<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prosjektleder HGT AS Peab

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du ett engasjement og erfaring for å lede og motiverer de ansatte rundt deg på ett anleggsprosjekt?

Vi har vunnet spennende nye prosjekter, og er i vekst. Vi trenger å forsterke vårt datterselskap HGT AS i Peab Anlegg AS.

Vårt datterselskap HGT AS som er en betydelig grunnentreprenør i Bergensregionen omsatte i 2020 for 150 MNOK og har 31 medarbeidere.

Vi søker etter en prosjektleder som har det daglige ansvaret på en av våre anleggsplasser. Vårt kontor er på Kokstad i Bergen. Lokasjon for stillingen vil være ute på prosjekt, i all hovedsak i og rundt Bergens området. Det vil være muligheter for tett samarbeid i prosjekter tilknyttet Distrikt Vest i Peab Anlegg AS. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til daglig leder.

Vår prosjektleder har totalansvar for ledelse, planlegging, HMS, KS og økonomi på gjennomføring av prosjekter fra oppstart til ferdigstillelse. For deg betyr det at du får en innholdsrik arbeidsdag. Du fokuserer på prosjektets budsjett og prognose, følger opp fremdriftsplaner og samordner UE og leverandører. I HGT står mennesket i sentrum. Du får personalansvar og har en viktig rolle i å lede, utvikle og følge opp prosjektteamet. Du sørger også for rett informasjon- og kommunikasjonsflyt i prosjektet, og har en rolle å bistå i tilbud og anbudsarbeid.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har relevant utdanning på bachelor / master nivå og relevant arbeidserfaring fra anlegg, betong og grunnarbeid.

Du har flerårige erfaring fra å lede prosjekter i anleggsbransjen, og god kunnskap i økonomistyring av prosjekter. Du har tilegnet deg god kjennskap til anleggsmarkedet på Vestlandet. Vi ser at du har god innsikt i kontraktsstandardene, og er vant til å bruke systemer og data som arbeidsverktøy.

Gode formuleringsevner på norsk, både skriftlig og muntlig er viktig for at du skal lykkes i stillingen. 

Personlige egenskaper:

Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig for oss at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig.

Du evner til å tenke helhet i en stor og kompleks organisasjon. Du har en «kremmerånd» og har utviklet god forretningsforståelse. Vi ser også at du har lett for å skape tillitt og skape gode kunderelasjoner internt og eksternt.

I din arbeidshverdag jobber du strukturert og systematisk og er en iverksetter og gjennomfører.

Hva vi kan tilby:

I Peab Anlegg AS og HGT AS får du spennende utfordringer i et Nordisk selskap i vekst. Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Vi har stort fokus på ett godt, sosialt arbeidsmiljø med respekt for hverandre, våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har godt omdømme, godt nettverk og stor variasjon i våre oppdrag.

Betingelsene er konkurransedyktige.

 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Daglig leder Christoph Hollenstein på telefon +47 902 65 067.

Søknadsfrist 31.07.2022

Om arbeidsgiveren

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer om Peab

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Student/Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
By joining our team you will have the opportunity to work with tasks related to the Maintenance Management & Reliability
01.08.2022 Flere steder
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Trondheim
Vis alle 23.471 ledige stillinger

Bli kjent med oss

De ansatte
  • Jeg syntes bransjen virket utrolig spennende. Det skjer mye på et prosjekt, og det krever god planlegging og koordinering for å gjennomføre et godt prosjekt.
    Daniel Prosjektingeniør, Anlegg
  • Peab er et stort firma med etablerte systemer og retningslinjer. Jeg har erfarne og dyktige kolleger på prosjektet, og selv om jeg bare har jobbet her i noen måneder, føles det som jeg har vært her veldig lenge. Ledelsen er opptatt av godt arbeidsmil
    Taha prosjektingeniør
  • Peab er en solid entreprenør i vekst med mange flinke folk, spennende prosjekter og en arbeidsplass med utviklingsmuligheter.
    Ahmad prosjektleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Bedriftshelsetjeneste
Egne ordninger for småbarnsforeldre
Bedriftsidrettslag
Firmaturer og sosiale arrangementer
Personalrabatt på produkter og tjenester
Hos oss får du
Du får stor frihet under ansvar, og myndighet til å påvirke
Du får utvikle din kompetanse
Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
Ledere som støtter deg i din utvikling
Bli en samfunnsbygger
Du får være med på å skape fremtidens bærekraftige samfunn
Bli en del av vårt fellesskap