<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Enhetsleder  Rehabiliteringsmedisinsk døgnpost, Medisinsk klinikk Sandnessjøen, Helgelandssykehuset

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø og samtidig få mulighet til å oppleve den nydelige Helgelandskysten?

Helgelandssykehuset søker etter enhetsleder til Rehabiliteringsmedisinsk døgnpost i Sandnessjøen. Vi søker deg med helsefaglig bakgrunn og et ønske og engasjement for å jobbe med ledelse og drive utviklingsarbeid i et spennende fagfelt sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere.

Leder på enheten har ansvar for et tverrfaglig sammensatt team bestående av hjelpepleiere, sykepleiere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sosionom, logoped og FMR-leger på enheten.

Den rehabiliteringsmedisinske sengeposten behandler hovedsakelig pasienter med nevrologiske tilstander. Enheten har døgnpost med 5 rehabiliteringssenger, poliklinikk for kontroll etter hjerneslag, Hjertetreningstilbud og ambulant rehabiliteringsteam som kan følge opp pasienter etter utskrivelse. Helgelandssykehuset Sandnessjøen har godt samarbeid mellom enhetene og et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Sandnessjøen ligger sentralt plassert på den vakre Helgelandskysten, i et naturskjønt område med gode muligheter for fritid og sportslige aktiviteter, i tillegg til et rikt kulturliv (www.visithelgeland.no). Her er det kort vei fra jobb til fritid. Kommunen har god barnehagedekning. Byen er trafikknutepunkt for ytre Helgeland, og har direkterute med fly til Oslo og Trondheim fra Sandnessjøen Lufthavn, samt hurtigruteanløp, hurtigbåter og buss til jernbane.
I nær avstand ligger også Helgelandsbyene Mosjøen, Brønnøysund og Mo i Rana som alle byr på kultur og musikkopplevelser. Vi vil ellers løfte fram de rike mulighetene for friluftsliv på hele Helgeland.

Arbeidsoppgaver

Du har:

 • Oppfølgings - og resultatansvar for fag, økonomi og personell i enheten 
 • Faglig ansvar i samarbeid med seksjonsoverlege
 • Ansvar for daglig drift og koordinering av enheten
 • Planlegging av turnus
 • Sikre god faglig utvikling
 • Bidra til å skape et godt arbeidsmiljø 
 • HMS- ansvar

Kvalifikasjoner

 • Helsefaglig bakgrunn med norsk autorisasjon
 • God kjennskap til spesialisthelsetjenesten
 • Gode norskkunnskaper
 • Interesse for ledelse

Personlige egenskaper

Du er en person med:

 • God arbeidskapasitet
 • Evne til å lede omstilling og endringsarbeid
 • Evne til å drive fagutvikling
 • Gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler
 • Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø

Kontaktinformasjon

Åse Albertsen, Områdeleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon, Ase.Albertsen@helgelandssykehuset
Ann-Merete Martinsen, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Prestmarkveien 1 8800 Sandnessjøen

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helgelandssykehuset HFReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon14Stillingsprosent: 100%FastSøknadsfrist: 14.07.2022Om arbeidsgiveren

Helgelandssykehuset HF er en av regionens største kompetansebedrifter, med cirka 1700 medarbeidere på Helgeland. Helgelandssykehuset tilbyr spesialisthelsetjenester innen somatisk og psykisk helse, og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell og investerer i din videreutdanning. Helgelandssykehuset satser betydelig på forskning og innovasjon. Våre medarbeideres kompetanse og profesjonalitet er grunnleggende for at vi skal nå visjonen om å skape Norges beste lokalsykehus, med det beste tilbudet for pasientene.  Vi setter alltid pasientene i fokus. I god samhandling med våre samarbeidspartnere og omgivelsene skal vi sikre gode og trygge helsetjenester basert på våre verdier; kvalitet, trygghet, respekt og lagspill.

Helgelandssykehuset har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Vi oppfordrer derfor personer med kompetanse innen sør-samisk språk og kultur til å søke.

Helgelandssykehuset HF ønsker at våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Vi forplikter oss til å kalle inn kvalifiserte søkere i henhold til dette, til alle utlyste stillinger.

Les mer om Rehabiliteringsmedisinsk døgnpost, Medisinsk klinikk Sandnessjøen, Helgelandssykehuset

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Bergen
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Trondheim
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Stavanger
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Kristiansand
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Oslo
Vis alle 29.069 ledige stillinger

Fakta om Rehabiliteringsmedisinsk døgnpost, Medisinsk klinikk Sandnessjøen, Helgelandssykehuset