<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prima Assistanse Tromsø Prima Assistanse

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Givende og spennende fagstilling: Vernepleier/miljøterapeut/sykepleier (100%) i BPA-team for ung, blid kvinne

Kan du tenke deg en jobb som er mer enn bare en jobb? I denne stillingen utgjør du en stor forskjell og vil direkte bidra til å gi en annen frihet til å leve – og det gir mye tilbake.

I ordningen vil du som vernepleier, miljøterapeut eller også sykepleier bistå meg, en ung kvinne med CP og andre helseutfordringer, med helsefaglig kompetanse og ulike typer assistanse i en variert hverdag. Det er fint om du også har litt teft for det administrative.

Jeg er 29 år gammel og lever et selvstendig liv i egen leilighet. Av og til har jeg bruk for rullestol, men går oftest selv. Jeg elsker å holde på med aktiviteter, som svømming og å være på tur, men er også glad i å ta det rolig hjemme. Å fotografere syns jeg er veldig gøy, og jeg er dessuten glad i humor. Når vi etter hvert blir kjent vil du merke at jeg spøker mye og er snar i replikken!

 I en arbeidshverdag med meg tror jeg at du som har en latter som sitter løst, som elsker å prate slik som meg og setter pris på de gode samtalene, er engasjert og liker at det skjer litt forskjellige ting, vil trives veldig godt!

 Jeg trenger en med helsefaglig bakgrunn som kan bli med meg på aktivitetene jeg elsker, og som i tillegg kan bistå med oppgaver som:

·      Trening

·      Ledsagelse til ulike avtaler på sykehus (noen ganger sørpå)

·      Personlig hygiene (erfaring med stomi og sonde er en fordel)

I tillegg vil du:

·     Være med og koordinere BPA-teamet mitt

·     Ha administrativt ansvar, nært bistått av Prima Assistanse. De tilbyr veldig god veiledning og tett oppfølging.

Det er viktig for meg å føle meg trygg sammen med menneskene rundt meg. Det gjør jeg når vi to har god kjemi, kan kommunisere godt sammen og du er rolig og trygg i deg selv. Noen situasjoner oppleves utrygge for meg, og da trenger jeg en som kan trygge meg og snakke for meg, når jeg selv ikke har like lett for å uttrykke meg.

Jeg ser derfor etter deg som er stødig og balansert, som takler utfordringer og kan ta ting på sparket. Du er videre positiv, sosial, forståelsesfull og fleksibel.

Det fint om du har sertifikat og gjerne bil, men dette er ikke et krav. Du må snakke godt norsk, slik at vi kan kommunisere godt. På grunn av arbeidets art ønskes kvinnelige søkere.

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 😊

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
Prima Omsorgs / Assistanse er et anerkjent privat helse og omsorg og assistanse-firma som har som formål å tilrettelegge tjenester med høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer en rekke steder i landet. For mer informasjon se www.primaomsorg.no og www.prima-assistanse.no Les mer om Prima Assistanse

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 08
  2022
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 10
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 11
  2022
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 12
  2022
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 14
  2022
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 15
  2022
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
By joining our team you will have the opportunity to work with tasks related to the Maintenance Management & Reliability
01.08.2022 Flere steder
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Trondheim
Vis alle 23.471 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Prima Assistanse