<  
>  
Stillingsannonse

Er du vår nye driftsplanlegger?  Forsvarets Verksted Bjerkvik

Søknadsfrist : 12.08.2022

Stillingsbeskrivelse

Oppdragsmengden øker stadig, og vi trenger hjelp. Derfor søker vi deg som kan ta på deg oppgaven med å planlegge og følge opp våre behov for tjenester fra eksterne/sivile leverandører. Er du strukturert, selvstendig, løsningsfokusert og har god kjennskap til bilmarkedet i Nord-Norge er du kanskje vår nye kollega? Som vår nye driftsplanlegger skal du følge Forsvarets rammeavtaler og etablerte prosesser, og IT-verktøyet som brukes i jobben er i hovedsak SAP. 

Forsvarets verksted Bjerkvik (FVBJ) er sentralt plassert i Ofoten. Evenes er 4 mil vestover, og Narvik 15 km sør for Bjerkvik. Verkstedet har ansvar for vedlikehold, modifiseringer og oppgraderinger av Forsvarets materiell. Fagområdene spenner fra kjøretøy inkludert kampsystemer, ingeniørtjenester, elektronikk, elektrooptikk, våpen og komponentgjenvinning.


Arbeidsoppgaver

 • Planlegging av vedlikehold
 • Innkjøpsplanlegging - eksterne tjenester
 • Avklare delebehov og gjennomføre bestilling
 • Koordinering mot sivile leverandører

Kvalifikasjoner

 • Relevant fagbrev eller lang erfaring innen verkstedbransjen
 • Gode fremstillingsevner i norsk og engelsk muntlig og skriftlig
 • Du må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig før tiltredelse

Det er en fordel om du også har:

 • Høyere utdanning fra høgskole eller fagskole innen relevant fagområde
 • Kjennskap til Forsvaret og gjennomført førstegangstjeneste
 • Kunnskap i SAP
 • Kjennskap til bilbransjen i Nord-Norge

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som kan jobbe strukturert, selvstendig og systematisk. Det er viktig for oss at du kan samarbeide godt med de rundt deg, og at du er fleksibel og initiativrik i en hektisk hverdag. Vi har stadig økende oppdragsmengde, så vi er etter en driftsplanlegger med stor arbeidskapasitet. 

Vi tilbyr

 • Et godt arbeidsmiljø og tydelige rammer.
 • En spennende og hektisk hverdag.
 • Fleksibel arbeidstid, med mulighet for trening i arbeidstiden.
 • Lønn etter Statens lønnsregulativ, driftsplanlegger kode 0173, lønnstrinn 55 - 65, kr 499 500- 594 300, avhengig av kvalifikasjoner. Av dette trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.

Kontaktinformasjon

Wenche Vanje-Remlo, Seksjonsleder Ingeniørtjenester, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Småbergan 11
8530 Bjerkvik

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:ForsvaretReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon39Stillingsprosent: 100%FastSøknadsfrist: 12.08.2022Om arbeidsgiveren

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.

Som en del av Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) sørger du for at Forsvaret kan utføre sine oppgaver og forsvare landet på best mulig måte. FLO fornyer, forenkler og forbedrer Forsvarets logistikk. Det gir styrket kampkraft og bærekraft. I FLO jobber sivile og militære med høy kompetanse og lang erfaring med militær logistikk og materiell. Forsyning og vedlikehold av materiell, som er unikt for Forsvaret, er kjernekompetansen til FLOs ansatte. FLO ivaretar innkjøp og driftsanskaffelser for forsvarssektoren.

I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne . Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.

I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.

Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av NOKUT og godkjenningen må dokumenteres.

Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Les mer om jobb i Forsvaret.

Les mer om Forsvarets Verksted Bjerkvik

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 12.08.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 12
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Bodø
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Tromsø
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
Vis alle 29.933 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Forsvarets Verksted Bjerkvik