<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Anleggsleder HGT AS Peab

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du eller vil du bli en god anleggsleder?  

Er du genuint opptatt av fremdrift, resultat og god planlegging?

 

Vi har vunnet spennende nye prosjekter, og er i vekst. Vi trenger å forsterke vårt datterselskap HGT AS i Peab Anlegg AS.

 

Vårt datterselskap HGT AS som er en betydelig grunnentreprenør i Bergens regionen omsatte i 2020 for 150 MNOK og har 31 medarbeidere.

Vi søker etter en anleggsleder som kan bidra med det daglige ansvaret på et av våre prosjekter på Vestlandet. Lokasjon for stillingen vil være ute på prosjekt, i all hovedsak i og rundt Bergen. Du er tilknyttet vårt kontor på Kokstad. Det vil være muligheter for tett samarbeid i prosjekter tilknyttet Distrikt Vest i Peab Anlegg AS. Stillingen rapporterer til prosjektleder.

 

Anleggsleder hos oss vil lede og organisere det daglige arbeidet på prosjekt med fokus på fremdrift, HMS / KS, og økonomi. Du vil ha kontakt mot byggherre, offentlige myndigheter, leverandør og underentreprenører.

I ditt daglige arbeid har du fokus på leveranse i henhold til kontrakt, bemanningsplaner og fremdriftsplaner. Du har ansvar for økonomi,  time- og kostnadskontroll i forhold til kalkyler. Vi har stort fokus på HMS, YM og KS, så det er viktig at du har evnen til å følge opp disse planene på en god måte.

 

Hva vi ser etter:

Du har utdanning som ingeniør med en bachelor- / mastergrad og 3-6 års arbeidserfaring med anleggsledelse fra entreprenørvirksomhet. Det er en forutsetning at du har gode kunnskaper innen kontraktsadministrasjon, standarder, tegningsforståelse, betong og/eller grunnarbeider. Gode formuleringsevner på norsk, både skriftlig og muntlig, er viktig for at du skal lykkes i stillingen. 

 

Personlige egenskaper:

Vi vektlegger personlige egenskaper og det er viktig for oss at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig. Du som person har engasjement og kommuniserer med både kunder og kollegaer på en god måte. Din lederstil er empatisk og tydelig, og du evner å motivere dine medarbeidere og UE til å trekke i samme retning. I din arbeidsmetode er du strukturert, og ikke minst er løsningsorientert.

Hva vi tilbyr:

I HGT AS og Peab Anlegg AS får du spennende utfordringer i et Nordisk selskap i vekst. Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Vi har stort fokus på ett godt, sosialt arbeidsmiljø med respekt for hverandre, våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har godt omdømme, godt nettverk og stor variasjon i våre oppdrag.

Betingelsene er konkurransedyktige.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder i HGT AS Christoph Hollenstein på telefon +47 902 65 067.

Søknadsfrist 30.07.2022

 

Om arbeidsgiveren

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer om Peab

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Student som søker ekstrajobb
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
By joining our team you will have the opportunity to work with tasks related to the Maintenance Management & Reliability
01.08.2022 Flere steder
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Trondheim
Vis alle 23.473 ledige stillinger

Bli kjent med oss

De ansatte
  • Jeg syntes bransjen virket utrolig spennende. Det skjer mye på et prosjekt, og det krever god planlegging og koordinering for å gjennomføre et godt prosjekt.
    Daniel Prosjektingeniør, Anlegg
  • Peab er et stort firma med etablerte systemer og retningslinjer. Jeg har erfarne og dyktige kolleger på prosjektet, og selv om jeg bare har jobbet her i noen måneder, føles det som jeg har vært her veldig lenge. Ledelsen er opptatt av godt arbeidsmil
    Taha prosjektingeniør
  • Peab er en solid entreprenør i vekst med mange flinke folk, spennende prosjekter og en arbeidsplass med utviklingsmuligheter.
    Ahmad prosjektleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Bedriftshelsetjeneste
Egne ordninger for småbarnsforeldre
Bedriftsidrettslag
Firmaturer og sosiale arrangementer
Personalrabatt på produkter og tjenester
Hos oss får du
Du får stor frihet under ansvar, og myndighet til å påvirke
Du får utvikle din kompetanse
Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
Ledere som støtter deg i din utvikling
Bli en samfunnsbygger
Du får være med på å skape fremtidens bærekraftige samfunn
Bli en del av vårt fellesskap