<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sweco Norge Rådgiver Elkraft / Kraftnett

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Det norske kraftsystemet er i rivende utvikling! Produksjons- og lastkurvene endrer seg, og ny teknologi gir oss et hav av nye muligheter. Tempoet er høyere enn noen gang og kapasitet i kraftsystemet er en forutsetning de fleste tar for gitt, men som faktisk er helt nødvendig for en grønn omstilling i Norge. Nå inviterer Europas ledende ingeniørvirksomhet en nye rådgivere om bord for å ta del på denne spennende reisen sammen landets mest fremadstormende ingeniører.

Hos oss gjør du en forskjell. I hovedstaden har vi en sterk markedsposisjon og ruster oss nå opp for å møte en økende oppdragsmengde og kanskje også helt nye oppdrag. Vi leter etter deg som har erfaring med prosjektering og/eller rådgivning innenfor kraftnett. Vi søker både personer med elkraftkompetanse og konstruksjonsfaglig bakgrunn. Kanskje har du også en iboende interesse for modellering og modelleringsverktøy eller programmering. Vi kan love deg et fleksibelt, motiverende og generøst arbeidsmiljø.

Hos oss vil du utvikle deg. Som rådgiver i Sweco vil du få spennende roller i ulike prosjekter, hvor du kan utvikle deg sammen med oss for å møte morgendagens utfordringer. Avhengig av erfaring ser vi gjerne at du vil bidra i alle faser fra forprosjekt til detaljprosjektering og oppfølging og at du ønsker å samarbeide tett med kundene for å utvikle bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø. Med en god porsjon struktur, solide kommunikasjons- og samarbeidsevner, har du gode forutsetninger for å lykkes med å ta faget ditt til nye høyder.

Vi lover deg en spennende meny av arbeidsoppgaver:

  • Avhengig av erfaring vil du kunne virke som prosjekt-/prosjekteringsleder og eller rådgiver i ett til flere prosjekter.
  • Du arbeider i alle prosjektfaser. Du vil utføre forprosjektering, lage konsesjonssøknader, detaljprosjektere, bidra i anskaffelse og følge opp nettanlegg under bygging.
  • Du vil være rådgiver for netteiere og kunder som vil oppgradere eller bygge nytt stømnett, elektrifisere driften eller på andre måter har behov for å øke kraftforsyningskapasiteten.
  • Du deltar i tilbuds- og markedsarbeid.
  • Utarbeide designrapporter, modellere opp kraftanlegg og gjøre beregninger ved behov, samt kvalitetssikre andres arbeid.
  • Du deler gjerne dine erfaringer og spørsmål med dine kolleger, på jakt etter utvikling.

Formelle krav vi er på jakt etter: 

  • Relevant master/sivilingeniør eller bachelor/ingeniør
  • Vi søker juniorer og seniorer med 1 – 10 års erfaring fra relevant virksomhet
  • Erfaring fra kraft- eller nettselskap, entreprenørfirma, myndigheter og/eller et rådgiverkontor
  • Det er en fordel med kompetanse og interesse for transformatorstasjoner, luftledningsprosjekter, nettanalyser og/eller kabelanlegg med tilhørende prosjekterings- og modelleringsverktøy
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper

Vi tror at vår nye kollega er teknolog med stor glede av ohms lov og reaktiv effekt i den daglige konversasjonen. Du har en analytisk tilnærming til problemer og setter pris på presisjon, rasjonelle vurderinger og kvalitet. I samtaler med kunder liker du å være den i rommet som kan skissere ulike løsninger.

Akkurat nå ligger vårt hovedkontor i vannkanten på Vækerø, men fra 2024 flytter vi til sentrum av Oslo i urtekvartalet. Vi garanterer deg et fleksibelt og utviklende arbeidsmiljø hvor vi elsker å feire våre suksesser og heie hverandre frem! Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer turer i innland og utland, og et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter. 

Vi ser hovedsakelig etter ansatte til hovedkontoret, men ønsker du å jobbe fra et av våre andre kontorer, vil vi fortsatt gjerne høre fra deg.

For spørsmål, kontakt gruppeleder Karen Nybakke på tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
. Les mer om Sweco Norge

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
5 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Sweco Norge