<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prima Assistanse BPA-assistenter søkes til 22 år gammel gutt i Ålesund

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du den nye drømme-assistenten min?

Vi søker etter deg som er ut etter en variert arbeidshverdag. Vi har nå ledig en 100% stilling i fast turnus, samt en nattevaktstilling i 50%. Vi leter derfor etter flere spreke assistenter som ønsker å bli en del av vårt dyktige team. Arbeidstiden vil inngå i en turnus, der det blir vakter på dagtid og kveldstid. Det vil også bli turnus i helger.

Eskil er 22 år og er en livlig og glad gutt. Han har assistansebehov til alt han foretar seg i hverdagen. Han og familien er bosatt i Ålesund, og ditt arbeidssted vil bli i hjemmet deres. Familien liker å reise og da vil det bli behov for Eskil å ha med seg assistenter. Han følger et unikt treningsopplegg etter Domanmetoden. Dette vil du få god opplæring og veiledning i. 

Jobben innebærer et meningsfylt og variert arbeid, og du vil bli en viktig del i et dyktig og engasjert team. I denne jobben er det nødvendig at du er fleksibel, effektiv og lærevillig. Viktige egenskaper er god helse, godt humør og vilje til å oppnå resultater. 

 Du må kunne snakke og forstå flytende norsk, og ha førerkort klasse B. Plettfri vandelsattest må kunne fremlegges ved ansettelse.

Oppstart: Etter avtale

Kandidater intervjues fortløpende

Vi gleder oss til å høre fra deg!

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
Prima Omsorgs / Assistanse er et anerkjent privat helse og omsorg og assistanse-firma som har som formål å tilrettelegge tjenester med høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer en rekke steder i landet. For mer informasjon se www.primaomsorg.no og www.prima-assistanse.no Les mer om Prima Assistanse

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Sjåfør
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Prima Assistanse