<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Løvenstadtoppen 3.etg., Rælingen kommune Er du sykepleier og ønsker å jobbe på natt?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du i tillegg interesse for demenssykdom, og vil ha pasientens behov for et godt liv i fokus? Da er dette kanskje jobben for deg!
Løvenstadtoppen 3.etg er en avdeling for personer med demens og kognitiv svikt. Vi har 16 pasienter fordelt på 2 grupper. En forsterket gruppe og en gruppe med to avlastningsrom.

Stillingen er en 62,44% fast turnusstilling - nattarbeid og med arbeid hver 3.helg. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø preget av samarbeid, humor og godt samhold. Du vil få mange spennende og til tider krevende utfordringer, med god kollegastøtte og veiledning. Avdelingen har høy faglig kompetanse innen personsentrert omsorg og jobber forebyggende med uro hos pasientene. Vi tilbyr høy bemanning, rom for gode refleksjons- og diskusjonssamtaler for å finne de beste løsningene. Dette gir også rom for mestring,  lærling og utvikling. I tillegg legger vi til rette for videreutdanning.


Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en sykepleier som har interesse for demenssykdom, som setter seg inn i pasienten sin situasjon og tenker på hva som er viktig for dem. Vi jobber med utgangspunkt i grunnleggende behov, livskvalitet og omsorg for mennesker med alvorlig kognitiv svikt og demenssykdom.

Dine arbeidsoppgaver hos oss vil være å utøve personsentrert og direkte sykepleie, i tett samarbeid med helsefagarbeidere på natt. I tillegg vil du samarbeide med andre sykepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, lærlinger og pleieassistenter på dag/kveld. Arbeidet er knyttet til en gruppe med 8 pasienter, samtidig som du i tillegg har sykepleieansvar for de tre andre grupper hvor det jobber helsefagarbeidere.

Kvalifikasjoner

Til stillingen er det krav om at du har norsk autorisasjon som sykepleier. Du må ha kjennskap til personsentrert omsorg og pasienter med demenssykdom.
Det er viktig med generelt gode IKT-ferdigheter og vilje til å lære aktuelle fagsystemer. Du må kunne godt norsk både skriftlig og muntlig slik at beboerne forstår deg.

Det er krav om at det forevises politiattest før tiltredelse fra personer som i sitt arbeid er i kontakt med barn, ungdom, brukere og pasienter, - i henhold til lovhjemmel som gjelder for stillingen. Vi tilbyr stilling kun til personer som er fullvaksinerte. Dersom du ikke ønsker oppgi vaksinestatus, vil du bli behandlet som uvaksinert.

For at din søknad skal bli tatt i betraktning ber vi deg legge ved dokumentasjon på din utdannelse og arbeidserfaring, i form av vitnemål og tjenestebevis/arbeidsattester. 

Du er en person som

  • har positiv holdning med tro på at du kan gjøre en forskjell i våre beboere sitt liv
  • er fleksibel, har godt humør, samt har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Er med og bidrar til å skape de gode resultatene.
  • Har verdier som gjenspeiler respekt, ansvarlighet og redelighet, i dine ord og handlinger.

Personlig egnethet vektlegges.   

Vi tilbyr

Rælingen kommune har gode pensjons- og forsikringsordninger, blant annet fritidsforsikring. Vi har også et velfungerende bedriftsidrettslag som arrangerer turer, kurs, treninger og konkurranser. Hver sommer arrangeres det sommerfest for alle ansatte i kommunen. 

Hos oss er det viktig at alle føler seg velkommen på jobb og at våre ansatte trives og har det bra på jobb. Vi er en arbeidsplass hvor vi sammen skape engasjement, har arbeidsglede er fleksible og har respekt for hverandre. 

Kontaktinformasjon

Anne-Guro Høye Strøm, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Løvenstadvegen 16
2006 Løvenstad

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Rælingen kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon73Stillingsprosent: 62,44%FastStartdato: 01.09.2022Søknadsfrist: 14.06.2022



Om arbeidsgiveren

Rælingen kommune har ca. 18 500 innbyggere og ligger sentralt i Viken fylke med kort vei til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen. Du vil møte en moderne og utviklingsorientert kommune med nærhet til både det urbane og det landlige. Rælingen kommune ser mangfold som en styrke, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke på ledige stillinger hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Les mer om Løvenstadtoppen 3.etg., Rælingen kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Sykepleier
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?Oris Dental Moa åpner 1. juni sentralt på Amfi Moa i
02.04.2024 Ålesund
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
02.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
24.03.2024 Oslo
Om trainee-stillingen:Som trainee vil du ta del i rådets daglige drift, men du vil også få et særlig ansvar for
01.04.2024 Nordkapp
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Forsvarsbygg på Jørstadmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver. Vi ønsker å tilsette ca. 2-3 sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drift
19.04.2024 Lillehammer
Vis alle 39.805 ledige stillinger

Fakta om Løvenstadtoppen 3.etg., Rælingen kommune