<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi søker systemutviklere ved Forsvarets stasjon Varanger Etterretningstjenesten

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Forsvarets stasjon Varanger (FSV) bygger opp et av de mest spennende utviklingsmiljøene i Finnmark. Stasjonen står foran store endringer i teknologiske løsninger, og vi trenger nå flere systemutviklere, både faste og midlertidige, til teamet som skal være med på å bidra til dette arbeidet. Den midlertidige stillingen har varighet ut 2023 med mulighet for forlengelse.

For å sikre mest mulig kompletterende kompetanse i teamet er det ønskelig med variert bakgrunn hva gjelder både utdanning og erfaring. Vi ser etter deg som kan sette deg inn i komplekse problemstillinger, som kan utfordre det etablerte og finne løsninger som ivaretar både eksisterende løsninger og fremtidige behov.
Det forventes at du tar initiativ og bruker din kunnskap og kreativitet til å dykke ned i teknologiske problemstillinger og utfordre mulighetene som ligger i å løse vårt oppdrag. Kontinuerlig faglig utvikling er en sentral del av jobben, og kursing og opplæring vil bli gitt.
Du vil jobbe i team med andre systemutviklere ved FSV, men også i samarbeid med et større og svært kompetent teknologisk fagmiljø ved FSV og ellers i Etterretningstjenesten. Vi kan love et knallgodt arbeidsmiljø!

Dersom du ønsker å være med på å lage gode verktøy for å varsle om ytre trusler mot Norge og synes det høres engasjerende ut å bidra til modernisering av Etterretningstjenestens arbeidsmetoder, så oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle, videreutvikle og forvalte løsninger, samt integrasjoner mot andre systemer
 • Utforme nye løsningsforslag og forbedringsforslag
 • Bidra aktivt til kompetanseheving
 • Bistå brukermiljøene med ytelsesforbedringer og feilsøking
 • Utarbeidelse av systemdokumentasjon
 • Planlegge løsninger sammen med utviklingsteam og brukere

Kvalifikasjoner

Det kreves:

 • Erfaring med systemutvikling
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • For ansettelse som senioringeniør ser vi gjerne at du har mastergrad eller utdanning på tilsvarende nivå (hovedfag, profesjonsstudier o.l.) eller omfang innen relevant fagområde. Dersom du har bachelorgrad kombinert med lang og relevant erfaring, vil dette kompensere for utdanningskravet.
 • For ansettelse som overingeniør ønsker vi gjerne at du har bachelorgrad (eller utdanning på tilsvarende nivå). Dersom du har lang erfaring som er direkte relevant for denne stillingen, vil dette kunne kompensere for utdanningskravet.I tillegg er det ønskelig, men ikke et krav, at du har erfaring innen et eller flere av følgende områder:
 • Kompetanse eller interesse for interaksjonsdesign og UI/UX
 • Erfaring med rammeverk, som for eksempel Vue, React, Express, FastAPI
 • Linuxkompetanse
 • Kompetanse innen et eller flere programmeringsspråk: C/C++, Java, Javascript, Python
 • Kompetanse eller erfaring med grafikkprogrammering, bruk av shadere
 • Erfaring fra internasjonale operasjoner

  Særskilte krav:
 • Søkerne må tilfredsstille kravene til høyeste sikkerhetsklarering.
 • For ansettelse i Etterretningstjenesten kan man ikke ha annet enn norsk statsborgerskap ved ansettelsestidspunktet.
 • Stillingen er underlagt beordringsplikt, jf. forsvarsloven og forsvarstilsatteforskriften, som innebærer at du kan beordres til internasjonale operasjoner. Det medfører krav til medisinsk og fysisk skikkethet, førerkort kl. B og grunnleggende engelskkunnskaper. Det kan i særskilte tilfeller gi dispensasjon fra tilleggs- og særkrav, selv om stillingen i utgangspunktet er underlagt beordringsplikt.

