<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bygg en karriere som synes i hele Osloregionen! NCC

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Nå er timingen riktig tenker du! Riktig for å søke nye muligheter hos en av Nordens største entreprenører hvor utvikling skjer gjennom ditt daglige arbeid, hver eneste dag. Hos oss kan du bygge en karriere hvor resultatene vil synes i flere generasjoner fremover.
NCC er i en svært spennende utvikling og vi søker nå flere roller. Vi vokser i Osloregionen, og ser etter medarbeidere som vil være med å bygge en organisasjon for fremtiden. Kanskje er en av disse stillingene akkurat den du drømmer om?

NCC Building utvikler, bygger og rehabiliterer bærekraftige næringsbygg, badeanlegg, helsebygg, skoler og barnehager for både offentlige og private kunder. Vi fokuserer på utvikling i tidligfase i nært samarbeid med oppdragsgiver, og har ansatte fordelt på avdelingene Stor-Oslo, Viken Øst, Viken Vest og i Midt-Norge. I tillegg har vi tre datterselskaper på Østlandet.
Avdeling Stor Oslo er lokalisert i Østensjøvegen på Brynseng i Oslo. Avdelingen har prosjekter primært i Oslo i dag. Vi har kontorer både på Kjellstad i Lier og Råde dersom dette er en bedre base for deg i forhold til hvor du bor.

Vi inviterer nå til å kunne søke flere ledige roller:

• Prosjektsjef
• Anleggsleder
• Kommersiell leder
• Prosjektleder store prosjekter
• Prosjektleder rehab
• Prosjekteringsleder
• Tilbudsleder/kalkyle
• Arbeidsledere (hvorav en som faglig leder tømmer)

Bor du på nordsiden av Oslo og vil primært jobbe nært i fremtiden? Vi inviterer også prosjektressurser som vil være med på en fremtidig satsing i geografien Viken Nord med tentativ base rundt Jessheim og Gardermoen til å melde interesse. I denne omgang i kategorien prosjektledelse, prosjektering og tilbudsledelse. Er dette interessant kan du ta direkte kontakt med HR Manager i Building Norge, Trond Håvard Brunes på tlf 922 61 122 eller trond.havard.brunes@ncc.no

Din erfaring, kompetanse og egenskaper
For å trives og utvikle deg hos oss ser vi etter medarbeidere som oppriktig tror på verdien ved å bygge sammen i en god samarbeidskultur og ved bruk av digitale moderne verktøy og prosesser. I en slik kultur løser vi kompleksitet og finner de beste løsningene. Du er tillitsvekkende, god på kommunikasjon og opptatt av å lære og utvikle din kunnskap. Du har fortrinnsvis utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag, gjerne med noen års erfaring.

Vi tilbyr
Som ansatt i NCC Building vil du få være med på spennende og komplekse byggeprosjekter, og bli en viktig brikke i videreutviklingen vår som selskap. Du vil bli en del av en profesjonell virksomhet med et sterkt fagmiljø både lokalt, nasjonalt og nordisk. I NCC har vi et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes sammen. Dette bidrar til et godt arbeidsmiljø med mange engasjerte og stolte ansatte.
Vi har konkurransedyktige betingelser og goder for våre ansatte, og kan tilby en stilling med betydelig muligheter for kompetanse- og personlig utvikling.

 

Vi er opptatt av et sikkert arbeidsliv med stort fokus på sikkerhet, personlig utvikling og balanse mellom jobb og fritid.
NCC skal reflektere våre kunder og samfunnet for øvrig, og vi søker oss ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.
Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!

Send en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem, der du også blir bedt om å spesifisere hvilken stilling du ønsker å søke på. Vi håndterer søknader fortløpende, så søk i dag! For enkelte stillinger vil det utføres bakgrunnskontroll.

Søknadsfrist: Vi håndterer søknader fortløpende, så søk i dag!

Kontaktpersoner:

Markus Stellander
Avdelingsleder, Stor Oslo
Mob: 975 96 293

Ingvild Jensen
HR Business Partner og rekrutteringsansvarlig
NCC Building
Mob: 415 52 364

Trond-Håvard Brunes
HR Manager
NCC Building
Mob: 922 61 122

Om arbeidsgiveren

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre! Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 57 milliarder SEK og rundt 16.500 medarbeidere (i 2018).

NCC opererer i hele Norden. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Fokus på innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene.

Les mer

Les mer om NCC

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Selger
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 82%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
By joining our team you will have the opportunity to work with tasks related to the Maintenance Management & Reliability
01.08.2022 Flere steder
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Trondheim
Vis alle 23.473 ledige stillinger

Bli kjent med NCC!

Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Firmahytte / firmaleilighet
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver!
Konkurransedyktige betingelser!
Gode utviklingsmuligheter!
Kreative og dyktige kollegaer!
Et hyggelig arbeidsmiljø!
Gode pensjons- og forsikringsordninger!
Bli en del av et konsern som gir bredde og profesjonalitet!
Variasjon, læring og utvikling!

Fakta om NCC