<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

FP&A Analyst Ekornes

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bli med på møbeleventyret!

Ekornes er Nordens største møbelprodusent med produkter som selges under merkevarene Stressless®, IMG® og Svane®. Stressless® er en av verdens mest kjente merkevarer innen møbelbransjen og et av Norges mest kjente merkevarer internasjonalt. Produktene selges globalt i over 43 ulike markeder, og gruppen har operasjonell tilstedeværelse i Norge, Litauen, Nord Amerika, Thailand og Vietnam. Ekornes har opplevd eksplosiv vekst over de siste årene, med en omsetningsvekst på 36% og økning i antall årsverk på mer enn 50% over de siste to årene.

Vi har en ambisiøs vekststrategi for selskapet fremover med målsetning om ekspandere inn i nye produktkategorier, ta nye kundesegmenter og bygge et enda mer fremoverlent og bedre Ekornes for fremtiden. For å bidra til at vi lykkes med denne reisen ønsker vi å styrke finansfunksjonen med ytterligere kapasitet innen analyse, planlegging og beslutningsstøtte. Det er denne reisen vi ønsker at DU skal bli en del av ved å forme fremtidens finansfunksjon i Ekornes!

FP& A Analyst:

Ekornes har satt ny strategisk retning gjennom nye kunde- og produktsegmenter samt operasjonell ekspansjon. Som følge av vesentlig vekst i omsetning og økt kompleksitet i selskapet, økes også kravet til langsiktig finansiell analyse og planlegging. Det er her vi trenger deg som kan skape verdi gjennom gode økonomiske analyser. Noen av de viktigste arbeidsoppgavene for denne rollen:

  • Skape datadrevet analyse for å bidra til bedre innsikt og beslutningsstøtte for ledelsen
  • Overordnet ansvar for finansiell planlegging, herunder ansvarlig for budsjettprosessen og cash flow forecasting
  • Bidra i månedlig rapportering til ledelse og styre
  • Utvikle og følge opp felles KPI’er på tvers av konsernet
  • Ad-hoc analyse og forbedringsarbeid

Din arbeidshverdag:

Hos oss vil du være en del av et solid og sammensveiset kompetansemiljø, med store utviklingsmuligheter i et globalt konsern. Vi tar vare på våre ansatte og ønsker å bidra til deres utvikling. Du vil være en del av Group Controlling-teamet lokalisert på vårt hovedkontor i Sykkylven. Bor du i Oslo, men har planer om å flytte tilbake til Sunnmøre kan vi legge til rette for dette via vårt kontor i Oslo i en overgangsfase.

Hvem er du?

Vi tror du er en nysgjerrig, analytisk og problemløsende tallknuser som liker å ta analysen hele veien. Samtidig har du en evne til å formidle faget på en forståelig måte med gode datadrevne analyser i bunn. For å kunne lykkes i rollen har du en master innen økonomi/finans og en kommersiell tilnærming. I tillegg er du en dreven bruker i MS Excel og MS Powerpoint, gjerne med kjennskap til think-cell og PowerBI. Du kan gjerne komme rett fra skolebenken eller ha noen års erfaring fra lignende rolle.

Søknader vurderes fortløpende. 


Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Adresse: Sykkylven
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Ekornes er den største møbelprodusenten i Norge og eier merkenavnene Ekornes, Stressless, Svane og IMG. Stressless er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes, Stressless og Svane er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge. IMG er mest kjent i Australia og USA. Produksjonen foregår i konsernets ti fabrikker. Konsernet har fem fabrikker i Norge, en fabrikk i Litauen, en fabrikk i USA, en fabrikk i Thailand og to fabrikker i Vietnam. Produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper eller gjennom importører.

Les mer om Ekornes

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Snart nyutdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med spesialisering i finans søker jobb
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
By joining our team you will have the opportunity to work with tasks related to the Maintenance Management & Reliability
01.08.2022 Flere steder
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Trondheim
Vis alle 23.473 ledige stillinger

Bli kjent med oss