<  
>  
Stillingsannonse

Ønsker du å bli en sentral ressurs i vårt miljø innenfor boligselgerforsikring? Gjensidige

Søknadsfrist : 24.08.2022

Stillingsbeskrivelse

Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre

Samtidig med at endringer i avhendingslova trådte i kraft fra nyttår, gikk Gjensidige inn i markedet for boligselgerforsikring. Vårt mål er å bidra til en tryggere og mer forutsigbar bolighandel for både boligselger og boligkjøper. Med fokus på gode kundeopplevelser skal vi lage en tillitsskapende oppgjørsprosess. Vil du bli en del av vårt fagmiljø på boligselgerforsikring?

Om jobben

Som ny aktør i markedet er Gjensidige i ferd med å etablere et solid oppgjørsmiljø innenfor fagområdet Boligselgerforsikring. Du vil være en sentral fagressurs i dette miljøet.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være behandling av krav fremmet av kjøper mot selger etter en bolighandel. Du vil få ansvar for din egen portefølje av saker, herunder også de mer komplekse skadesakene og tyngre juridiske problemstillinger.

Jobben vil bestå av utstrakt kontakt med både kjøpere og deres representanter, selgere og meglere og du vil samarbeide med både interne og eksterne sakkyndige. Du vil også bli involvert i arbeid med å utarbeide rutiner og prosesser, tilpasse systemer og sørge for at vi kontinuerlig utvikler kundeopplevelsen i disse sakene.

Om deg

Vi ser etter deg som har erfaring med anvendelse av avhendingsloven og som har jobbet med oppgjør på Boligselgerforsikring, men er du nyutdannet kan du også søke på stillingen.

Du har master i rettsvitenskap samt god skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Du er løsnings- og resultatorientert, strukturert og effektiv. I tillegg er du engasjert og har egendrive samt trives med høyt tempo.

Vi tilbyr

Du vil bli del av en avdeling med 13 ansatte som jobber med fag og oppgjørsprosesser knyttet til privatproduktene våre. Hos oss vil du få utfordrende og spennende oppgaver i en ambisiøs og kompetent avdeling med godt miljø og høy engasjementsscore.

I tillegg tilbyr vi blant annet:

 • En virksomhet som virkelig satser
 • Konkurransedyktige betingelser og god pensjonsspareordning
 • Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring, samt gode personalrabatter
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Firmahytter i inn- og utland
 • Aksjespareordning
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio samt bedriftslag
 • Sommertid
 • Arbeidssted i fine lokaler sentralt i Oslo (5 minutters gange fra Oslo S)

Spørsmål om stillingen? Ta kontakt med leder for Prosesstyring Skade Privat Elisabeth Ingvaldsen tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 24.08.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 14
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 15
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 16
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 21
  2022
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige