<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ønsker du å jobbe med monitorering av infrastruktur, og tjenester driftet av Norsk Helsenett? Norsk Helsenett SF

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Norsk helsenett søker etter en sikkerhetsanalytiker til divisjon Applikasjon- og plattformtjenester. Divisjonen drifter, forvalter og videreutvikler applikasjoner, løsninger og infrastruktur for helsesektoren og de nasjonale driftsløsningene.

Vi skal nå styrke vår kompetanse og leveringsevne innen logganalyse og informasjonssikkerhet. Vi jobber i en sektor i rivende utvikling med store miljøer som må overvåkes og du vil inngå i et fagmiljø som jobber med monitorering av all infrastruktur og tjenester driftet av Norsk Helsenett SF. Monitoreringsteamet teller i dag 12 teknikere og arbeider med teknologier som Splunk, SCOM, og Zabbix. Vi har et høyt leveransetempo og hos oss får du sjansen til å bryne deg på utfordrende oppgaver i samarbeid med de fremste fagmiljøene innen drift i Norge. 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss, og hva som driver våre ansatte i å levere på dette viktige samfunnsoppdraget?  Det får du svar på ved å se på denne filmen: 

Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.


Arbeidsoppgaver

Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver som understøtter viktige samfunnskritiske leveranser. Teamet du vil inngå i leverer blant annet strukturert logganalyse og lager dashboard / rapporter basert på store mengder innsamlede loggdata. Dette kan være fra operativsystemer, applikasjoner, sambands og endepunkter. Vi ser etter deg som brenner for logginnsamling og analyse, og synes det er spennende med automatisering.

Vi drifter samfunnskritiske løsninger som krever stabil drift med høy oppetid. Strukturert og god dokumentasjon derfor viktig, og dette vil inngå i din arbeidshverdag.

Du lurer kanskje på hvilke verktøy du får jobbe med? Vi kan tilby flere, men for deg vil daglig drift og videreutvikling av NHN sin Splunk-plattform kjørende på Linux være i fokus.

Vår satsning på privat sky vil gi deg rikelig med spennende utfordringer. Du får i denne stillingen muligheten til å tenke nytt og påvirke hvordan vi kan optimalisere verdien av både eksisterende og nye verktøy for logginnsamling. Du får muligheten til å utvikle analyser på tvers av både Splunk, Azure og Log Insight.

Kvalifikasjoner (overskrift)

Hvem er vi på jakt etter?

Du har utdanningsretning innen IKT. Du kjenner verdien av, og vet hvor viktig det er med informasjonssikkerhet og personvern. Vi håper du har kunnskap eller har hørt om Splunk, samt at du nikker gjenkjennende til ord som Python/Perl/Javascript/Shell. I tillegg tror vi interessen din vekkes når vi nevner Puppet/Ansible, eller Kubernetes og Photon OS. 

Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig på teknologi, som ønsker å få mer kunnskap, eller som har erfaring med logginnsamling og analyse. Vi er interessert i å høre om du har en spesiell interesse for Linux som plattform og om du har kjennskap til Windows Server operativsystemer. Dersom vi mottar et søknadsbrev hvor du også beskriver din erfaring eller kunnskap innenfor generell monitorering av infrastruktur og tjenester, er du en interessant kandidat for oss.

Vi har plass til både deg som er nyutdannet og deg som har relevant erfaring fra området. Vi har troen på at relevant erfaring kan erstatte krav til utdanning, og det du mangler av arbeidserfaring tar du igjen i driv, nysgjerrighet og ønsket om å gjøre et godt stykke arbeid.

Vi ønsker oss en kollega som:

 • har en utpreget positiv innstilling, brenner faget og er opptatt av å levere litt mer enn forventet
 • er en god lagspiller og som bidrar aktivt i samarbeid med andre
 • har driv til å komme frem til løsninger alene som gledelig deles med dine kolleger
 • er nysgjerrig på teknologi, og har en strukturert tilnærming
 • er tydelig, og evner å kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig
 • er fleksibel og endringsvillig
 • er analytisk, forutseende og dyktig på feilsøking

Vi tilbyr

I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen. 

Som vår kollega vil du oppleve en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og høy fagkompetanse, samt gode muligheter for læring og utvikling. Du vil få mange spennende arbeidsoppgaver og en jobb med mening. Samfunnsoppdraget er noe av det som gjør oss stolte av å jobbe i Norsk helsenett. Det er også verdt å nevne at vi kan tilby:
 • 7,5 timers arbeidsdag med fleksitid og betalt lunsjpause
 • individuell avlønning (ikke lønnstrinn), betalt reisetid og overtid
 • gode pensjons- og forsikringsordninger
 • vi dekker mobiltelefon og mobildata, 5000 kr til fysisk aktivitet i året, samt 600 kr i bredbånd per måned
 • et åpent kontorlandskap i moderne lokaler
 • stor fleksibilitet når det kommer til fysisk tilstedeværelse på kontoret og arbeid hjemmefra
Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering.
Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Kontaktinformasjon

Trond W. Hanssen, Seksjonsleder infrastruktur drift 1, Logg inn for å se kontaktinformasjon Birgithe Tømmervold, Senior HR-rådgiver, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Abels gate 9
7030 Trondheim

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Norsk helsenett SFReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon74Stillingsprosent: 100%FastSøknadsfrist: 11.08.2022Om arbeidsgiveren
Les mer om Norsk Helsenett SF

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • OKT 02
  2022
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter

Se flere annonser

Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vis alle 23.017 ledige stillinger

Bli kjent med oss