<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prosjektassistenter innen strategi, digitalisering og innovasjon Rambøll

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi inviterer deg til å ta i bruk din interesse for bærekraftig samfunnsutvikling, i en stilling hvor du støtter våre konsulenter med å løse spennende prosjekter og utforme tilbud. Stillingen er timebasert og kan fint kombineres med studier. For denne rollen trenger du du bl.a. gode skriftlige eller visuelle fremstillingsevner, kompetanse innen samfunnsvitenskapelige metoder eller design og et analytisk og kreativt hode. Er du vår nye Prosjektassistent? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

 

Inviting bright minds

 

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

 

Bli en del av vårt team som jobber med strategi, digitalisering og innovasjon

 

Som vår nye Prosjektassistent blir du en del av avdelingen Sustainable Society Transformation, et miljø som leverer en rekke konsulenttjenester for offentlige virksomheter. Vi gjennomfører både kartlegginger, evalueringer og utviklings- og innovasjonsprosjekter. Felles for prosjektene våre er at vi fremskaffer ny kunnskap og innsikt som brukes som grunnlag for viktige strategiske beslutninger i offentlige virksomheter og for utvikling av samfunnet. Prosjektene innen dette fagområdet er blant annet knyttet til utvikling av konkrete områder som digitalisering, innovasjon, strategiutvikling, gevinstrealisering og hvordan teknologi kan bidra til å skape bærekraftig utvikling, samt med rådgivning innen prosjekt- og prosessledelse. Vi er i dag 11 konsulenter som jobber med dette, og totalt 53 medarbeidere i Rambøll Management Consulting i Oslo. Vi har et ungt arbeidsmiljø med mange talentfulle kollegaer, og tilbyr utfordrende og spennende arbeidsoppgaver, samt gode utviklings- og karrieremuligheter. Vårt arbeidsmiljø er preget av høyt faglig nivå og du vil kunne få ettertraktet erfaring og referanse for fremtidige jobbsøknader.

 

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Å bistå konsulentene i konkrete prosjektoppgaver, f.eks. ulike former for researcharbeid, booking og gjennomføring av intervjuer, dokumentasjon, utforming av spørreundersøkelser, dataanalyse, rapportskriving, korrekturlesing av tekst, grafisk fremstilling av data og funn gjennom InDesign, PowerPoint e.l.
 • Å bistå i utforming av tilbud.
 • Arbeidsoppgavene er meget varierte. Basert på dine interesser vil du ha muligheten til å påvirke hvilke prosjekter og oppgaver du skal løse.

 

Vi støtter den faglige utviklingen din

 

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Masterstudent på første året, eller siste års bachelorstudent med konkrete planer om masterstudier, som kan vise til gode resultater på studiene
 • Student innen organisasjon og ledelse, forvaltningsinformatikk, strategi (eller siviløkonom med fordypning i strategi), prosjektledelse, innovasjon og digital innovasjon, digital økonomi og ledelse, digital forretningsutvikling, entreprenørskap, design, anvendt data- og informasjonsteknologi, eller liknende.

 

I denne rollen vil det være en fordel om du også har evnen til å bearbeide og systematisere informasjon, er analytisk anlagt, fleksibel, nøyaktig og legger stor vekt på høy kvalitet i arbeidsoppgavene du utfører. Det er en fordel om du har gode skriftlige eller visuelle fremstillingsevner, kjennskap til offentlig forvaltning, og interesse for enten digitalisering, innovasjon, organisasjonsutvikling, samfunnsvitenskapelige metoder, formidling og/eller markedsaktiviteter.

 

 

 

Velkommen til vår divisjon for Management Consulting 

 

Rambøll har ett av Nordens største miljøer innen Management Consulting, med en sterk forankring i offentlig utvikling. Våre 600 eksperter er med å ruste bedrifter og samfunn for en bærekraftig fremtid. Vi tilbyr kundene våre verdifull innsikt, og vår globale kunnskapsbase med 15 000 medarbeidere gir oss mulighet til å kombinere teknisk ekspertise med konsulenttjenester.

 

 

 

Slik søker du

 

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 1. august 2022. Søknader behandles i etterkant av oppgitt søknadsfrist. Ønsket oppstart i stillingen rundt 1. september.

 

Har du spørsmål?


Kontakt Aisha Iqbal: aisha.iqbal@ramboll.com / 986 28 154

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Student og jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
By joining our team you will have the opportunity to work with tasks related to the Maintenance Management & Reliability
01.08.2022 Flere steder
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Trondheim
Vis alle 23.471 ledige stillinger

Bli bedre kjent med Rambøll!

De ansatte
 • Det jeg elsker med jobben min er at jeg har det veldig gøy og at det er så stor variasjon i arbeidsoppgaver.
  Selma Bjørge Hoel Miljørådgiver
 • Det beste med å jobbe i Rambøll er muligheten til å skape nye løsninger og være med på unike prosjekter
  Mia Wanger Ingeniør
 • I Rambøll er det mange med lang fartstid og høy kompetanse, tilrettelegging av junior-seniorsamarbeid har gjort at jeg har hatt en bratt læringskurve og håndtert mye ansvar fra dag én.
  Gina Marie Qvale konsulent og utviklingsleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Fleksibel arbeidstid
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Personlig og faglig utvikling
Brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn.
Skape inspirerende og bærekraftige løsninger
Stort ansvar og varierte arbeidsoppgaver.
Mulighet til å prøve deg innen ulike roller.
Et eget kursprogram (Rambøll Academy).
Veiledning og oppfølging fra gode kolleger.
"On the job" trening.

Fakta om Rambøll