<  
>  
Stillingsannonse

Vi søker avdelingsledere til skjermet enhet og somatisk langtidsavdeling Frogn kommune

Søknadsfrist : 01.10.2022

Stillingsbeskrivelse

Vi søker avdelingsledere til vårt lederteam på Ullerud Helsebygg

Vil du bli vår nye kollega? Har du lyst på nye utfordringer? Vil du jobbe på et moderne Helsebygg, sammen med engasjerte og dyktige medarbeidere?

Ullerud Helsebygg gir helse- og omsorgstjenester til 124 tjenestemottakere. Helsebygget rommer to somatiske langtidsavdelinger, en skjermet enhet, et bofellesskap, en korttidsavdeling, serviceteam og Sentralkjøkken. Vi åpner også nye 24 omsorgsboliger på Belsjø og regner med at disse vil være tildelt og bemannet i løpet av perioden fra november 2022 til mars 2023.

Vårt hovedmål er at beboere skal bo i et miljø der mestring, glede, aktivitet og trivsel fremmes. Vi etterstreber å skape et bomiljø som er tilpasset den enkeltes funksjonsnivå.

Ullerud Helsebygg har fokus på helhetlig omsorg gjennom samhandling. Helsebygget har tatt i bruk ny velferdsteknologi, vi har elektronisk legemiddelkabinett, legemiddeltraller og lagersystem. Det arbeides med ytterligere tilrettelegging for velferdsteknologi. Vi har bred kompetanse og godt fagmiljø som bidrar til en tverrfaglig tilnærming med brukeren i fokus. Hovedmålet vårt er at alle beboere skal bo i et miljø der mestring, glede, aktivitet og trivsel fremmes, hver dag, i et bomiljø tilpasset sitt eget funksjonsnivå

Ledergruppen består av enhetsleder og 6 avdelingsledere.

Sentralkjøkkenet:

Kjøkkenet lager mat til alle beboere på helsebygget og bofellesskapet. I tillegg leverer vi mat til kommunens omsorgsboliger og hjemmeboende. I tillegg drifter vi cafe Huskestua og kantinen “Caspers mage” på Rådhuset.

Serviceteamet:

Teamet består av leder, frivillighetskoordinator, innkjøper, kultur- og nærmiljøarbeider, aktivitør og 2 servicemedarbeider. Serviceteamet samarbeider med alle avdelinger. De leverer forsyninger av medisinsk materiell, utstyr, tøy og mat til alle boenheter. De sørger videre for at alt utstyr er i orden.

Kultur- og nærmiljømedarbieder og aktivitør har ansvar for å gi et variert aktivitets og kulturtilbud til beboerene, herunder alt fra en til en aktiviteter, gruppeaktiviteter og kulturelle arrangementer.

Huskestua café og et serviceteam som har ansvar for alle fellesfunksjoner på helsebygget, herunder blant annet servicemedarbeidere, aktivitører, kulturmedarbeider og frivillighets-koordinator. Helsebygget preges av aktivitet og et "åpent hus". Mange frivillige bidrar, både til enkeltbeboere og til ulike gruppetilbud.

Også dagtilbud for eldre og personer med demens er lokalisert på Helsebygget. I tillegg huser vi frisør og fotpleie som er selvstendig næringsdrivende.

Merkantil team

Vi har et ny etablert merkantil team som bistår avdelingslederne med administrative oppgaver.

Eldreomsorgen er i endring -- det er vi også!

Hovedfokuset i den nasjonale reformen "Leve hele livet" er å skape et mer aldersvennlig Norge. Gjennom reformen er det en uttalt målsetning at vi skal finne nye og innovative løsninger på de kvalitative utfordringene knyttet til aktivitet og fellesskap, mat og måltider, helsehjelp, sammenheng og overganger i tjenestene. Denne handlingsplanen skal være toneangivende for vårt arbeid innen eldreomsorg fremover. Så hvordan kan vi sammen utvikle Ullerud i møte med framtidens forventning om kvalitet og innhold i tjenesten, samtidig som demografi og tilgang på arbeidskraft jobber mot oss?

