør.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende faglige utfordringer. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsbaserte betingelser og gode forsikringsordninger. Du vil også få anledning til å ta del i verdiskapingen ved medeierskap. Alle ansatte får tilbud om å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Om arbeidsgiveren

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern som driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 26
  2022
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
19 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
 Aleris søker prosjektleder med brennende engasjement for helseteknologi, innovativ drift og digitale helsetjenester I Aleris har vi som mål å
09.05.2022 Oslo
Eiqon har en solid ordrereserve som strekker seg til 2023/2024 og er i vekst, derav trenger vi en ny avdelingsleder.
27.05.2022 Oslo
Vi har et fantastisk produkt - og trenger flere ambisiøse selgere i bedrift-/privatmarkedet. LOS er en av landets ledende strømleverandører,
07.06.2022 Kristiansand
Vis alle 29.520 ledige stillinger

Jobb i AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
De ansatte
 • Ved å velge AF Gruppen fikk jeg akkurat det jeg ønsket: mange spennende prosjekter som jeg føler at jeg tilhører, store påvirkningsmuligheter, frihet under ansvar, gode kolleger og et trygt og behagelig arbeidsmiljø
  Anastasia Wraa Miljøsjef i AF Konsern
 • Noe av det beste med jobben er å kunne bidra til å skape energieffektive og grønne løsninger for marinebransjen som samtidig er kostnadseffektive.
  Linn Rasmussen Prosjektingeniør
 • Det beste jeg vet med jobben min er at jeg får være med på å forme hvordan AF jobber i fremtiden. AF gruppen har de muskler til å ikke bare drive med tradisjonelt arbeid, men også arbeide med spennende utvikling. Etter kun en liten tid i AF, har jeg
  Martin Systad Geiran Energiingeniør
Ansattgoder
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Gode pensjonsordninger
Firmaturer og sosiale arrangementer
Kantineordning
Personalrabatt på produkter og tjenester
Aksje- / opsjonsordning
Hos oss får du
Høy trivsel
Rom til å leve ut din nysgjerrighet
Store personlige utviklingsmuligheter
Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse