<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Lege i spesialisering i fysikalsk medisin og rehabilitering. Rehabilitering, Medisinsk klinikk Sandnessjøen, Helgelandssykehuset

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Helgelandssykehuset søker deg som er lege som ønsker å spesialisere deg innen fysikalsk medisin og rehabilitering, til fast stilling i 100 %. Mulighet for deltidsstilling ned til 50 %. Erfaren LiS3 kan være aktuell for konstituering til overlege.

Fin mulighet for deg som er lege og som ønsker faglig erfaring i sykehus som del av sin utdanning. 

Ønsker du en periode med arbeid på dagtid uten vakt? Kanskje har du behov for en periode med tid til fokus på helheten i tilbud til pasienter? Eller du er interessert i tverrfaglig samarbeide?

Miljøet i sykehuset er preget av en åpen tone, faglig entusiasme og utstrakt samarbeid mellom avdelinger. Vi er opptatte av at du trives og engasjeres av jobben din, men også at du finner deg til rette på fritiden. Derfor ønsker vi å vite hva som engasjerer deg faglig og privat, slik at vi kan legge til rette for deg på begge arenaene. Det er unike muligheter for fritidsopplevelser på Helgelandskysten. Sandnessjøen ligger på Helgelandskysten, ved foten av fjellkjeden De syv søstre, og er en liten by med gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Som trafikknutepunkt for ytre Helgeland har den daglige hurtigruteanløp og er utgangspunkt for hurtigbåter med mange destinasjoner inkludert Bodø. Det går buss til jernbane i Mosjøen. Flyplassen ligger rett utenfor byen, med daglige flygninger til og fra Trondheim og Bodø. 

Seksjonen har sengepost og poliklinikker, og er utdanningsinstitusjon for spesialiteten Fysikalsk medisin og rehabilitering. Rehabilitering sengepost behandler i hovedsak pasienter med nevrologiske tilstander. Hjerneslagpasienter overflyttes til oss fra akuttenheter i sub-akuttfase. Andre pasienter har funksjonstap etter langvarige og alvorlige forløp i sykehus. Ambulant rehabiliteringsteam (ART) bidrar med å koordinere og sikre pasientens behov i overgang til primærhelsetjenesten. Tverrfaglig rehabiliterings poliklinikk som også inkluderer en del av anbefalt "pakkeforløp" for hjerneslagrammede.

Enhet for fysikalsk medisinsk består av HelseIArbeid-senter og poliklinikk for diagnostikk og vurdering av pasienter med smertetilstander i muskel-skjelett. Det arrangeres egne rehabiliteringstiltak/mestringskurs. Enheten registrerer pasienter i Norsk Nakke- og Rygg-register, og deltar nå i et større forskningsprosjekt (multisenterstudie).Ønsker du å vite mer om våre enheter og muligheter?  Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon! Vi har tett og godt samarbeid mellom leger, tverrfaglige personale og enhetsledere. Vi planlegger nå videre utvikling av enhetene, og våre spesialister vil få stor faglig innflytelse og påvirkningsmuligheter. Seksjonen har 4 overlegestillinger og 1 LIS 3 utdannings-stilling. Arbeidstid er 40 timer per uke på dagtid. Tverrfaglige team har lege, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pleiepersonell, logoped, sosionom og ernæringsfysiolog. Det planlegges inn ressurs fra nevropsykolog i sengepost. Ved HiA deltar fagressurs fra NAV og psykiatri.  Vi har gode arbeidsmiljø med fine muligheter for faglig og personlig utvikling.  Vi har kultur for god oppfølging av LiS. Stillingen passer svært godt for leger i allmennpraksis som trenger sykehuserfaring eller en periode med faglig videreutdanning. Arbeid hos oss gir innføring i helhetlig tilnærming til pasienter og utstrakt samarbeid med andre avdelinger i sykehus og primærhelsetjeneste, noe som gir verdifull erfaring og kompetanse til alle spesialiteter. 

