<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Alarmtjeneste søker sykepleier/vernepleier/paramedic! Bli med på utrykning! Stendi

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi styrke teamet vårt med dyktige sykepleiere, vernepleiere og paramedisinere/paramedics. Teamet består i dag av kompetente sykepleiere, spesialsykepleiere, vernepleiere, paramedics, ambulansepersonell og helsefagarbeidere.

Stendi Seniors utrykningstjeneste i Asker og Bærum betjener nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Vår oppgave er å rykke ut ved mottatt alarm, vi rykker ut på varierende bistandsoppdrag til brukerne, gjør helsefaglige vurderinger og iverksetter nødvendige akutte tiltak på stedet. Utrykningstjenesten er bemannet av helsepersonell hele døgnet, og vi stiller høye krav til faglig kompetanse hos våre ansatte.

Hos oss er ingen dager like!

Utrykningstjenesten består av dyktige og engasjerte sykepleiere, vernepleiere, paramedics, ambulansefagarbeidere, og helsefagarbeidere.

Avdelingen vår ligger sentralt i Sandvika og betjener brukere i Asker og Bærum kommune. Alle transportmuligheter finnes like utenfor våre lokaler, og det er kun 12 minutters reisetid med tog til Oslo sentrum.

Se gjerne vår kortfilm om Utrykningstjenesten i Asker og Bærum som er laget i samarbeid med NHO, Telenor og Stendi: Klikk her

Vi tilbyr deg god opplæring, faglig kompetanseheving med eksterne og interne kurs samt ukentlig internundervisning. 

Arbeidsoppgaver:  

Arbeidet består i all hovedsak om å rykke ut på ulike akutte oppdrag når vi mottar utkall fra responssenter. Ingen dager er like i denne tjenesten, og du vil møte på både små og store utfordringer i løpet av arbeidsdagen. Utrykningstjenesten gjør helsefaglige vurderinger hos hver enkelt bruker for å kartlegge akutt bistandsbehov. Øvrige helseinstanser kontaktes om nødvendig. Vi sørger for at brukerne blir ivaretatt og får den bistand de er i behov av. Gode helsefaglige vurderinger og omsorg for brukerne står sentralt i ethvert oppdrag. Vi er utstyrt med akuttsekker som inneholder utstyr til å gjennomføre akutte enkle medisinske prosedyrer og ta vitale målinger.

Om deg:

Vi ønsker oss helsepersonell med høy faglig kompetanse som er trygge på egne avgjørelse, har brukermedvirkning i fokus og evnen til å samarbeide i team. Du kan kommunisere tydelig og håndtere ulike medisinske utfordringer på forsvarlig vis. Samtidig som du er omsorgsfull og tålmodig. Du har evnen til å beholde roen i akutte situasjoner og igjennom en til tider hektisk arbeidsdag. Kanskje har du erfaring fra akuttmedisin eller lignende arbeid? Evnen til å fremstå profesjonelt og empatisk for å skape trygghet og tillit hos bruker, pårørende, kollegaer og andre samarbeidspartnere. Du er komfortabel med bilkjøring under alle føreforhold, i bruk av digitale verktøy som Ipad, GPS og PC som er viktige verktøy i vår arbeidsdag. Identifisere deg med våre verdier: Respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar.

Kvalifikasjoner:

 • Treårig helsefaglig utdanning med norsk autorisasjon (sykepleier, vernepleier, paramedic)
 • Førerkort klasse B. Våre kjøretøy er utstyrt med automatgir
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig godt.
 • Gode IT ferdigheter. Erfaring med dokumentasjonssystemer som Profil og Gerica er en fordel.

Personlige egenskaper:

 • Du har gode kommunikasjonsferdigheter.
 • Trives i høyt tempo.
 • Grunnleggende ferdigheter i bruk av GPS til navigering.
 • Du er løsningsorientert, selvstendig og pålitelig.
 • Du er trygg, tydelig og omsorgsfull.
 • Du har evne til selvstendighet så vel som samarbeid.

Ledig stilling:

 • 95 % stilling - arbeid dag/aften og hver 3. helg. Oppstart etter avtale
 • Vi søker også etter tilkallingsvikarer og sommervikarer

Vi tilbyr:

 • Godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter.
 • Muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag.
 • Grundig opplæring.
 • Veiledning, internundervisning og fagdager.
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver.
 • Konkurransedyktig lønn.

Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 

Om arbeidsgiveren

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

Barnevern
I vår drift differensierer vi ut fra barnets eller ungdommens problematikk. På den måten kan vi lage opplegg som best mulig ivaretar den enkeltes behov for omsorg og utvikling, enten det er i form av bofellesskap, institusjoner, familiehjem eller andre hjelpetiltak.

Bo- og omsorgstjenester
Vi har landsdekkende tilbud for personer med komplekse bistandsbehov. Tjenestene tilpasses hver enkelt bruker på bakgrunn av deres problematikk og behov. Vi jobber for at alle våre brukere skal ha et godt liv og oppleve livskvalitet.

Eldreomsorg og hjemmetjenester
Vi drifter sykehjem, omsorgsboliger, hjemmetjenester og alarmtjeneste – både offentlig og privat. Vi ønsker å være en innovativ samarbeidspartner for norske kommuner i å videreutvikle gode omsorgstjenester, samtidig som vi tilbyr private alternativer. Privat tilbyr vi seniorboliger til leie, samt hjemmesykepleie og praktisk hjelp i hjemmet etter bestilling.

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)
Vårt mål er at mennesker med funksjonsnedsettelser skal få mulighet til å ha et selvstendig liv. BPA skal innenfor rammen av vedtaket vedkommende har, tilpasses eget behov og ønsker best mulig, og samtidig benytte kommunenes ressurser på en god måte.

Les mer om Stendi

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktperson

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Bergen
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Trondheim
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Stavanger
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Kristiansand
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Oslo
Vis alle 29.069 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Sykepleier i Stendi

Alarmtjenesten