<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ønsker du å jobbe som prosjektleder/byggeleder? Nord-Fron kommune Teknisk

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen
Nord-Fron kommune søker etter en prosjekt-/ byggeleder med særlig ansvar for gjennomføring av prosjekter innenfor kommunal eiendom både i forhold til investering og drift. En sentral oppgave blir videre å jobbe med bærekraftige løsninger innenfor ENØK. Nord-Fron kommune har generelt mange samfunnskritiske oppgaver som løses innenfor tjenesteområdet Teknisk, der vi har mange dyktige medarbeidere og et godt arbeidsmiljø.

For å planlegge og gjennomføre kommunens prosjekter innenfor kommunal eiendom, søker vi prosjektleder/byggeleder med relevant erfaring. Det er et spesielt behov for kompetanse ift. innkjøp og lov om offentlig anskaffelse, prosjektgjennomføring innen bygg og eiendom og prosjektledelse.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder, og har utstrakt samarbeid med interne medarbeidere og eksterne aktører i alle prosjektets faser.

Stillingen er ledig fra 1 november.

Arbeidsoppgaver
- Planlegge og gjennomføre prosjekter i alle faser fra og med start til ferdigstillelse og frem til ettårsbefaring.- Gjennomføre anbudskonkurranser/innkjøp i henhold regelverket for offentlige anskaffelser.- Ivareta kommunens rolle som byggherre i prosjektene.- Gjennomføre prosjektene i henhold til vedtatte rammer for økonomi, fremdrift og kvalitet.- Ivareta myndighetskrav ved gjennomføring av prosjektene.- Foreta regelmessig rapportering av prosjektene.- Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen.

Kvalifikasjoner
- Relevant utdannelse på bachelornivå eller tilsvarende.
- Dokumentert erfaring fra arbeidsområdet kan kompensere for manglende formell utdanning.- Erfaring som prosjektleder/byggeleder i bygg og anleggsprosjekter.- Kompetanse og erfaring innenfor prosjektstyring og kontraktstyring.- God generell anleggsfaglig kompetanse og økonomiforståelse.- Innsikt i lov og forskrift om offentlige anskaffelser.- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Personlige egenskaper
Vi søker deg som:
- Har god evne til å arbeide selvstendig.- Har en løsningsorientert tilnærming mot samarbeidspartnere.- Har god gjennomførings- og beslutningsevne.- Er fremoverlent og innovativ.- Har godt humør og kan samarbeide med kollegaer, også på tverrfaglig basis.

Personlige egenskaper for stillingen vil bli tillagt stor vekt

Vi kan tilby
- 100 % fast stilling i en fremoverlent kommune med dyktige medarbeidere og et godt arbeidsmiljø.
- Varierte, meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver.- Utviklingsmuligheter tilpasset deg og dine ambisjoner.- Gode pensjons- og forsikringsordninger.- Konkurransedyktig lønn.- Hjelp med å finne bosted.- Flyttegodtgjørelse.

Forutsetninger / vilkår
- Førerkort klasse B.
- Arbeidstakere i Nord-Fron kommune blir ansatt på de vilkårene som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og Hovedtariffavtalen.- Det blir trukket 2 % av brutto lønn til pensjon.

Arbeidsplassene i Nord-Fron kommune skal preges av mangfold og våre ansatte skal gjenspeile kommunens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, uansett alder, funksjonsevne, kjønn eller etnisk bakgrunn til å søke jobb hos oss.

Søknaden sendes
Registrer søknaden under knappen Send søknad.
Alle søknader på ledige stillinger skal skje via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Søknader skal ikke sendes som e-post.

Kopi av attester og vitnemål blir etterspurt ved behov. Nord-Fron kommune praktiserer meroffentlighet og alle våre søkere kommer på offentlig søkerliste, jf. offentlighetslovens § 25. Fritak for offentliggjøring gjøres bare unntaksvis og må begrunnes særskilt i søknaden. Hvis unntak ikke blir akseptert, vil søker bli varslet og søknaden kan eventuelt trekkes.

Link til søknadsskjema:

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
Nord-Fron Kommune med byen Vinstra og tettstedene Kvam og Skåbu ligger i Gudbrandsdalen, midt mellom Trondheim og Oslo. Kommunen har ca. 5 700 innbyggere. Regionen Midt-Gudbrandsdal har nesten 13 200 innbyggere og er med sine rundt 7 600 hytter ett av Norges mest attraktive fritidsområder. Nord-Fron kommune har et brett natur- og kulturtilbud gjennom kulturskole, idrettslag og private kulturbærere som Peer Gynt og Countryfestivalen. Kommunen har både kunstgressbaner, friidrettsanlegg og badeland. Vi har trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge, med et godt skole- og barnehagetilbud, som også inkluderer en moderne videregående skole. Kommunesenteret Vinstra har positiv vekst, med et brett tjeneste og servicetilbud. Nord-Fron kommunes visjon er å være det attraktive midtpunktet i Gudbrandsdalen. Våre verdier er HEL VED/NYSKAPENDE/INKLUDERENDE. Les mer om Nord-Fron kommune Teknisk

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Fagskole student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Nå har du muligheten til å bli trainee i en
28.11.2022 Flere steder
I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsprotalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
AF Gruppen er i vekst, og vi ser nå etter deg som kan tilføre vår Maskinavdeling ytterligere kompetanse innen maskiner
15.11.2022
Microsoft University er et traineeprogram for Microsoft University sine partnere og kunder.
11.10.2022 Flere steder
Vis alle 23.891 ledige stillinger

Fakta om Nord-Fron kommune Teknisk