<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Felleskjøpet Er du serviceinnstilt og glad i å skape gode kundemøter?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du serviceinnstilt og glad i å skape gode kundemøter?

Vi søker etter deg som vil være med å utvikle Felleskjøpets interne IT brukerstøtte og skape gode kundeopplevelser for våre brukere.

I Felleskjøpet er vi en stolt partner av den norske bonden og vi gjør alle vårt ytterste hver dag for å skape gode kundeopplevelser. Digitalisering er et satsningsområde for Felleskjøpet og dette fører til mange spennende og varierte oppgaver innenfor både tradisjonelle og nyere teknologier. Felleskjøpet jobber blant annet med kunstig intelligens, maskinlæring, tingenes internett og robotisering. Vi har en «cloud-first»-strategi, og kjører flesteparten av våre tjenester i Microsoft Azure. Her har vi etablert vår skyplattform med en moderne arkitektur. Felleskjøpet benytter Microsoft Dynamics 365 som forretningsplattform. Disse løsningene henger tett sammen med Microsoft 365.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et fremtidsrettet og moderne IT-miljø sammen med kompetente kolleger. Vi verdsetter fagkompetanse, og ønsker en læringskultur hvor de ansatte oppfordres til kompetansebygging og videreutvikling. Vi trives godt på jobben og er stolte av oppdraget vårt og av Felleskjøpet.

Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen, som ligger kun 10 minutter unna Oslo sentrum. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Brukerstøtte er IT-avdelingens ansikt utad og viktige bidragsytere til stabil drift av våre løsninger. Vi har som mål å løse flest mulig saker i førstelinje. Brukerstøtte er IT-rådgivere og gir support til Felleskjøpets ansatte på alle lokasjoner. Teamet består av 9 personer med en god miks av alder, kompetanse og erfaring. Brukerstøtte jobber etter ITIL-prosesser og ServiceNow er et sentralt verktøy for å automatisere og digitalisere prosesser. 

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til god brukerdialog og brukeradopsjon 
 • Besvare henvendelser og oppfølging av våre brukere i ulike kanaler 
 • Rådgiving, support og veiledning 
 • Opprette brukerveiledninger 
 • Telefonvakt og overvåking av driftsverktøy hjemmefra hver fjerde uke

Kvalifikasjoner

 • Fullført videregående utdanning
 • IKT fagbrev er en fordel
 • Erfaring fra kundebehandling eller førstelinje support er en fordel
 • Erfaring med ITIL og ServiceNow er en fordel
 • Erfaring med forretningssystemer (ERP- eller CRM-systemer) er en fordel
 • Kompetanse på Microsoft-teknologi og infrastruktur

Personlige egenskaper

 • Fokus på å skape gode kundeopplevelser for våre ansatte
 • Serviceinnstilt
 • Er raus og samarbeider godt med andre
 • Trives med å jobbe i team og dele kunnskap, erfaringer og informasjon
 • Fremoverlent, initiativrik og ser muligheter
 • Liker å lære og er nysgjerrig
 • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig engelsk og norsk

Vi tilbyr

 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et moderne teknisk miljø, hvor teknologisk utvikling er viktig for bedriften
 • Godt arbeidsmiljø og kompetente kolleger
 • En arbeidsgiver som ønsker å videreutvikle sine ansatte slik at de trives og øker sin kompetanse
 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon
 • Gode pensjons-, forsikrings- og lønnsforhold 

Søknader vil bli behandlet fortløpende, så send din søknad snarest – senest innen 14.08.2022. Kun elektroniske søknader via vårt rekrutteringsverktøy vil behandles (klikk på "søk på stillingen" på denne siden). Husk å legge ved relevante vedlegg.

Kontaktinformasjon

Kristine Hallstensen Hagen, Sjef IT Brukerstøtte, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Depotgata 22 2000 Lillestrøm

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:FelleskjøpetReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon78Stillingsprosent: 100%FastStartdato: 01.09.2022Søknadsfrist: 14.08.2022Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet består av tre regionale Felleskjøp; Felleskjøpet Agri , Felleskjøpet Rogaland Agder og Nordmøre og Romsdal Felleskjøp. Felleskjøpene samarbeider om fellesselskapene Felleskjøpet Fôrutvikling og Norske Felleskjøp.

De regionale Felleskjøpene er uavhengige juridiske og økonomiske enheter som til sammen dekker hele Norge. Samlet omsetning i 2009 var over 10 milliarder kroner og totalt antall medlemmer er 43 000.

Felleskjøpet er hovedleverandør av driftsmidler til Norsk landbruk. Felleskjøpets hovedmål er å styrke medlemmenes økonomi på kort og lang sikt, gjennom innkjøp foredling, salg og distribusjon av driftsmidler, forbruksartikler og tjenester til landbruket.

Salgsorganisasjon
Vår salgsorganisasjon omfatter hovedområdene butikk, maskin/verksted og kraftfôr/plantekultur. I tillegg til å tilby varer og tjenester til norsk landbruk, satser vi også på andre forbrukergrupper innen områder som hagesektoren og kjæledyr.

Kornhandel, produksjon og distribusjon
Vi har egne produksjons- og distribusjonsfunksjoner for kraftfôr, såvare, gjødsel, plantevern og kornmottak. Kornhandel er også en viktig del av vår virksomhet. Felleskjøpet er markedsleder på mottak av produsentkorn.

Visjon

Felleskjøpet skal være den ledende norske landbruksleverandør med nordiske aktiviteter. Vi skal bidra til å utvikle et effektivt og variert landbruk gjennom å tilby varer, kompetanse og tjenester til fremtidens bonde, bedrifter og forbrukere.

Felleskjøpet skal fremstå med en tydelig kvalitets-, kompetanse- og miljøprofil. Med stadig fokus på vekst og intern utvikling skal vi skape attraktive arbeidsplasser som tiltrekker seg høyt kvalifiserte og engasjerte medarbeidere.

Vårt hovedmål er:
• å bidra til å styrke våre medlemmers økonomi på kort og lang sikt

Derfor har vi klare mål om å utvikle oss og vokse, både innenfor eksisterende og nye virksomheter.

Antall ansatte

2300

Les mer om Felleskjøpet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • SEP 25
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 01
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
4 ledige stillinger

Se flere annonser

Höegh LNG is in the process of seeking two Maritime Trainees for our Technical Department, and the IT Team. Both
28.08.2023 Oslo
I Norge har det aldri vært satset så mye på jernbane som nå. I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli
18.08.2023 Moss
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Anlegg 5 kandidater
19.09.2023 Hele Norge
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Hele Agder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Oslo
20.09.2023 Oslo
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Flere steder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Bergen kandidater til
20.09.2023 Bergen
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Møre og
20.09.2023 Flere steder
Vis alle 20.045 ledige stillinger

Bli kjent med Felleskjøpet

Fakta om Felleskjøpet