<  
>  
Stillingsannonse

Ønsker du å være med og utvikle fagmiljøet i Folkeregisteret i Hammerfest? Skatteetaten

Søknadsfrist : 26.06.2022

Stillingsbeskrivelse

Folkeregisterkontorene jobber med landsdekkende oppgaveløsning, og kontoret i Hammerfest har ansvar for blant annet statsborgerskap, avtale om foreldreansvar, fødselsnummer, registrere farskap, navn/navnendringer, prøving/vigsel, separasjon/skilsmisse, fødested, sivilstandsendringer og utlevering av folkeregisteropplysninger.

Vi søker deg som vil være en aktiv bidragsyter til utvikling av Folkeregisteret og fagmiljøet, og som er opptatt av å levere god kvalitet i en hektisk hverdag.
Arbeidsoppgavene vil være varierte og utfordrende, og du vil få god anledning til å bruke din faglige kompetanse. Du vil samarbeide tett med saksbehandlere og andre fagpersoner i folkeregisteravdelingen. 

Hva går jobben ut på?
Du får muligheten til å være med og bidra aktivt til utvikling av fremtidens folkeregister. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å registrere, behandle og følge opp saker på egne fagområder. Du får også ansvar for å kvalitetssikre og kontrollere dokumenter og opplysninger. Du vil bidra aktivt med å utvikle og forbedre prosesser, samt rutiner på dine fagområder. Du vil samarbeide med interne og eksterne aktører, og være en aktiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø.
Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?

Vi søker deg med høyere utdanning fra høyskole/universitet på bachelornivå, fortrinnsvis innen administrasjon /offentlig forvaltning eller utdanning i kontorfag. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Kandidater som fullfører utdanningen våren/sommeren 2022  må vise til godkjent bachelorutdanning på søknadstidspunktet.

 • relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
 • god forståelse og interesse for bruk av digitale verktøy
 • god muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk
 • fordel med erfaring fra Folkeregister/tilsvarende oppgaver
 • fordel med gode engelskkunnskaper
 • fordel med kjennskap til prosessarbeid 
Hva ser vi etter hos deg?

Du

 • bidrar aktivt til å fremme et godt samarbeid i egen faggruppe og med andre kollegaer, og viser at du har gode kommunikasjonsevner i dialog med konsumenter og brukere
 • arbeider strukturert og nøyaktig slik at du klarer å legge opp dagen på en effektiv måte
 • bidrar til gode prosesser gjennom å være kvalitets- og løsningsorientert, og du samhandler med dine kollegaer for å finne løsninger
 • er utviklingsorientert og ser etter muligheter for å lette og effektivisere arbeidet

I en hverdag med høyt tempo, og mange oppgaver som skal løses samtidig, viser du evne til å jobbe selvstendig og effektivt, både når du løser egne oppgaver eller når du må bidra til gruppens øvrige oppgaveløsing. Du har høy gjennomføringsevne, er imøtekommende og serviceinnstilt. Du tenker helhet og ser ting i sammenheng. 

Hvorfor skal du velge oss?

Vi har et godt arbeidsmiljø og mange varierte arbeidsoppgaver. Vi er 45 kollegaer som ønsker deg med på laget vårt. Du får muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker og bidra til at folkeregistret er et register med høy kvalitet. Hammerfest ligger i tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark som blant annet gir skattelettelse og nedskriving av studielån. Ønsker du å bli en del av laget vårt og være med på utvikling av Folkeregisteret, kan dette være arbeidsplassen for deg.

Stillingene lønnes som førstekonsulent (kode 1408) fra kr 435 600 – kr 491 200avhengig av kvalifikasjoner. De første seks månedene regnes som prøvetid. Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. 


Verdt å merke seg før du søker

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Du får selvsagt beskjed om utfallet.

 Kontaktinformasjon
Roy Ole Strømme
underdirektør
 913 97 755
Bente Bergheim
underdirektør
 482 53 785
Om arbeidsgiveren

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber om lag 6500 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: Bidra til å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. I tillegg sørger vi for et oppdatert folkeregister. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak. 

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Visjon
Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjør det riktig.

Les mer om Skatteetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 26.06.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 26
  2022
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
1 ledig stilling
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
 
 
 

Bli kjent med oss

Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Hos oss får du
Kompetansedeling
Samarbeid på tvers
Kurs og videreutdanning
Tilbud om deltids masterstudium i skatte- og avgiftsrett

Fakta om Skatteetaten