<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ønsker du en meningsfull jobb der du sikrer liv, helse og verdier? Gjensidige

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter deg som på samme måte som oss er opptatt av gode kundeopplevelser, og som har lyst til å nå det samme målet som oss: å bli det mest kundeorienterte forsikringsselskapet i Norden. Vi søker nå etter en Risikorådgiver til vårt hovedkontor i Oslo. Som ansatt hos oss, vil du spille en viktig rolle for bedriftskundene våre.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Du vil bli en del av avdelingen som jobber med risikorådgiving og skadeforebygging innenfor næringsliv- og landbrukssegmentet i Gjensidige. Avdelingen består i dag av 9 dyktige risikorådgivere/risikoingeniører som alle har sine egne ansvarsområder, men som aktivt støtter hverandre på tvers ved behov. I vår avdeling har vi ambisjon om å levere de beste skadeforebyggende råd til kundene våre.

Din hverdag som Risikorådgiver

Hos oss vil du få en spennende og variert hverdag i et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø. Du vil jobbe med vurdering av kundenes risiko hovedsakelig fra kontor, men også ved behov gjennomføre befaringer/kundemøter ute hos kunden. Du vil også delta i ulike utviklingsprosjekter hvor bruk av systemløsninger i risikovurdering og skadeforebyggende kommunikasjon har høy prioritet.

Hver eneste dag vil du være i kontakt med kundene våre. Du vil treffe mennesker og bedrifter som har et behov eller ønske om å forebygge skader. Dette kan eksempelvis være brann- eller vannskader hvor konsekvensen for kunden og oss er stor. Det vil oppleves meningsfullt å bidra til å sikre liv, helse, miljø og verdier. Et av våre viktigste bidrag inn i et mer bærekraftig samfunn er å unngå at skader skjer.

Ved vurdering av risiko vil du samarbeide med både interne og eksterne ressurser som alle vil bidra til å sikre en best mulig kundeopplevelse. Du vil få ansvar for leveranser i henhold til eget og avdelings mål, samt bidra til å opprettholde en avdeling hvor trivsel og stolthet er viktige drivere i hverdagen.

Om deg som søker

Vi søker deg som har noen års arbeidserfaring, minimum 3 år. Hva du jobber med i dag er ikke avgjørende, men det er ingen ulempe om du allerede jobber innenfor forsikring. Du har utdanning på bachelornivå eller kanskje fra en teknisk fagskole, samt gjerne med noe byggteknisk kompetanse.

Som person er du flink til å uttrykke deg godt både skriftlig og muntlig da vi produserer informasjon som brukes både internt og eksternt. Du er nøyaktig og analytisk, og evner å komme frem til de gode løsningene sammen med kundene våre. Du trives i et arbeidsmiljø der det er høyt tempo og hvor du må være forberedt på å gi det lille ekstra når det virkelig gjelder. I tillegg liker du å dele kunnskap og erfaringer med andre, samtidig som du arbeider selvstendig og strukturert.

Innehar du Finaut autorisasjon er det en fordel, hvis ikke vil du få starte det løpet her hos oss.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.?

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.?

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • OKT 09
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vis alle 21.543 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige