<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bilfinger Nordics Har du kunnskap om rotasjonsordninger og kompetanse på lønn og fakturering?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Grunnet økende aktivitet i våre prosjekter søker vi en Time Controller til å styrke teamet som jobber med å kontrollere og administrere at prosjektenes timeføring er korrekt.

Våre time controllere påser at våre ledere og arbeidsledere overholder selskapetsfrister for korrekt og rettidig timeregistrering, og de validerer, samt kvalitetssikrer at timeføring er ihht. AML, kundekontrakter og Industrioverenskomsten. Vi søker derfor etter deg som trives i en controllerfunksjon, og som støtter og hjelper våre arbeidsledere med timeregistrering med riktig kvalitet.

Du vil jobbe i grensesnittet mellom HR, lønn og kommersiell drift, så du må like å se helheten i en prosjektorganisasjon, være trygg på systemer og gjerne dyktig i Excel, for å forenkle arbeidet med rapporter og kontrollsjekker. Bilfinger er også på en digital reise der vi tar i bruk RPA for automatisering av enkelte oppgaver. Hvis dette er noe du synes er spennende har du en gylden anledning til å bli med på å digitalisere arbeidsprosessene knyttet til Time Control.

Vårt timeregistreringssystem har grensesnitt mot både SAP og planleggingssystemer, og timeregistreringen i vårt selskap er kodet til å utlede til korrekte lønnsartikler, rater, internprising og sertifikatunderlag.

Ansvarsområder inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Kontroll av timeføring mot rotasjonsordning og WO
  • Kontrollere at overtid og andre timer utover ordinær tid er registrert med riktig kode
  • Feilsøking
  • Årsavregning av øffshore-årsverk
  • Avstemming av timer før i internt system og kundesystem
  • Timerapportering
  • Kontroll og sjekk av timeføring mot AML og Industrioverenskomsten

Hvis du har erfaring med noen av disse oppgavene, kan du være helt riktig kandidat for oss:

  • Rotasjonsarbeid og offshoreårsverk
  • Controlling og avstemming av timelister og mellom systemer
  • iCORE og SAP CATS er en fordel
  • Arbeidstidsbestemmelser i AML
  • God kompetanse i Excel (pivot-tabeller og SUMIF-funksjoner)
  • Trives med systemer og større systemlandskap der data flyter mellom forskjellige applikasjoner



Adresse: Stavanger

Om arbeidsgiveren

Gjennom lang historie har selskapet opprettet solid fotfeste i markedet, og Bilfinger Industrier er i dag en ledende ISO-bedrift. Vi leverer tjenester innen isolering, stillastjenester og overflatebehandling, brannbeskyttelse, innredning/arkitekt, tilkomstteknikk og habitat. Vi leverer også ingeniørtjenester. Bilfinger Industrier er en del av et større konsern, med hovedkontor i Mannheim, Tyskland. Vårt norske hovedkontor befinner seg i Stavanger. Selskapet har i dag 1080 ansatte i Norge, og 37 000 på verdensbasis.

Bilfinger-konsernet er en ledende internasjonal leverandør av industrielle tjenester. Porteføljen dekker hele verdikjeden fra rådgivning, prosjektering, produksjon, montering, vedlikehold, anleggsutvidelse samt turnarounds og inkluderer også miljøteknologi og digitale applikasjoner.

Med sine 37 000 ansatte på verdensbasis opprettholder Bilfinger de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet og genererte et produksjonsvolum på € 4,2 milliarder i regnskapsåret 2016.

I regi av Bilfinger Academy ivaretar vi en viktig del av medarbeidernes utdanning og utvikling. Her gjennomføres fagopplæring, tverrfaglig utdannelse, kursing innen HMSK, oppfølging av lærlinger og lederutviklingsprogram. Med dette oppnås økt fagkunnskap og flerferdighet, noe som igjen bidrar til høy kvalitet, effektivitet og fleksibilitet.

Bilfingers kjerneverdier er "We create, We care, We can", og vår visjon er "We make it work".

Vi har dyktige og engasjerte medarbeidere, og søker kandidater som kan identifisere seg med vårt verdigrunnlag og bidra til videre utvikling av Bilfinger.

Les mer om Bilfinger Nordics

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Bilfinger Nordics