<  
>  
Stillingsannonse

Aleris Majorstuen søker sykepleier til sengepost/recovery Aleris

Søknadsfrist : 22.08.2022

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?

Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk senter og holder til i nyoppussede og moderne lokaler i Sørkedalsveien 10 i Oslo. Vi tilbyr tjenester med topp kvalitet, engasjerte medarbeidere, erfarne spesialister og varierte arbeidsdager. Våre pasienter er i hovedsak privatbetalende, samt noen med helseforsikring. God medisinsk kvalitet og pasientbehandling er i fokus hos oss. Hos oss skal alle pasienter oppleve førsteklasses behandling helt fra første telefon, gjennom hele behandlingsforløpet til oppfølgingen etter operasjon.

Sykehuset består av en dagkirurgisk avdeling med 5 operasjonsstuer, 2 lokalstuer og en sengepost med 13 sengeplasser. Vi utfører kirurgi innen fagområder som plastikk, hud, gynekologi og varicer. Medisinsk senter består av hudlege, gynekolog, karkirurg, kosmetiske sykepleier og laboratorium. Hos oss får du jobb i et spennende fagmiljø med et svært kompetent, tverrfaglig team bestående av legespesialister, sykepleiere og annet fagpersonell. Ordinær arbeidstid er mellom kl. 0800 og 1800 på hverdager, noe overtid må påberegnes.

Vi søker etter deg som er engasjert, faglig trygg, selvstendig og som brenner for god pasientbehandling. Personlig egnethet er viktig for oss. Du må like en variert og hektisk hverdag og bistå dine kolleger der det trengs. Vi ønsker en fleksibel og løsningsorientert lagspiller, som har lyst til å videreutvikle driften vår, sikre trygg og god behandling for våre pasienter og bidra til vårt gode arbeidsmiljø med dyktige kolleger. Stillingen krever god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi har nå ledig fast 100 % sykepleierstilling ved vår sengepost/recovery avdeling. Vi søker etter deg som er engasjert, har høy grad av serviceinnstilling og ønsker å bidra i vårt arbeid til det beste for pasienten.  

Arbeidsoppgaver
Pre- og postoperativ ivaretakelse av pasienter etter dagkirurgi
Oppfølging av pasienter på sykehuset og per telefon
Følge opp prosedyrer og rutiner Bistå lokalstuene ved behov
Aktiv deltakelse i kvalitets- og avdelingsmøter
Andre forefallende oppgaver    

Kvalifikasjoner
Autorisert sykepleier med minimum 2 års erfaring
Relevant erfaring fra oppvåkning/recovery
God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne  

Personlige egenskaper
Gode samarbeidsevner
Faglig trygg og engasjert
Høy grad av serviceinnstilling
Personlig egnethet vektlegges høyt  

Vi tilbyr
Konkurransedyktige betingelser
Lønn etter avtale
Gode forsikringsordninger
Hyggelige kolleger i nye og moderne lokaler på Majorstuen

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Tone Langslet, driftsleder operasjon, tlf. 951 16 729 eller Ingrid Oldertrøen Halvorsen, Leder Aleris Majorstuen, tlf. 953 69 309.

Om arbeidsgiveren

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? 

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,2 milliarder kroner. Vi har over 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge. 

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste!

Les mer om Aleris

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Søknadsfrist : 22.08.2022

Kontaktpersoner

Operasjonssykepleier
Leder Aleris Majorstuen

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • AUG 19
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Student ute etter en deltidsjobb i Oslo
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøkar
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Bli kjent med Aleris