<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Inmeta Nyutdannet våren 2022? Få en rakettstart på teknologikarrieren!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Informasjon om stillingen

Inmeta ser i samarbeid med Academic Work etter deg som er nyutdannet våren 2022 og som har interesse for å lære å bygge moderne systemer på Microsoft-stacken. Inmeta brenner for den gode brukeropplevelsen og har bygget robuste fagmiljø som jobber rendyrket med innovative løsninger basert på open source - eller Microsoft teknologi. Hos Inmeta vil erfarne kolleger lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og henter inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingene. Vi har tidligere lyktes med vårt onboarding-program og søker nå etter to nye talenter til vårt Trondheimsteam, som skal utvikles gjennom denne modellen.

Du vil starte med et teknisk onboarding-program som involverer et internt prosjekt, der du vil få jobbe smidig med kundeforespørsler, design, estimering og masse ulik teknologi som Microsoft.NET, Kotlin, Angular, React og Cloud-teknologi. Dette gir deg en rakettstart på teknologikarrieren og du får utvikle deg videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Etter opplæringsperioden vil du være klar for spennende kundeprosjekter i rollen som systemutvikler. Du vil få kombinere fagfordypninger, kurs og spennende prosjekter.

På kontoret i Trondheim er vi nå 27 ansatte, og har planer om å vokse de neste årene. Du vil bli et friskt tilskudd i et av utviklingsteamene! Vi har et mangfoldig team med ulike kompetanser og mener dette er en suksessfaktor for videre læring og utvikling. I Inmeta har vi jevnlige fagsesjoner der vi går gjennom relevante tema. Som regel ender dette opp i restaurantbesøk og hyggelig lag!

Vi tilbyr

  • En flat organisasjonsstruktur med svært hyggelige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mulighet for faglig utvikling
  • Gratis parkering/sykkelparkering
  • Spons av mobiltelefon og valgfri laptop
  • Egen mentor
  • Sosiale happenings (ca. 1 gang i måneden)
  • Utenlandstur med selskapet (ca. 1 gang per år)

Med andre ord, vi tilbyr en RAKETTSTART på din karriere!

Arbeidsoppgaver

Som systemutvikler hos Inmeta vil du få ta del i alle steg i utviklingsprosessen. Du får muligheten til å jobbe på de nyeste plattformene, med fokus på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet. Du vil utvikle komponenter og løsninger både for sky og on-premise. Dette innebærer blant annet:

  • Utvikling av systemer fra scratch
  • Lage brukervennlige løsninger
  • Integrere nye funksjonaliteter inn i eksisterende system
  • Designe løsninger, finne forretningsmuligheter og bidra med innsalg

Vi søker deg som

For å trives i denne rollen må du like algoritmer, arkitektur og utvikling. Du bør være nysgjerrig på et bredt spekter av teknologier, og du kan enkelt vise til konkrete eksempler av egne prosjekter.

Du viser i tillegg til:

  • Fullført relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå
  • Stort engasjement og lidenskap for programmering
  • Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet
  • Å beherske norsk som språk, både skriftlig og muntlig
  • Gode karakterer i relevante fag

Som person er du svært ansvarsfull og evner å drive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du tar initiativ og er serviceorientert. Hos Inmeta vil du få jobbe på spennende prosjekter i tett samarbeid med gode kolleger. Du kan forvente en bratt læringskurve, med god støtte og tilpasset opplæringsperiode.

Annen informasjon:

  • Søknadsfrist: 10. Juli 2022
  • Oppstart: August 2022
  • Sted: Piren, Trondheim

Rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av Inmeta. Alle søkere må sende inn søknad gjennom Academic Work sitt søknadskjema, samt at alle spørsmål skal henvendes til Logg inn for å se kontaktinformasjon




Adresse: Trondheim

Om arbeidsgiveren

Inmeta har siden etableringen i 1993 vært en av de ledende volumlisens partnere for en rekke programvareprodusenter. Selskapets forretningsområder er lisens og konsulent etter at elektronisk dokumenthåndtering området ble avviklet i 2008. Inmeta Licensing AS tilbyr Microsoft, Adobe, Symantec, Citrix, VMWARE, Oracle mfl til store og mellomstore bedrifter. Fokus ligger således på standardprogramvare som kundene stabilt bruker år etter år. Inmeta er spesialister på å optimalisere avtalebetingelser og lisensanskaffelser for høyvolum kundene, og derved også ivareta de administrative funksjoner som avtalene forutsetter. Inmeta er sertifisert av de ulike programvareprodusenter for å ivareta de regelverkene som gjelder for de respektive produsentene. Sentral fokus innenfor lisensområdet er Software Asset Management (SAM). Med markedets fremste verktøy for forvaltning av lisenser, samt høy kompetanse og lang erfaring, hjelper vi virksomheter med å få full kontroll og samsvar mellom bruksrett og bruksmønster. Vi sørger for å ta vare på verdiene organisasjonen har ervervet seg og sikre det beste utgangspunktet for videre anskaffelser slik at virksomheten sparer kostnader over tid. Vi tilbyr også å overta hele lisensforvaltningen. Inmeta Licensing har kontor og tilstedeværelse i Oslo og Bergen, samt i Sverige i Stockholm, Gøteborg og Ørebro.

Antall ansatte

140

Les mer om Inmeta

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger