<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prima Assistanse Storesøster og lillebror søker tilkallings assistenter (BPA)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jeg er ei 10 år gammel jente som har flere kjekke assistenter som hjelper meg i hverdagen. Min lillebror er snart 8 år gammel, og også han har noen timer med assistenter i uka. Jeg bor sammen med mamma, far, (jepp, de er like sta begge to, og de ble ikke enige, dermed ble det mamma og far…), lillebror og lillesøster. Arbeidsstedet til assistentene våre er i vårt hjem eller der vi måtte befinne oss.

Jeg er stort sett ei smilende, glad, nysgjerrig, observant og snill jente, men rampestreker og fanteri syns jeg er hysterisk morsomt! Jeg sitter i rullestol og trenger hjelp til det meste. Dine oppgaver som brukerstyrt personlig assistent vil være varierende, alt ifra stell og hygiene til fest og basar. Noen av oppgavene kan være fritidsaktiviteter, bursdager til klassekamerater, aktiviteter med familien min, lek og morro, utføre plikter, kanskje til og med ha ring på spring hos naboene noe som kan bli dine arbeidsoppgaver. Jeg er også veldig glad i å gå turer.

 Jeg liker godt når assistentene ikke tar seg selv så høytidelig, kan tenke utenom boksen og finne på gøyale ting med meg. Assistentene mine er mine forlengede armer og bein, så det kan også godt hende at du kan bli sittende i sofaen og trykke på fjernkontrollen eller på nettbrettet mitt for meg helt til jeg blir fornøyd.

Jeg bruker alternativ kommunikasjon, så det er kjempebra hvis du har kjennskap til ASK, enda bedre hvis du kan bruke PODD, som er mitt kommunikasjonshjelpemiddel. Jeg trener på å bruke den øyestyrte pcen min til kommunikasjon, slik at jeg kan snakke via pcen. Jeg trenger også hjelp til å øve på dette, og ellers til å lage et godt språkmiljø hjemme og der jeg befinner meg.

Jeg går på terapiriding, så det er fint om du ikke er redd for hester. I tillegg skal jeg snart begynne på en ny musikkgruppe. Det gleder jeg meg til. Jeg elsker musikk, hest og fart og spenning. Setter du farten opp på rullestolen og løper litt med meg, skal jeg møte deg med hvinende latter!

Lillebror bruker samme kommunikasjonshjelpemiddel som meg, men han har begynt å prate litt nå. Jeg syns han er flink! Han trenger likevel PODDen som støtte, og det er viktig at han alltid har tilgang til den. Han går på en tilrettelagt idrettsgruppe en dag i uka, det liker han godt. Mamma og far har sagt at de vil undersøke litt hvilke andre mulige fritidsaktiviteter som er aktuelle for ham. Ellers er han brennende opptatt av nettbrettet sitt. For tiden går det mest i Among us, Roblox og Minecraft. Han er også veldig sterkt knyttet til tvillingsøsteren sin.

Lillebror har behov for at du er en tydelig voksen, som kan forberede ham på hva som skal skje i forkant og kan sette grenser på en fin måte. Det er også viktig for ham at du du kan hjelpe ham å bli inkludert i ulike aktiviteter som andre på hans alder finner på.

Det er jeg som har det største hjelpebehovet, men jeg håper at vi kan finne noen gode assistenter som kan være gode hjelpere for både meg og lillebroren min.

Arbeidstider vil være ettermiddag/kveld, helger, ferier mm.

Mamma sier at det er viktig at du:

  • Har et hjerte som brenner for barn med spesielle behov
  • Er fleksibel, løsningsorientert, ærlig og punktlig
  •  Er villig til å finne på fanteri, er kreativ og oppfinnsom
  •  Har evne til å være rolig og stå stødig i en storm
  • Snakker og skriver norsk flytende, samt er lyttende. Minstemann har begynt å prate og forstå mer av det muntlige språk, det er viktig at han og assistenten forstår hverandre og du må derfor være tydelig når du prater slik at språk ikke blir en barriere.
  •  Har sertifikat
  •  Har plettfri vandel, vandelsattest må legges frem

Dette er en stilling med arbeidssted i vårt hjem eller der vi befinner oss og du må kunne skli inn i familielivet og bli en naturlig del av oss. Det er derfor viktig for oss at kjemien mellom oss er på plass. 

Stilling : Tilkalling og må kunne være tilgjengelig i skolens ferier.

Arbeidsgiver er Prima Assistanse , og her er det de mener er viktig å fortelle deg at de tilbyr:

  • En meningsfylt jobb som fremmer likestilling
  • Gode arbeids- og lønnsbetingelser gjennom tariffavtale
  • Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor
  • En selvstendig jobb med varierte oppgaver.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/





Om arbeidsgiveren
Prima Omsorgs / Assistanse er et anerkjent privat helse og omsorg og assistanse-firma som har som formål å tilrettelegge tjenester med høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer en rekke steder i landet. For mer informasjon se www.primaomsorg.no og www.prima-assistanse.no Les mer om Prima Assistanse

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 31
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 03
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Prima Assistanse