<  
>  
Stillingsannonse

Vil du jobbe med næringslivssalg i Gjensidige? Gjensidige

Søknadsfrist : 16.08.2022

Stillingsbeskrivelse

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre.

Er du knallgod på relasjonsbygging? Da er du kanskje vår nye lokale salgsstjerne!

Hvilke arbeidsoppgaver kan du forvente?

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig innebære rådgiving og salg av skade- og personforsikring til nye og eksisterende kunder innenfor næringsliv. Som salgssjef vil du få ansvaret for hele salg- og rådgivningsprosessen selv, samt ansvaret for å bevare og utvikle egen portefølje.

Hos oss er det viktig at du har det gøy på jobb og motiveres av gode resultater. Gjennom vår egen skole, Gjensidigeskolen, sørger vi for at du får nødvendig opplæring og kontinuerlig utvikling.

Er du vår nye kollega?

Motiveres du av å skape gode kundeopplevelser? Har du gjennomføringsevne? Ser du på deg selv som en naturlig del av et resultatorientert miljø? Da er du kanskje vår nye kollega!

Vi søker deg som tidligere har jobbet med proaktivt salg og rådgivning i nærings- og/eller landbruksmarkedet. I tillegg må du gjerne ha erfaring fra et eller flere områder innen bygg og anlegg, landbruk, eiendom, havbruk eller annen relevant erfaring fra næringslivet.

Som person er du strukturert og målrettet, du evner å se muligheter ovenfor våre kunder, og du er flink til å etablere og vedlikeholde relasjoner. Vi er ikke på jakt etter en superhelt, men det er viktig at du trives i et dynamisk og kundefokusert arbeidsmiljø, er forhandlingsvant, og liker å lykkes. I tillegg er det er ønskelig med relevant utdannelse på høyskolenivå, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Du må ha førerkort, samt tilgang til egen bil. Ditt arbeidssted vil være i Tromsø. Reiseaktivitet må påregnes i forbindelse med service og fornyelse av løpende portefølje, samt forventet ny-salgs aktivitet. Vi gjør også oppmerksom på at denne stillingen krever at vi innhenter vandel før en eventuell ansettelse.

Hos oss får du:

En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. I arbeidet med rådgivning og aktivt salg mot næringslivskunder får du bruke dine kommunikasjon- og relasjonsevner. Du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en dynamisk hverdag, og muligheter til å jobbe med dyktige kollegaer som heier deg frem. Hos oss er vi opptatt av å ha et miljø der vi deler kunnskap og støtter hverandre.

I tillegg tilbyr vi:

 • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsvilkår
 • Gode personalforsikringer med blant annet helseforsikring og personalrabatter
 • Aksjespareordning
 • Bedriftshytter i inn- og utland
 • Fleksibilitet for god balanse i arbeidshverdagen

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

*Spørsmål? Ta kontakt med leder Jon Ketil Nergård på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller leder Tommy Karlsen på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: Tromsø

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 16.08.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 14
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 15
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 16
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 21
  2022
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige