Lyst på en spennende og interessant læretid som kokk i Forsvaret?
Forsvaret ble kåret til statens beste lærebedrift i 2021. Vi har stort fokus på å rekruttere og utvikle morgendagens talenter og vi ser derfor etter deg som vil være med å gjøre oss enda bedre i dette viktige arbeidet.
Sammen med dyktige kollegaer vil du sørge for 4 måltider per dag til mellom 200 og 1200 daglige spisegjester. KNM Harald Haarfagre er bemannet 365 dager i året av soldater og ansatte, og god mat er viktig for personellet som jobber hos oss. Det sosiale samlingspunktet som måltidet representerer har stor betydning for fellesskapet og for å skape trivsel. Vi er opptatt av at messa ikke bare er en plass for å spise, men at det skal være ett godt møtested for våre gjester. Hos oss jobber vi turnus, fordelt på 2 skift med 10 ansatte per skift.
Arbeidsoppgaver
I det daglige arbeidet og i løpet av læretiden vil du være innom emner som opplæring i spesialkost, hygiene, kvalitetskontroll, vurdering av råvarer, porsjonsberegning, menyplanlegging samt teknikker og tilberedningsmetoder. Du vil ha en aktiv rolle i tilberedningen av måltider og øvrig forpleiningstjeneste. Du skal i tillegg bidra aktivt til å ivareta internkontrollsystemet i henhold til retningslinjer fra norsk næringsmiddeltilsyn.
Kvalifikasjoner
- Fullført VG2 Kokk og servitørfag eller VG2 Matfag.
- Du må kunne autoriseres for BEGRENSET ved tiltredelse. En forutsetning for dette er god vandel.
Personlige egenskaper
Vi søker deg som er positiv, initiativrik, strukturert og lærevillig. Gode samarbeidsevner er en forutsetning, samtidig som du evner å jobbe selvstendig.
Vi tilbyr
Som sivil lærling i Forsvaret kan vi tilby deg:
- Svært dyktige instruktører. 95% av Forsvarets lærlinger består fagprøven på første forsøk!
- Gratis treningsfasiliteter.
- Mulighet for å ta del i avdelingens velferdstilbud, herunder kino og velferdsturer.
- Deltagelse på messer og kurs.
- Mulig for å nytte Forsvarets studietilbud. Ordningen tilbyr blant annet generell studiekompetanse som nettstudium og yrkesrettede kurs.
- Nye relasjoner i et positivt arbeidsmiljø med varierte dager.
- Lønn etter statens lønnsregulativ som lærling (kode 1362), lønn i prosent av begynnerlønn som kokk med fagbrev, hhv 30% første halvår, 40 % andre halvår, 50% tredje halvår og 80% fjerde halvår.
Kontaktinformasjon
Edland, Marita Rene, Fagsjef,
Logg inn for å se kontaktinformasjonArbeidssted
Madlaveien 345
4044 Hafrsfjord
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver:ForsvaretReferansenr.:
Logg inn for å se kontaktinformasjon58Stillingsprosent: 100%LærlingSøknadsfrist: 31.07.2022