<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Skatteetaten Vil du være med å bekjempe arbeidslivskriminalitet?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Det skal etableres nytt A-krimsenter i Alta - Skatteetaten trenger dyktig engasjerte medarbeidere til å fylle rollene

Vil du være med å bekjempe arbeidslivskriminalitet i et nytt og spennende tverretatlig fagmiljø? Regjeringen har besluttet at det skal opprettes et nytt a-krimsenter i Alta. Opprettelsen skal skje i et samarbeid mellom Arbeidstilsynet, NAV, Skatteetaten og politiet. Senteret vil bli et av åtte tverretatlige sentre som skal bidra til å forebygge, avdekke og stanse arbeidslivskriminalitet.

A-krimsenteret vil bestå av en kunnskapsgruppe og en kontrollgruppe. I tillegg skal senteret ha en lokal koordineringsgruppe som består av en leder fra hver etat, fortrinnsvis med personalansvar for medarbeiderne i senteret. Senteret skal også ha en senterleder og en koordinator for hver av de to gruppene.

Vi ser etter deg som ønsker å være aktiv ute på oppdrag i tverretatlige team for å utføre oppgaver på vegne av Skatteetaten.  Det vil bli gitt opplæring i Skatteetaten sine kontrollhjemler. I tillegg skal senteret forebygge arbeidslivskriminalitet ved å veilede utenlandske arbeidstakere og bidra til å krympe handlingsrommet for kriminelle ved å etablere et godt samarbeid med andre etater og næringslivet.  

Arbeidsoppgaver
Kontrollgruppen skal benytte etatenes samlede virkemidler og sanksjoner på en effektiv måte slik at dette gir en merverdi i innsatsen mot a-krim. Den viktigste oppgaven for kontrollgruppen er å gjennomføre en aktørrettet innsats på bakgrunn av prioriteringer fra lokal koordineringsgruppe. Gruppen skal også bidra med innhenting av informasjon i etterretningsarbeidet.
Kvalifikasjoner
  • relevant utdanning med minimum en bachelorgrad innen revisjon, regnskap, økonomi eller lignende. Alternativt kan en utdanning fra politihøyskolen være aktuelt. Nyutdannede ønskes velkommen til å søke
  • kjennskap til arbeidslivskriminalitet og økonomisk kriminalitet
  • det er ønskelig med kjennskap til kjennetegn på straffbare forhold innen Skatteetatens forvaltningsområde
  • det er en fordel med kjennskap til etterretningsmetodikk og tverrfaglig samarbeid
  • erfaring fra aksjons- og uteaktiviteter teller positivt
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • samisk språk og kulturforståelse teller positivt, men er ikke et krav
  • førerkort for personbil (B)
Personlige egenskaper
  • resultat- og utviklingsorientert
  • evne til å bygge relasjoner og samarbeid på tvers
  • evne til å ha et helhetlig perspektiv
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
Vi tilbyr
  • muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit hos befolkningen
  • utfordrende oppgaver og store fagmiljø 
  • kompetanseutvikling 
  • fleksitid og betalt overtid  
  • trening i arbeidstiden 
  • en raus personalpolitikk 
  • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av Norges beste pensjonsordninger

Det arbeides med å finne egnede lokaler for senteret i Alta. Aktuelle medarbeidere vil bli ansatt i divisjon innsats, avdeling skattekriminalitet, seksjon 1, gruppe 8. Det er krav om minimum 80% tilstedeværelse på senteret. 

Stillingen lønnes som rådgiver (kode 1434) eller revisor (kode 1223), fra kr 500.000 - 650.000 avhengig av kvalifikasjoner.

Skatteetaten har seks måneder prøvetid. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Divisjon Innsats har ansvar for skatte- og avgiftsområder som krever ekstra oppfølging for å sikre god etterlevelse. Det omfatter områder med både stor kompleksitet og høyere risiko for feil og skatteunndragelse. Divisjonen har ansvar for å følge opp etatens arbeid med å bekjempe og forebygge arbeidslivskriminalitet. Innsats skal også sikre skattegrunnlaget ved internasjonale transaksjoner. Divisjonen består av rundt 1 700 årsverk.

Kontaktinformasjon
Trond Båtnes
underdirektør
 930 07 428
Kristi Totland Skaar
sekssjonssjef
 945 07 538
Om arbeidsgiveren

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber litt over 7000 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Vi gjør det på vegne av fellesskapet, fordi velferden er noe som kommer alle til gode. Tilliten folk har til oss er høy, og den jobber vi hver dag for å fortjene. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak.
Vi sørger også for et oppdatert folkeregister, og jobber ut fra visjonen om et samfunn hvor alle vil gjøre opp for seg.

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, teknologer, sivilingeniører, statsvitere, designere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Vi består av ett direktorat, seks divisjoner som har landsdekkende ansvar, og viktigst av alt: litt over 7000 engasjerte ansatte som er stolte av arbeidsplassen sin. Vil du bli enda bedre kjent med oss og alt vi holder på med?

Les mer om Skatteetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Skatteetaten