<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prima Assistanse VOKSEN KVINNE SØKER BRUKERSTYRT PERSONLIG ASSISTENT I HVERDAGEN

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jeg er en voksen dame som trenger assistanse i hverdagen min. Jeg trenger hjelp til å strukturere hverdagen, få gjort praktiske gjøremål i hjemmet og støtte ifm oppfølging i helsevesenet. Innimellom trenger jeg også hjelp til å være med barna mine på arrangementer, og det kan falle til kveldstid og helg.

Jeg er gift og har to barn. Mye av arbeidet vil inkludere barna, så du må like å omgås barn. Både jeg og barna har diagnoser på autismespekteret og ADHD. Kjennskap til og forståelse for disse diagnosene og utfordringene de medfølger er et stort pluss.

Hvordan timene organiseres er noe fleksibelt og vil kanskje variere, men i utgangspunktet ønsker jeg hjelp 2-3 timer 2-3 ganger i uka, og innimellom noen timer i helgene, f.eks ved følge av barn til aktiviteter utenfor hjemmet eller når mannen min er bortreist. Jeg trenger også støtte når jeg skal til legen, og når dette er vil jo variere. Det er derfor fint hvis du har mulighet å være litt fleksibel i forhold til arbeidstider.

Jeg trenger hjelp til å kjøre bilen når jeg skal steder alene med barn, f.eks sykehus, så det er et stort pluss om du har førerkort og er komfortabel med bilkjøring.

Jeg har utviklet en utmattelse etter flere tunge år, og tankevirksomheten er ikke som den en gang var. Jeg trenger en som kan hjelpe meg med å skaffe oversikt over hverdagen og gjøremålene mine, skrive lister, hjelpe meg å prioritere, betale regninger og overholde frister. Det er derfor en stor fordel om du er strukturert, trygg på deg selv og har erfaring med huslige sysler og familiære oppgaver. Det er likevel viktig at du har forståelse for at enkelte ting må gjøres på visse måter pga vanskene i familien og må være komfortabel med å følge arbeidsinnstrukser nøye.

Jeg trenger en assistent i fast stilling (9 t/u), men også vikar som skal steppe inn ved sykefravær og eventuelt helger/ferie.

Arbeidsoppgaver:

  • Tilrettelegge for energisparing og energiøkonomisering
  • Dagligdagse gjøremål som enkel rengjøring, klesvask og rydding
  • Handling og andre ærend
  • Kjøring til og støtte under oppfølging i helsevesenet
  • Være med som min mentale/sosiale støtte på aktiviteter sammen med barna

Du er:

  • Fleksibel, strukturert, forståelsesfull
  • Selvgående og ser hva som trengs å gjøres, men er komfortabel med å følge våre rutiner
  • Omgjengelig, og kan trives med å være en del av en familie, men du må også kunne trives med å arbeide alene, da jeg noen ganger vil ha behov for fullstendig ro.
  • Vi er svært sensitive for sanseinntrykk som lukt, derfor er det ønskelig at du ikke røyker eller bruker veldig sterke parfymer.
  • God kjemi og personlige egenskaper vektlegges.
  • Har plettfri vandel
  • Har førerkort og er komfortabel med å kjøre bil

Info om arbeidsforhold:

Jeg vil være din arbeidsleder

Prima Assistanse vil være din arbeidsgiver

Du vil få god opplæring og strukturerte forhold.

Skriv litt om deg selv og hvorfor du søker på denne stillingen. Legg ved CV. Søknader vil bli vurdert fortløpende og aktuelle søkere vil bli kontaktet.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
Prima Omsorgs / Assistanse er et anerkjent privat helse og omsorg og assistanse-firma som har som formål å tilrettelegge tjenester med høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer en rekke steder i landet. For mer informasjon se www.primaomsorg.no og www.prima-assistanse.no Les mer om Prima Assistanse

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Prima Assistanse