<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Avdelingsleder service GK Gruppen

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Motiveres du av å lede en avdeling mot en mer bærekraftig byggenæring?

I GK drives vi av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye. Vi jobber med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdi for våre kunder.

Som avdelingsleder i GK vil du få en sentral rolle i å bygge GKs posisjon som anerkjent servicepartner i avdelingens område. Stillingen inngår som en del av regionens ledergruppe og rapporterer til regiondirektør. Avdelingen består av syv kompetente medarbeidere hvor du som leder vil veilede og være troverdig for dine medarbeidere. Du er ikke redd for å brette opp ermene selv og hjelpe til der det trengs. 

Ditt hovedansvar:

 • Eie totalresultatet for avdelingen og være øverste ansvarlig for at avdelingen når sine mål
 • Skape lønnsom vekst og bygge posisjon iht GK Norges strategi i det lokale markedet, herunder skaffe serviceavtaler, kalkulere, gi tilbud og drive små prosjekter
 • Rapportere og foreslå tiltak som er skaper verdi for kunden
 • Personalledelse av egen avdeling, herunder sikre motiverte og kompetente ansatte i avdelingen
 • Sikre fremtidsrettet fagutvikling, støtte og oppfølging av teknikerne

Vi ser gjerne at du har relevant høyere utdannelse på bachelor eller masternivå. Fagskoleingeniører med relevant erfaring vurderes også, da helst innen KEM. Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra prosjektledelse, og gjerne innen eksisterende bygg. Hvis du har ledererfaring er det et pluss, kanskje har du ledet montasje, vært teamleder eller lignende. Det er viktig at du har gjennomføringskraft og er initiativrik. Det er fordelaktig med markedskontakt og kjennskap og du er gjerne salgsorientert. Du evner å motivere dine medarbeidere og skape forståelse for felles mål, og du gjenkjenner deg i våre verdier, INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig).

I gjengjeld vil du som avdelingsleder få et godt sosialt miljø med kollegaer som er dyktige innen sitt fagfelt. Du vil oppleve å få varierte og faglige utviklende arbeidsoppgaver og ansvar. GK er et stort selskap med solid økonomi, gode lønns-, forsikrings-, og pensjonsordninger. Vi har interne utviklingsmuligheter med mulighet for kurs- og etterutdanning. Vi er opptatt av at alle skal ha en trygg og sikker arbeidshverdag. Du vil også få bil- og telefonordning.

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK Gruppen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
kjemisk ingeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
6 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vis alle 23.017 ledige stillinger

Bli kjent med GK Gruppen!

De ansatte
 • GK tenker moderne og miljøbevisst. Hvor jeg som «Summer Engineering Intern» fikk aktivt ta del i prosjekteringen og planleggingen av framtidens bygg, med bærekraft i fokus. Med en variert hverdag og tverrfaglige oppgaver, var det aldri kjedelig.
  Fredrik S. Andresen Sommerjobb
 • Som nyutdanna i GK har jeg følt meg verdsatt, fått ansvar og store muligheter til å utvikle meg. Det har vært rom for prøve mange ulike arbeidsoppgaver, også innenfor andre stillinger, kun for læring og personlig utvikling. Det har jeg satt pris på.
  Astrid Aarstrand Prosjektingeniør
 • I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK. Didrik ble kåret til "Norges Hyggeligste Lærling 2019"
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
Hos oss får du
Godt arbeidsmiljø
Karrieremuligheter og fleksibilitet
Læring i tverrfaglig miljø
Muligheter til intern forflytning
GK-skolen: faglig og personlig utvikling