Vi arbeider kontinuerlig med å sikre riktig bruk av ressurser og det er i Frogn kommune særskilt fokus på kontinuerlig forbedringsarbeid -- rett person på rett sted til rett tid! Vi jobber for økt nærledelse og søker deg som kan bidra til å tenke nytt om hvordan vi kan organisere lederhverdagen i det som forstås å være en variert og spennende, men også hektisk hverdag.

Avdelingene skal tilby individuelt tilpassede omsorgstjenester med utgangspunkt i Frogn kommunes verdier; respekt, engasjement, profesjonell og raushet.

Arbeidsoppgaver:

Som avdelingsleder vil du være ansvarlig for fag, økonomi, personal, drift og utvikling av avdelingen.

 • Du rapporterer til enhetsleder og deltar i enhetens ledergruppe, som består av enhetsleder og 6 avdelingsledere/teamledere.
 • Systematisk fagutvikling og kvalitetsarbeid i avdelingen.
 • Avdelingsleder skal fremme et godt arbeidsmiljø som gir grunnlag for faglig og personlig utvikling for alle medarbeidere.
 • Avdelingsleder skal være en god rollemodell og en nærleder.
 • Personalansvar

Kvalifikasjonskrav:

 • Fortrinnsvis helsefaglig utdanning med bachelor eller fagbrev.
 • Vi vil vektlegge ledererfaring og personlig egnethet.
 • Beherske norsk svært godt, muntlig og skriftlig
 • Det er ønskelig med god kjennskap til aktuelt lovverk, data og pasientjournal
 • Beherske digitale verktøy.

Vi legger sterk vekt på personlig egnethet:

 • Faglig fokus og vilje til etisk refleksjon
 • Gode samarbeidsevner, fleksibilitet og vilje til tverrfaglig samhandling
 • Evne til å motivere, begeistre og være nytenkende
 • Engasjement og evne til selvledelse
 • Relasjons kompetanse

Vi kan tilby deg:

 • Kunnskapsrike og hyggelige kollegaer
 • En engasjert ledergruppe som støtter, inspirerer og hjelper hverandre
 • Frogn kommune legger til rette for lederutvikling
 • Lønnsplassering etter gjeldende tariff og avtaler
 • Politiattest må fremlegges før oppstart

Stillinger:

100% fast avdelingsleder på skjermet enhet.

100% fast avdelingsleder på somatisk langtidsavdeling.

**Arbeidssted f.t.:**Ullerud Helsebygg. Ullerudveien 28, 1443 Drøbak.

Tiltredelsesdato: Februar 2023
Adresse: Drøbak

Om arbeidsgiveren
Frogn er en kommune i Akershus som ligger i regionen Follo. Frogn grenser til Nesodden i nord, Ås i øst og Vestby i sør. Storgården Froen har gitt navnet til bygda. Den gammelnorske formen Fraun gikk senere over til Frogn. Fraun betyr antagelig fruktbar, gjødslet jord og vitner om eldgammel jordbrukskultur i området. Det finnes finnes mange severdigheter i Frogn kommune. Dette kan være severdigheter som Drøbak Golfklubb, Follo Museum, Oscarsborg, Drøbak Akvarium, Julehuset i Drøbak og Drøbak Lutefiskmuseum. Disse ligger sentralt i Drøbak by, som også er administrasjonssenter. Drøbak blir gjerne kaldt "badebyen", dette fordi byen har manger strender og var i gamle dager et populært badested for Oslobeboere. Det tyske krigsskipet Blucher ble senket fra Oscarsborg 9. april 1940. Befolkning 14 308 (2008) Les mer om Frogn kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 01.10.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 19
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 21
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
12 ledige stillinger

Se flere annonser

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø med private og offentlige pasienter.  Du er
16.08.2022 Tromsø
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
16.08.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
RSM Advokatfirma er en integrert del av RSM Norge. Sammen går vi hver dag på jobb med et mål om
11.08.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Bodø
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Tromsø
Vis alle 29.235 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Frogn kommune