<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Itera Digital søker en ambisiøs leder til stillingen som Head of Technology Strategy! Itera

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Itera Digital hjelper virksomheter i møte med den nye tidsalderen for digital transformasjon der data, raske teknologiendringer, bærekraft og den menneskelige siden av endring er kritisk for å lykkes. Vi bistår våre kunder med strategi- og forretningsutvikling, prosjektledelse, endringsledelse, systemevaluering, kunstig intelligens, analyse og datadrevet transformasjon. Vi er 40 problemløsere som sammen med hele Itera brenner for å gjøre en forskjell, løse ekte problemer for ekte mennesker og skape positiv, langsiktig endring.

Vi vokser og leter etter en ambisiøs leder som ser digitalisering, data, teknologi og bærekraft i en større sammenheng.

Hvilke utfordringer venter?

Som teamleder vil du jobbe tett med våre øvrige avdelinger og globale virksomhet. Du vil ha ansvaret for tjenestene, teamet og resultatene innen området teknologistrategi. I dag består det av blant annet å hjelpe våre kunder med å håndtere raske teknologiendringer, løse utfordringer rundt IT-modernisering, samt velge systemer og leverandører for å underbygge teknologiske ambisjoner. Som teamleder er du ansvarlig for å drive kommersielle aktiviteter, videreutvikle tjenestene og skape vekst i tråd med Iteras strategi og markedsetterspørsel. Du vil også forme og lede spennende og utfordrende prosjekter som en betrodd rådgiver hos våre kunder. Sammen med ledergruppen til Digital vil du forme teamet og være en sentral kraft til å videreutvikle fagområdet videre.

Hva kjennetegner deg?

Du har kanskje erfaring som konsulent, arkitekt, leder av et produktteam eller pre-sales område. Uavhengig av bakgrunn er det viktigste at du er kommersielt drevet og har egenskapene til å være en betrodd rådgiver for våre kunder. Du forstår både teknologi og digital forretning godt nok til å skape verdi for forretningsbrukere så vel som tekniske team. Nøkkelen til suksess er at du har lidenskap for håndverket som ligger i god rådgivning og at du har kompetanse, erfaring og interesse for de uendelige mulighetene teknologi og data gir næringsliv og samfunn.

Hvorfor Itera?

Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er solide og etablerte, men preges fortsatt av store ambisjoner og muligheter for å nå dem. Vi er over 700 rådgivere, prosjektledere, designere, og teknologer med ulik nasjonalitet, fordelt på 12 lokasjoner. Felles for alle er at vi hver dag arbeider for å hjelpe våre kunder med bærekraftig digital transformasjon. Vi har nordisk opphav, men en global tilnærming og kundemasse.

Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss jobber det atomfysikere, oseanografer, designere, data scientists, utviklere og økonomer. Vi har flotte kontorlokaler, men bryr oss ikke så mye om hvor du jobber fra. Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger, aksjeprogram for ansatte, sosiale aktiviteter og en rettferdig bonusordning som vektlegger våre kollektive resultater.

Vil du være med å gjøre en forskjell?

I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi ser frem til å høre fra deg! Søknader behandles etter 8. august.

For spørsmål, ta kontakt med:

Direktør, Itera Digital, Andreas Almquist på: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Leder, Talent Acquisition, Mari Cecilie Grotli på: Logg inn for å se kontaktinformasjon
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren
Les mer om Itera

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • OKT 01
    2022
    8 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
2 ledige stillinger

Se flere annonser

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Om stillingenHvis du drømmer om en jobb hvor ingen dager er like, hvor du kan være med å dyrke dine
15.09.2022 Ås
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
14.09.2022 Drammen
Vil du bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet?
31.08.2022 Flere steder
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Tønsberg
Vis alle 25.179 ledige stillinger

Bli kjent med oss