<  
>  
Stillingsannonse

Kommunikasjonsrådgiver Delprogram oppvekst og utdanning, Områdesatsingene i Oslo

Søknadsfrist : 17.08.2022

Stillingsbeskrivelse

Delprogram oppvekst og utdanning i Områdesatsingene i Oslo er et utviklingsprogram for oppveksttjenester i Oslo sør, -indre øst og Groruddalen.  Vi støtter og legger til rette for tjenesteutvikling i seks bydeler og Utdanningsetaten.  Vi trenger deg til et et-årig prosjekt for å kommunisere og formidle ut resultater fra arbeidet vårt.  Du skal hjelpe oss med å etablere en struktur som vi kan bruke til formidling og kommunikasjon også etter prosjektperiodens slutt.  

Arbeidsoppgaver

Lage lett tilgjengelig informasjon om delprogrammets arbeid, funn og resultater.  Hjelpe oss i å fortelle historien om våre prosjekter, metodikk og prosesser, både tekstlig og digitalt.   Etablere  kunnskapsdatabank, og trolig også bedre web-tilpasset informasjon.  Planlegge og gjennomføre  seminarer og workshops for deling av funn og etablering av ny innsikt.  Rådgivning og aktive bidrag innen brukermedvirkning, utsalg til media av aktuelle saker, skriving av artikler, utvikle web-basert informasjon, visuell utarbeiding av modeller og prosesskart, foto- og videodokumentasjon fra prosjekter. 

Kvalifikasjoner

Utdanning minimum på bachelornivå, erfaring og kompetanse fra kommunikasjon både gjennom tekst og visuelle uttrykk, utsalg, historiefortelling.  Kompetanse innen bruk av ulik programvare som for eksempel Adobe in design.  Vi trenger deg som er god både til å lage god tekst på norsk og visuelt fremstille prosesser, resultater, aktører, osv.  Må kunne beherske fotografering, strømming av arrangementer, og planlegge og gjennomføre av større evenementer med mange bidragsytere.

Personlige egenskaper

Fleksibel, gode samarbeidsevner, selvstendig, evne til å håndtere mange parallelle prosesser.  God analytisk. Evne og vilje til å ta et bredt spekter av oppgaver:  Vi er et lite team der vi samarbeider om å løse oppgavene.

Vi tilbyr

En spennende jobb der du skal hjelpe oss med å bygge opp systemer for kommunikasjon og formidling av delprogrammets arbeid.  Dyktige og hyggelige kollegaer i seks bydeler og Utdanningsetaten som du vil samarbeide tett med.  Meningsfull jobb:  Bidra til å utvikle mer treffsikre tjenester for barn og unge i de mest levekårsutsatte områdene i Oslo.  Vårt sekretariat holder til i Utdanningsetaten i Oslo, og vi har våre kontorer på Helsfyr.  Vårt utviklingsteam holder til i seks bydeler og Utdanningsetaten, og samarbeider tett på tvers av virksomhetsgrensene.

Kontaktinformasjon

Kristin Aasta Morken, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Oslo kommuneReferansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon83Stillingsprosent: 100%ProsjektstillingStartdato: 01.09.2022Sluttdato: 31.08.2023Søknadsfrist: 17.08.2022Om arbeidsgiveren

Utdanningsetaten i Oslo sørger for at 90 000 elever og lærlinger lærer og trives, utvikler seg faglig og sosialt og får bruke sin nysgjerrighet, sitt engasjement og sin kreativitet. Som en av våre 17 000 ansatte i Norges største kommunale etat får du jobbe med kolleger med bred faglig kompetanse og med hjerte for Osloskolen.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.

Tilsetting i grunnskolen eller i videregående skole, i aktivitetsskolen eller for å gi leksehjelp er betinget av at det før tiltredelse fremlegges politiattest i tråd med opplæringsloven § 10-9.

Les mer om Osloskolen på https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/

Les mer om Delprogram oppvekst og utdanning, Områdesatsingene i Oslo

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 17.08.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • AUG 17
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Bergen
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Trondheim
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Stavanger
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Kristiansand
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
11.08.2022 Oslo
Vis alle 29.069 ledige stillinger

Fakta om Delprogram oppvekst og utdanning, Områdesatsingene i Oslo