<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ledige avtalehjemler for privatpraktiserende fastlege  Eigersund kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om kommunen:

Eigersund kommune har i underkant av 15 000 innbyggere, hvor brorparten bor i Egersund by. Eigersund er den største av de fire kommunene i Dalane regionen, som er den sørligste delen av Rogaland og har rundt 25 000 innbyggere.

I Eigersund kommune er det i dag 14 fastleger, samt en LIS-1 lege.  Allmennlegetjenesten er beskrevet i egen plan godkjent av kommunestyret.  Eigersund kommune følger de til enhver tid gjeldende avtaler mellom Kommunenes organisasjon (KS) og Den Norske Legeforening (Dnlf).

Eigersund kommune har fire ledige fastlegehjemler, fordelt på to legesentra.  Vi søker etter faglig dyktige kollegaer som har motivasjon og god evne til å dele privat praksis, og som har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr:

  • Eigersund kommune har vedtatt å øke basistilskuddet til privatpraktiserende fastleger, ut over det som er fastsatt i ASA 4301 (statsavtalen).  For de første 1000 listepasienter er per capita tilskuddet økt fra 653 til 840 kr/år. Mellom 1000 og 1250 listepasienter er tilskuddet økt fra 526 til 840 kr/år.
  • Eigersund kommune ønsker å kunne tilby ALIS-stilling, med tilpasset listestørrelse og tilskuddsordninger til kurs og veiledning.  Det er igangsatt arbeid for å bli registrert og godkjent utdanningsvirksomhet.  Som ALIS-lege kan du drifte som privat næringsdrivende med gode tilskuddsordninger. Varighet inntil 5 år under spesialisering.

Arbeidsoppgaver

Legevakt:

Fastleger inngår i legevakt. I Dalaneregionen er det organisert bemannet interkommunal legevakt, lokalisert sentralt på Lagård i Egersund, i samme bygg som ambulansetjenesten.  Det er for tiden 15-16 delt vakt. Legevakten er organisert som tilkallingsvakt på hverdager fra kl. 16 – 23 og helg og høytider fra kl. 08-23. Fra kl. 23 til 08 neste dag  har legen fast timeavlønning med tilstedeplikt iht. sentral tariffavtale.  Legesentrene ivaretar ØH for egne pasienter, hverdager mellom 08-16.

Ledige hjemler - NB! Det må opplyses hvilken hjemmel / hvilke hjemler søknaden gjelder.

Egerlegene legesenter

Legesenteret har nylig flyttet inn i nyoppussede lokaler på Eger Stormarked, Lindøyveien 8  Det er fire fastlegehjemler lokalisert til legesenteret, herav to ledige.

- hjemmel med listelengde 1050 pasienter. Kontakt  tidligere hjemmelsinnehaver Terje Aarsland, tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon eller kommuneoverlegen tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon

- hjemmel med listelengde   750 pasienter. Kontakt kommuneoverlege Bjarne Rosenblad, tel Logg inn for å se kontaktinformasjon 

Blandeverket legesenter

Legesenteret er lokalisert nær sentrum av Egersund, og er drevet av fem leger i privat organisert fellespraksis i leide lokaler. Legesenteret har to ledige hjemler.

- hjemmel med listelengde 1250 listepasienter. Kontakt tidligere hjemmelsinnehaver Lars Peter Fjerdingstad, tel 934 95 eller kommuneoverlegen, tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon

- hjemmel med listelengde 1000 listepasienter. Kontakt tidligere hjemmelsinnehaver Carina Lindøe Larsen, tel Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller kommuneoverlege, tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Økonomi:

Det vil bli fremsatt krav fra tidligere hjemmelsinnehavere om overdragelsessum for goodwill, inventar og utstyr ved overdragelse av virksomheten til tiltredende lege. Dette avtales privat mellom legene.  Se ellers vilkår og regler for hjemmelsoverdragelse i rammeavtalen mellom KS og legeforeningen (ASA 4310).        

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har norsk autorisasjon som lege, fullført turnustjeneste/LIS-1 eller tilsvarende godkjennelse av helsedirektoratet til å praktisere som allmennlege.

Du må ha norsk arbeids- og oppholdstillatelse og politiattest ikke eldre enn tre måneder.  Har du i tillegg gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig, er vi svært interessert i din søknad.

Annet:

Det er for tiden ikke knyttet offentlig legearbeid til hjemlene, men avhengig av søkernes kvalifikasjoner, kan det være aktuelt på sikt med inntil 7,5 timer pr. uke.

Kontaktinformasjon

Tidligere hjemmelsinnehavere, Se kontaktinfo pr. hjemmel
Bjarne Rosenblad, Kommuneoverlege, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Bøckmans gate 2
4370 Egersund

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Eigersund kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon46Stillingsprosent: 100%AnnetSøknadsfrist: 06.09.2022Om arbeidsgiveren
Eigersund er en kommune i Rogaland, på sørvestlandet. Den grenser i vest til Hå kommune, i nord til Bjerkreim, Sirdal (Vest-Agder) og Lund, og i øst til Sokndal. Området den ligger i heter Dalane. Navnet Eigersund kommer fra norrønt Eikundarsund, sundet mellom eiketrær. Administrasjonssenteret i kommunen heter Egersund. Egersund er kjent for fajanse og fiske. Fajansefabrikken ble nedlagt i 1979, men Egersund er fremdeles stor innen fiske og sildolje. Nå er Egersund Norges største fiskerihavn, målt i ilandført kvantum. Egersunds næringsliv som ikke relaterer seg direkte til fiske er allikevel i stor grad relatert til sjø og båt. Det maritime industrimiljøet inkluderer lokalt drevne internasjonalt kjente bedrifter som Simrad, C-Map, Egersund Trål og en del andre trålverksteder, sildoljefabrikker og lignende. Bedrifter utenfor har også etablert seg her, bl.a. Kværner. Befolkning 13 887 (2008) Les mer om Eigersund kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • OKT 05
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
1 ledig stilling

Se flere annonser

Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Er du nyutdannet innen IT og ønsker å bli DevOps Trainee i et verdensledende skyselskap?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Vis alle 29.668 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Eigersund kommune