<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Itera Graduate Utvikler 2023 - Kickstart din karriere hos oss!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du nyutdannet i 2023? Kickstart karrieren din som utvikler i ett av Norges mest innovative selskaper!

Hos oss blir du en del av et fagmiljø bestående av 15 dyktige, lidenskapelige og engasjerte kollegaer som legger stor vekt på deling og god kultur, og som hver dag jobber for å skape verdens beste kundeopplevelser.

I Itera vil du jobbe med meningsfulle, utfordrende og varierte prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi. Vi gjennomfører oppdrag innen digitalisering for norske, nordiske og internasjonale virksomheter. Du vil jobbe kreativt i tverrfaglige team med designere, forretningsrådgivere og andre teknologer, og utvikle løsninger som bidrar til bærekraft innen sektorer som energi, industri, bank, forsikring, helse og offentlig sektor.

Deg i Itera
Vi har lang tradisjon for å ansette nyutdannede i Itera, og er opptatt av at hver enkelt skal få en fin start på sin karriere. Som graduate hos oss får du et skreddersydd program vi kaller Boost , som sørger for at du kommer godt i gang både faglig og sosialt. Programmet gjennomføres i Oslo for kickoff og felles samlinger, men arbeidshverdagen din vil være ved kontoret vårt i Fredrikstad.

Boost er spesielt utviklet for deg som er ny i arbeidslivet. Gjennom Boost følger vi deg gjennom det første arbeidsåret, slik at du har gode rammer for å bli trygg i rollen din, bli kjent med hvordan det er å jobbe i kundeprosjekter, og bygge gode relasjoner med kolleger - ja, rett og slett få en boost på det som er starten på din karriere.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som avslutter masterstudiet i 2023, og som:

  • kan vise til gode akademiske resultater
  • er faglig nysgjerrig og engasjert
  • har stor interesse for teknologi og programmering
  • ønsker å utvikle deg og bidra inn i et aktivt fagmiljø

Hvem er vi?

Itera er et norsk konsulentselskap. Vi ble startet allerede på 90-tallet, og har derfor med oss modenhet, struktur og masse erfaring. Samtidig er kulturen preget av entreprenørskap, kreativitet, innovasjon og store ambisjoner for fremtiden. Vi er om lag 700 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell, hvorav 300 av oss er i Norge. De siste fem årene er vi kåret til ett av Norges mest innovative selskaper, uansett bransje.

  • Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden
  • Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer
  • Vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst
  • Vi jobber aktivt med mangfold og inkludering og videreutvikler oss sammen med våre engasjerte ansatte
  • Vi har flotte kontorlokaler i Fredrikstad og Oslo
  • Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer og pensjonsordninger, et attraktivt aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning.

Høres dette spennende ut?
Send oss en søknad, da vel! Vi behandler søknader etter 8. august. Husk å laste opp CV og karakterutskrifter.

Har du noen prosjekter på Github, har du holdt presentasjoner eller er du er stolt av noe annet du har gjort? Send oss gjerne en link!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål til rollen? Kontakt gjerne Emilie Røsnæs (Consultant) på Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Lise Eastgate (Head of Itera Fredrikstad) på Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål til vårt Graduate-program Boost kan du kontakte Julie Hvidsteen (HR-Advisor) på Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon.




Adresse: Fredrikstad

Om arbeidsgiveren
Les mer om Itera

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger