<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ønsker du å bidra inn i en avdeling som forvalter store økonomiske verdier for Gjensidige? Gjensidige

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter deg som på samme måte som oss er opptatt av gode kundeopplevelser, og som har lyst til å nå det samme målet som oss: å bli det mest kundeorienterte forsikringsselskapet i Norden. Vi ser nå etter flere flinke skadebehandlere til vår skadeavdeling i Grålum. Som ansatt hos oss, vil du spille en viktig rolle for bedriftskundene våre.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Du vil bli en del av avdelingen som behandler alle skader på eiendom og eiendeler innenfor næringsliv- og landbrukssegmentet i Gjensidige. Avdelingen består i dag av 15 dyktige skadebehandlere som alle har sine egne ansvarsområder, men som aktivt støtter hverandre på tvers ved behov. I vår avdeling har vi ambisjon om å levere de beste kundeopplevelsene, så vi har et stort engasjement for å hjelpe kundene i vanskelige situasjoner.

Din hverdag som Skadebehandler

Hos oss vil du få en spennende og variert hverdag i et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø. Du vil jobbe med oppgjør av skadesaker på våre eiendels- og eiendomsforsikringer.

Hver eneste dag vil du være i kontakt med kundene våre. Du vil treffe mennesker og bedrifter som har hatt en uønsket eller vond opplevelse. Dette kan eksempelvis være stormskader eller vannskader hvor alt går tapt, og her er kundene helt avhengig av oss. Det oppleves meningsfullt å sikre økonomisk trygghet når det virkelig gjelder. Møtet med deg kan utgjøre en forskjell og en erfaring kundene våre tar med seg livet ut.

Ved behandling av skadesaker vil du samarbeide med både interne og eksterne ressurser som alle vil bidra til å sikre en best mulig kundebehandling. Du vil få ansvar for leveranser i henhold til eget og avdelings mål, samt bidra til å opprettholde en avdeling hvor trivsel og stolthet er viktige drivere i hverdagen.

Om deg som søker

Vi søker deg som tidligere har jobbet med behandling av skadesaker. Du har kanskje høyere relevant utdanning, eller så har du opparbeidet deg god praktisk erfaring i tidligere stillinger.

Som person er du flink til å utrykke deg godt både skriftlig og muntlig. Du er nøyaktig og analytisk, og evner å komme frem til de gode løsningene sammen med kundene våre. Du trives i et arbeidsmiljø der det er høyt tempo og hvor du må være forberedt på å gi det lille ekstra når det virkelig gjelder. I tillegg liker du å dele kunnskap og erfaringer med andre, samtidig som du arbeider selvstendig og strukturert.

Vi gjør oppmerksom på at det vil foretas kredittsjekk før en eventuell ansettelse.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

Vi har gått bort ifra det tradisjonelle søknadsbrevet og ønsker at du svarer på noen utvalgte spørsmål, i tillegg til at du laster opp CV når du søker.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

**Spørsmål? Ta kontakt med Leder Morten Ertzgaard på følgende telefonnummer: Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller følgende e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: Grålum

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • OKT 09
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vis alle 23.018 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige