<  
>  
Stillingsannonse

Støttekontakt Bistand hjemme og aktivitet, Grimstad kommune

Søknadsfrist : 30.09.2022

Stillingsbeskrivelse

Enhet hjemmetjenester og rehabilitering er i behov for nye støttekontakter til hjemmeboende brukere i Grimstad kommune. Vi har brukere i alle aldre, med hovedtyngde på eldre hjemmeboende. Brukere kan ha forskjellige typer diagnoser, fra ME, slag, demens m.m og kan ha utfordringer både med bevegelse og språk. Vi kan også ha brukere som er synshemmede eller døve. 

Det er derfor en fordel om du som søker skriver litt om deg selv og hvilken type brukere du tenker du ønsker å være støttekontakt for.


Arbeidsoppgaver

En støttekontakt sin viktigste oppgave er som regel å hjelpe den enkelte til en meningsfull fritid. Oppgavene vil variere utifra den enkeltes utfordringer og behov, men kan være: besøk i hjemmet, kjøre tur/ gå tur med bruker, hjelpe i trenings situasjoner, samt hjelpe i sosiale settinger, som kafe/ kino/ småhandling i butikk 

Det er viktig for brukerne våre med stabilitet. Det er derfor ønskelig at du som søker kan være støttekontakt over lengre tid.

Arbeidstiden vil variere fra bruker til bruker, men du må påregne et oppdrag fra 3t og oppover per uke. Det kan også være behov for støttekontakt i helg.

Kvalifikasjoner

Du bør være fylt 18 år.

Det er ingen krav om fagutdanning, men det legges stor vekt på personlig egnethet. Det er viktig at du trives i samspill med andre mennesker med forskjellige utfordringer, og har et ønske om å bidra til at andre får en meningsfull fritid. Det er også i mange tilfeller behov for at støttekontakten har sertifikat og kan stille med egen bil. 

Du må levere politiattest

Personlige egenskaper

Du må være fleksibel, tålmodig, positiv, selvstendig, punktlig og ansvarsbevisst.

Vi tilbyr

Det er faste satser for å være støttekontakt. Per 1.1.22 er timesatsen 155,3 kr. Det er i tillegg utgiftsdekning etter egne satser.

Du vil få veiledning ved behov.

Kontaktinformasjon

Siw-Penny Silvik, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Arendalsveien 23 4878 Grimstad

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Grimstad kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon57Stillingsprosent: 10%AnnetSøknadsfrist: 30.09.2022Om arbeidsgiveren

Velkommen til Grimstad kommune!

Mennesker med ideer og tro på framtiden har gjort Grimstad til en kommune som er preget av en sterk maritim sektor, et IKT-miljø som er verdensledende på sine felt, mange småbedrifter, et framtidsrettet utdanningsmiljø og en offensiv landbruksnæring.

Grimstad er i tillegg en universitetsby og en teknologiby, som har tett samarbeid med næringslivet i kommunen og regionen.

«Skjærgårdsbyen Grimstad» har store områder som er disponible for fastboende og gjester, og gjennom «Sykkelbyen Grimstad» er det et godt utbygd nett av sykkelstier for sykling til jobb, for tur og trening.
Grimstad kommune er en kunnskapsbedrift hvor medarbeiderne utgjør den viktigste ressursen. Våre verdier er mot, åpenhet, redelighet og respekt. Verdiene skal gjenspeiles i møte med medarbeidere og innbyggere.

Grimstad kommune ønsker et mangfold blant våre ansatte, vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, alder, nedsatt funksjonsevne eller hull i CV'en.

Kommunen arbeider for å bli en heltidskommune og ansetter derfor fortrinnsvis i hele stillinger.

I henhold til offentlighetslovens paragraf 25. gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig, selv om søkeren har bedt om unntak fra offentlighet.

For stillinger som arbeider direkte med barn, må det foreligge tilfredsstillende politiattest, jf. Barnevernloven § 6-10, opplæringslova § 10-9 og barnehageloven § 20. Krav om tilfredsstillende politiattest gjelder også for ansatte som yter tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven, jf. § 5-4

Les mer om Bistand hjemme og aktivitet, Grimstad kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 30.09.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
2 ledige stillinger

Se flere annonser

Verdikjeden til Osland går i kretsløp frå rogn til regnbogeaure ut til marknaden. Vår aktivitet skapes av våre tilsette, men
28.06.2022
Vil du bli ein del av eit industrieventyr i Tizir Titanium & Iron AS i Tyssedal? Med spennande fagområder kan du bli
27.06.2022 Ullensvang
Har du interesse for bærekraftig mat og havbruk, og ønsker en spennende og variert start på karrieren?
27.06.2022 Høyanger
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
Vis alle 29.678 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Bistand hjemme og aktivitet, Grimstad kommune