Personlige egenskaper

 • Personlig egnethet for en stilling i Etterretningstjenesten vil bli ilagt stor vekt.
 • Etterretningstjenesten krever høy faglig- og personlig integritet, pålitelighet og lojalitet av sine medarbeidere. Vi søker personer som ivrer for sitt fagfelt, og som møter arbeidsdagen med lærelyst og et ønske om å levere
 • I Etterretningstjenesten er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø. God lagånd, respekt og toleranse i møte med andre er av stor betydning. Det er videre en forutsetning at våre medarbeidere har evnen til å stå i periodevis stor arbeidsbelastning
 • Vi søker deg som er pålitelig og løsningsorientert. Du ser kreative løsninger og har evner til å gjennomføre planer du har lagt. Du kommuniserer og samarbeider godt med de rundt deg, også med de du ikke møter til daglig

Vi tilbyr

 • Hos oss får du en spennende og samfunnsviktig jobb hvor du vil kunne utgjøre en forskjell. Etterretningstjenesten er opptatt av å øke kompetansen hos de ansatte, og det vil satses både på deg som person og din faginteresse.
 • Våre ansatte har fleksitid, mulighet for trening i arbeidstiden, samt gunstige lån- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse.
 • Du vil få en årslønn innenfor spennet kr 593 500 – kr 677 000 (lønnstrinn 64-71) for overingeniør (kode 1087) / kr 661 400 – kr 765 600 (lønnstrinn 70-77) for senioringeniør (kode 1181) i henhold til gjeldende Hovedtariffavtale.
  For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Endelig lønnsplassering og stillingskode avhenger av kvalifikasjoner.

Hvorfor bo i Vadsø?

Vadsø har nesten 6000 gjestmilde innbyggere og byen ligger sydvendt mot Varangerfjorden i Øst-Finnmark, med flate vidder i ryggen der friluftslivet begynner på trappa og naturopplevelsene er kortreiste: Fjorden deler gavmildt ut torsk, sei og hyse en kort pilketur utpå; i elvene finnes laks, ørret og røye. FSV har egen fritidsbåt i havna og hytter der laksen svømmer. Varangervidda byr på multer, blåbær og tyttebær i mengder, og på vinteren krysser du de samme viddene med kiteseil eller i ferdige langrennsspor uten å gå i kø. Bedriftsidrettslaget er meget aktivt og kan tilby egne treningslokaler på stasjonen i tillegg til mange tilrettelagte tilbud. Fuglefjellet og badestranda på Ekkerøy om sommeren kombinert med lange snøskuterløyper på vinteren gir variasjon i opplevelsene. Kulturbyen Vadsø byr på et rikt forenings-og idretts-/kulturmiljø der du kan møte likesinnede for enhver interesse enten det gjelder kajakk på fjorden eller saksofon i storbandet. Varangerfestivalen med verdenskjente artister er årets høydepunkt i uke 32, men resten av kalenderen er også godt tapetsert med konserter, utstillinger og andre kulturarrangementer. Vi har videregående skole og Servicebyen Vadsø byr på alt du trenger av butikker og tjenester en spasertur fra døra. Når vi tar turen ut i verden fra det frie livet i nordøst sørger Europavei 75, Hurtigruta og flyplassen for at reisen blir god. I Finnmark får du lavere skatt og særskilte nedbetalingsordninger for studielån. FSV kan tilby tjenestebolig etter ledig kapasitet.  Vi spør som i sangen: «E du Nord?» Les også mer om livet i Vadsø på www.vds.no

Kontaktinformasjon

Faglige spørsmål:, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted


 Vadsø

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:EtterretningstjenestenReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon78Stillingsprosent: 100%FastSøknadsfrist: 22.06.2022Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 17
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 21
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 22
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 23
  2022
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 24
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Se flere annonser

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø med private og offentlige pasienter.  Du er
16.08.2022 Tromsø
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
16.08.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
RSM Advokatfirma er en integrert del av RSM Norge. Sammen går vi hver dag på jobb med et mål om
11.08.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Bodø
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Tromsø
Vis alle 27.744 ledige stillinger

Bli kjent med oss