<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Senior systemarkitekt DIPS

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

DIPS leverer journalsystem hvor god sikkerhet er en av bærebjelkene. Hver dag håndterer systemet journalene til tusenvis av pasienter som får behandling på norske sykehus. Utfordringen er å sikre at helsepersonell har tilgang til informasjon når de trenger det, samt at at uvedkommende ikke får innsyn.

Vi ser etter en motivert og erfaren teknolog med en god balanse mellom teknisk dybde og personlige egenskaper som kan jobbe som arkitekt innen området for identitet og tilgangsstyring (IAM). Om rollen

Som senior systemarkitekt hos oss får du være med å sette retningen på utviklingen av programvaren vår. Du jobber i et team med erfarne utviklere og med et nettverk av arkitekter og produktansvarlige for å skape gode løsninger. Som arkitekt må du evne å veksle mellom å utrede krav sammen med kunder, designe løsninger sammen med andre arkitekter, og utvikle sammen med teamet. Programmering vil inngå i arbeidsoppgavene, men det er ikke forventet at du skal kode hver dag. En vesentlig del av jobben er å dele kunnskap, skape forståelse og drive opplæring av utviklingsteam i beste praksis på området. Da må du kjenne detaljene i løsningen godt nok til at du kan formidle dette. Den beste måten å oppnå dette, er å være involvert i utviklingen selv. Ønsket erfaring og kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har en bakgrunn innen systemutvikling. Hvilke programmeringsspråk er ikke viktig, men det er en fordel om du har kjennskap til C# og .NET da vi utvikler primært i dette.

Teknisk kunnskap får deg bare halve veien hvis ikke du bygger tillit og får folk med deg. For å hjelpe teamene med å lykkes, er samarbeidsegenskaper og gode kommunikasjonsevner sentrale i denne rollen.

DIPS er et distribuert system som består av moduler bygget på ulike teknologier, så evne til å sette seg inn i komplekse systemer er en forutsetning. DIPS er i dag en hybrid plattform hvor tjenester er utviklet både av ulike generasjoner i .NET og kjører både i og utenfor Kubernetes.

Sikkerhetsarkitekturen vår er basert på åpne standarder som OIDC, OAuth2, JWT, SAML og XACML. Det er en fordel om du kjenner disse fra før, men er du nysgjerrig og lærevillig så kan det veie opp for manglende erfaring.

Du har et øye for å kombinere detaljer med det store bildet og evner å sette deg inn i komplekse kravspesifikasjoner og grunnlagsmaterialet som for eksempel pasientjournalloven.

Vi tilbyr

🏔 Arbeidsplass på vårt hovedkontor i Bodø, men vi vurderer også søkere som ønsker kontorsted i Oslo, Trondheim eller Tromsø.

🌸 Hyggelige kollegaer som brenner for helse og alltid stiller opp for å hjelpe deg.

🌟 Innovativt fagmiljø med fremragende kompetanser innen e-helse.

💝 Gode lønnsbetingelser, full lønn i foreldrepermisjon, gode personalforsikringer og en pensjonsordning i særklasse.

🏢 Gode arbeidsforhold når du er på kontoret og tilskudd til utstyr på hjemmekontoret.

💝 Mange sosiale tilstelninger som bl.a. årsfest, treningsgrupper, sportseventer, juletrefester, spillkvelder osv.

📚 Faglig påfyll gjennom fagdager, hackatons og konferanser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte utviklingsleder Trond Danielsen på Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Søknadsfrist er 19. august.
Adresse: Bodø

Om arbeidsgiveren

DIPS ASA er et økonomisk solid selskap i sterk vekst. Vi er den største leverandøren av systemer for elektronisk pasientjournal til sykehusene i Norge. Vi har konsern- og rammeavtaler for helseforetakene i Helse Sør-Øst RHF, Helse Vest RHF og Helse Nord RHF. Vi har kontorer i Oslo, Trondheim, Bodø og Tromsø.

\Fornøyde kunder og høy kvalitet er svært viktig for oss, og vårt kvalitetssystem er sertifisert etter NS-EN ISO 9001-2000 standarden. I tillegg er vi sertifisert fra Microsoft som programvarepartner og fra Oracle som partner. Utvikling av programvare for sykehus setter spesielt store krav til brukervennlighet, funksjonalitet og sikkerhet. Derfor er brukermedvirkning en viktig faktor i videreutviklingen av systemene våre.

Vi samarbeider nært med kundene våre for å utvikle og kontinuerlig videreutvikle systemer som er tilpasset brukernes behov, bl. a. gjennom flere kundepanel hvor kundene kan delta i diskusjonen om videreutvikling av DIPS-systemene. DIPS ASA eies av de ansatte (60 %) samt Nordland Fylkeskommune, Vest-Agder Fylkeskommune og Diakonhjemmet sykehus.

Les mer om DIPS

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • OKT 02
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
2 ledige stillinger

Se flere annonser

Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Er du nyutdannet innen IT og ønsker å bli DevOps Trainee i et verdensledende skyselskap?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Vis alle 29.668 ledige stillinger

Bli kjent med oss