<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Spennende muligheter i Partnerkanalen Canon Norge

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Partnerkanalen i Canon har store vekst og bærekraftambisjoner, vi søker en ambisiøs og sulten selger til å ta del i vår reise. Vi skal de nærmeste årene øke betydelig tilstedeværelse i strategiske viktige salgskanaler og kundesegment i bedriftsmarkedet.

Et forsterket partnerskap i kombinasjon med økt sluttkundefokus tror vi er en avgjørende satsning for å nå våre ambisiøse mål for Partnerkanalen de kommende årene. Er du en som har tro på din egen suksess, kommuniserer godt og ønsker å ta steget inn i partnersalg -- er du kanskje nettopp den vi ser etter!

Som Partner Account Manager vil du være ansvarlig for salg gjennom en portefølje av SDS partnerne (selektive sertifiserte partnere) i tillegg til partnere som skal selge våre produkt og løsninger innenfor åpen distribusjon i SoHo markedet. Et kundesegment med stort potensiale for å omsette våre produkt og løsninger innenfor dokument og print.

Hos oss får du:

· Hos oss vil du få grundig opplæring, coaching og veiledning i et internasjonalt selskap med et sterkt merkenavn

· Gode kolleger og et godt arbeidsmiljø har gjort at vi flere ganger er blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i kåringen Great Place to Work.

· Du vil få gode og konkurransedyktige betingelser. Gode forsikringsordninger og et utviklingstilbud i verdensklasse inngår som en del av vår belønningspakke.

· En spennende og utfordrende stilling i en bransje i stor utvikling.

Vi ser etter:

· Relasjonsbygger som skaper godt samarbeidsklima

· Tydelig og målrettet

· Nysgjerrig, nytenkende

· Bevisst på hva som forventes, og tar proaktivt initiativ.

Krav til flytende norskkunnskaper både muntlig og skriftlig, samt gode engelskkunnskaper

Vi søker deg som tørr å tenke nytt og som har evnen til å skape gode langsiktige relasjoner. Har du i tillegg erfaring fra salg til sluttkunder med gode dokumenterte resultater og god business forståelse, er du kanskje den vi søker etter.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 190 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bildet, har Canon videreført sin teknologi til flerfoldige markeder og etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer (speilrefleks), videre , til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer samt løsninger innen Information Management - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon Norge representerer alle de mulighetene innen produkter og tjenester som Canon enten eier eller har partnerskap med, og med fokus på å best-in-class teknologi tar vi klasseledende løsninger til markedet. Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er, i tillegg til sitt hovedkontor på Holmlia, representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Vi setter vår stolthet i motiverte medarbeidere som når sine mål og trives på arbeidsplassen. Dette gjenspeiler seg også i at selskapet gjentatte ganger har ligget på topp ti i arbeidsmiljø-kåringen “Great Place to Work”.

Les mer om Canon Norge

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
 Aleris søker prosjektleder med brennende engasjement for helseteknologi, innovativ drift og digitale helsetjenester I Aleris har vi som mål å
09.05.2022 Oslo
Eiqon har en solid ordrereserve som strekker seg til 2023/2024 og er i vekst, derav trenger vi en ny avdelingsleder.
27.05.2022 Oslo
Vi har et fantastisk produkt - og trenger flere ambisiøse selgere i bedrift-/privatmarkedet. LOS er en av landets ledende strømleverandører,
07.06.2022 Kristiansand
Vis alle 29.520 ledige stillinger

Bli kjent med oss