Arbeidsoppgaver

 • Klinisk legearbeid med vurdering, utredning og rehabilitering av pasienter i vår sengepost og poliklinikker
 • Delta i intern- og regional undervisning
 • Undervisning/informasjon til pasienter og pårørende
 • Delta i utviklingsarbeid og forbedringsarbeid
 • Samhandling med pårørende, andre avdelinger ved sykehuset og primærhelsetjeneste,
 • Følge utdanningsplan for LiS i vår avdeling, inkludert anbefalte kurs, veiledninger og supervisjon fra overlege (gjelder lege som har fullført LiS1.
 • For LiS 3 som allerede har erfaring, kan det bli aktuelt med  konstituering til overlegestilling. 

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege.
 • For tellende tjeneste i LiS 3 stiling: Godkjent norsk turnustjeneste/ LIS1. Egnede søkere uten dette kan bli tatt i betraktning til vikariat, og oppfordres også til å søke.
 • Beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig, i forhold til det arbeidet krever.
 • Du har gjerne god EPJ/IKT-kompetanse, og evne til å sette deg raskt inn i nye system. 

Personlige egenskaper

 • Du kan samarbeide godt med pasienter, pårørende, andre avdelinger og vårt tverrfaglige  personale.
 • Gode ferdigheter i kommunikasjon
 • Du er strukturert, fleksibel, læringsvillig og løsningsorientert.
 • Du har stor faglig interesse og engasjement.  

Vi tilbyr

 • Spennende og komplekst fagfelt i stor utvikling, med mulighet til å utvikle bred kompetanse og kliniske ferdigheter i sykehus som del av din lege-utdanning
 • Tilrettelegging for personlig og faglig utvikling
 • Passer godt for deg som har interesse for tverrfaglig og helhetlig tilnærming til pasienter
 • Arbeid i sykehus uten helge-arbeid eller vaktbelastning.
 • Hjelp til å skaffe bolig og barnehageplass
 • Tilpasset arbeidstid til pendlere, og mulighet for deltidsstilling ned til 50 % hvis ønskelig.
 • Godt arbeidsmiljø 
 • Kort vei fra arbeidsplass til bolig og fritid i naturskjønne omgivelser på ytre Helgeland
 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Tiltredelse etter avtale Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler  Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster

Kontaktinformasjon

Kristin Sakshaug, Overlege FRM, Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon - Logg inn for å se kontaktinformasjon Ann-Merete Martinsen, Enhetsleder FRM, Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Prestmarkveien 1
8800 Sandnessjøen

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helgelandssykehuset HFReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon27Stillingsprosent: 100%FastSøknadsfrist: 29.07.2022Om arbeidsgiveren

Helgelandssykehuset HF er en av regionens største kompetansebedrifter, med cirka 1700 medarbeidere på Helgeland. Helgelandssykehuset tilbyr spesialisthelsetjenester innen somatisk og psykisk helse, og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell og investerer i din videreutdanning. Helgelandssykehuset satser betydelig på forskning og innovasjon. Våre medarbeideres kompetanse og profesjonalitet er grunnleggende for at vi skal nå visjonen om å skape Norges beste lokalsykehus, med det beste tilbudet for pasientene.  Vi setter alltid pasientene i fokus. I god samhandling med våre samarbeidspartnere og omgivelsene skal vi sikre gode og trygge helsetjenester basert på våre verdier; kvalitet, trygghet, respekt og lagspill.

Helgelandssykehuset har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Vi oppfordrer derfor personer med kompetanse innen sør-samisk språk og kultur til å søke.

Helgelandssykehuset HF ønsker at våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Vi forplikter oss til å kalle inn kvalifiserte søkere i henhold til dette, til alle utlyste stillinger.

Les mer om Rehabilitering, Medisinsk klinikk Sandnessjøen, Helgelandssykehuset

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Lege
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Bergen
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Trondheim
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Stavanger
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Kristiansand
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Oslo
Vis alle 29.069 ledige stillinger

Fakta om Rehabilitering, Medisinsk klinikk Sandnessjøen, Helgelandssykehuset