<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Er du en finansiell rådgiver som er opptatt av kundenes økonomiske trygghet? Danske Bank

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du en betrodd finansiell rådgiver som alltid sørger for at kunden er økonomisk trygg?

Utfordreren Danske Bank vokser i privatmarkedet. Vi tar stadig nye markedsandeler gjennom flere partnerskapsavtaler med anerkjente aktører. Like før sommeren utvidet vi avtalen vår med Akademikerne, så vi er i stadig vekst. Vi er heldige som har stor pågang av nye kunder til banken, og vi har derfor behov for flere dyktige finansrådgivere som skal være med på å styrke og videreutvikle ett av våre fire rådgivningsteam i Trondheim. Her utgjør vi en positiv forskjell i livene til så mange. Vi sørger for helhetlig rådgivning, vi bidrar til at kundene er økonomisk trygge både i dag og i fremtiden og ikke minst at de er storfornøyd med banken sin. Vil du bli en del av et stort kompetansemiljø med høyt engasjement og arbeidsglede?

Som rådgiver hos oss blir du en del et team som hver dag jobber for å gi kunder fra hele landet den beste opplevelsen. Basert på kundens ønsker, drømmer og behov synliggjør du helhetlige løsninger. Dine spesialistområder er kreditt og personforsikring samtidig som du naturlig setter kunden i kontakt med andre spesialister om behov for rådgivning på f.eks. skadeforsikring eller investering. I en virtuell arbeidshverdag er nettmøter helt naturlig arbeidsverktøy, hvor du skaper gode relasjoner uavhengig av fysisk sted.

Vi ønsker å gi kunden en bankhverdag som preges av enkelhet, gode råd og førsteklasses service. Kunden kan ha dialog med forskjellige rådgivere i banken avhengig av hva som skal bli løst. På den måten sikrer vi at kunden til enhver tid får den beste hjelp fra noen som er dyktige på aktuelt fagområde. Derfor er samhandling spesielt viktig hos oss.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har erfaring som finansiell rådgiver på kreditt og personforsikring. Du har høyere økonomisk utdannelse og relevant erfaring innen bank og finans. Det vil være en klar fordel at du er autorisert på kreditt og personforsikring. Bransjen endrer seg raskt og Danske Bank arbeider kontinuerlig med å utvikle fremtidens løsninger for å møte kundenes stadig endrede forventinger, derfor er det viktig at du er tilpasningsdyktig og ser muligheter i dette.

For å passe godt i denne stillingen bør du være strukturert og opptatt av kvalitet i arbeidet du gjør. Du vet hvordan du skal jobbe effektivt, og du er komfortabel med å ha flere baller i luften samtidig. I tillegg kommuniserer du godt med kunden og vet å legge frem et budskap på en god og forståelig måte.

Vi tilbyr

Du vil bli en del av et team med dyktige rådgivere, hvor vi bryr oss om hverandre, vi har det gøy på jobb, det er lov å være god, og vi drar alle i samme retning for å lykkes som team. Vi er et av fire rene rådgivningsteam med et pulserende og kompetent miljø. Du blir en del av et solid nordisk konsern med fokus på videre lønnsom vekst i det norske markedet. Vi er opptatt av å gi deg både faglig og personlig utvikling, og mulighetene er mange, spesielt med tanke på at størstedelen av organisasjonen på privatmarkedet ligger i Trondheim. Vi har innført hybrid arbeidshverdag, også post-pandemi, hvor hjemmekontor inntil to dager i uka praktiseres av mange. Vi har fleksitid og løser kundenes behov for kveldsmøter med frivillighet. Våre kjerneverdier er Team up, Own it og Be open.

Hos oss er det lov og tilrettelagt for å lykkes og trives.

Bankens livsfasepolitikk innebærer at man som rådgiver vil oppleve stor fleksibilitet og frihet under ansvar, hvor man selv styrer mye av arbeidstiden og dagen. Konkurransedyktige betingelser er også noe vi tilbyr våre nye kollegaer.

Interessert?

Har du spørsmål til stillingene kan du kontakte Monica Tønnesen Dahle på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Stillingen forutsetter godkjent bakgrunnssjekk, herunder gyldig politiattest og kredittsjekk.

Stillingen krever gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter innen både norsk og engelsk.
Adresse: Trondheim

Om arbeidsgiveren

Danske Bank er en nordisk bank med sterke regionale røtter. Konsernet har hovedkontor i København.

Vi er en utfordrer i Norge, og er i dag Norges tredje største bank. Vi betjener kunder i personmarkedet og bedriftsmarkedet i tillegg til store institusjonelle kunder fra 24 lokale bankkontor og fire regionale finanssentre.

Les mer om Danske Bank

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vis alle 23.665 ledige stillinger

Bli kjent med oss