<  
>  
Stillingsannonse

Psykomotorisk fysioterapeut Bodø Kommune

Søknadsfrist : 09.10.2022

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Administrasjon av driftsavtaler for fysioterapeuter i Bodø kommune er underlagt Rehabiliteringstjenesten ved Avdeling for fysioterapi og logopedi. Pr i dag har Bodø kommune 32,5 avtalehjemler fordelt på 34 fysioterapeuter lokalisert på 11 klinikker. Vi har også lokaler og deler av hjemler øremerket beboere på Kjerringøy og i Misvær.

Bodø kommune har fra 01.01.23 ledig 95 % (34,2t/uken) avtalehjemmel for psykomotorisk fysioterapeut. Avtalehjemmelen er lokalisert ved Jensvoll Fysioterapi, en av Bodøs eldste fysioterapiklinikker. Her jobber det 6 fysioterapeuter med forskjellige spesialiseringer, 5 av disse har driftsavtaler. Foruten to psykomotriske fysioterapeuter, jobber også en manuellterapeut, to mensendieckfysioterapeuter og en allmennfysioterapeut her. Klinikken er veldrevet, har god pasienttilgang og for tiltredende fysioterapeut er det muligheter for å bli medeier i klinikken.

I denne avtalehjemmelen søkes det etter en fysioterapeut med kompetanse i psykomotorisk fysioterapi. Kommunen har lange ventelister for personer som har behov for den type spesialisert behandling og det forutsettes derfor at tiltredende fysioterapeut vektlegger helsefremmende tiltak som gir god pasientflyt og prioriterer personer med behov for oppfølging av psykomotorisk fysioterapeut. Vedkommende må ha evne til å skape gode relasjoner og fremme egenmestring hos pasientene. Fysioterapeuten skal gi et åpent tilbud til Bodø kommunes innbyggere og noe behandling vil ha behov for å bli utført i pasientens hjem.

Det ønskes at tiltredende fysioterapeut skal bidra til et godt samarbeid internt på instituttet, på tvers av de ulike fysioterapifagområdene. Fysioterapeuten forventes å ha et godt samarbeid internt i kommunen, samt med andre aktuelle samarbeidspartnere, her inngår også deltakelse på samarbeidsmøter. Kommunen vektlegger og fokuserer på tjenesteutvikling og samhandling, herav utvikling av gode tjenester for kommunens fremtidige behov. Det forventes at tiltredende fysioterapeut bidrar i dette arbeidet.


Kvalifikasjoner

Det kreves offentlig autorisasjon som fysioterapeut, videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi og fysioterapeuten må ha rett til å heve takst A9. Kommunen har et økt ansvar for å ivareta traumepasienter etter samhandlingsreformen. Det er derfor ønskelig med kompetanse innen traumebehandling. Erfaring fra behandling i grupper og drift av avtalebasert praksis er en fordel. Ved tildeling vil det bli lagt vekt på relevant faglig kompetanse, klinisk erfaring, personlig egnethet og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Fysioterapeuten skal drifte sin praksis i henhold til kommunehelsetjenesteloven, den til enhver tid gjeldende ASA 4313, samt kommunens helse og omsorgsplan.

Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Tildeling av avtalehjemmelen skjer iht. ASA 4313.

I tråd med helsepersonelloven, vil det bli krevd politiattest av den som tildeles hjemmelen.


Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt gjerne:

Rehabiliteringstjenesten Bodø kommune:Konstituert avdelingslederKari BjordalE-post: Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon
Mobilnr: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Kontaktperson Jensvoll Fysioterapi:
Fredrik HansenE-post: Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon
Telefon: Logg inn for å se kontaktinformasjon/Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden. Har du spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Om arbeidsgiveren

Bodø er fylkeshovedstaden i Nordland, ligger på 67°17’N og er Nord-Norges nest største by. Bodø har ca 52000 innbyggere. Bodø er et moderne handels-, service-, administrasjon-, utdanning og kommunikasjonssentrum.

I mai 1816 fikk Bodø status som kjøpstad. Fra å telle 55 (!) mannlige innbyggere, vokste byen sakte fram til midten av 1860-årene, da snudde sildefisket opp ned på bysamfunnet i Bodø. Fra midten av 1880-årene opplevde man at silda ble borte og bodøværingene måtte innstille seg på en framtid med harde krav til den enkelte og usikkert utbytte av strevet.

27.mai 1940 ble Bodø lagt i ruiner av tyske bombefly. På 2 ½ time var det meste av gamle Bodø lagt i grus; mer enn 400 av byens ca. 600 bygninger ble totalt ødelagt. På noen få etterkrigsår ble Bodø gjenreist.

Bodøsamfunnet er preget av positivitet og vekst. Selv om det finnes de som hevder at det alltid blåser i Bodø, kan vi imidlertid strekke oss til å innrømme at det er rimelig god «gjennomtrekk» i byen. Og i den utstrekning det blåser litt, er det i så fall medvind!

Bodø er Europeisk kulturhovedstad 2024.

Les mer om Bodø Kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 09.10.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • OKT 09
    2022
    16 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
22 ledige stillinger

Se flere annonser

Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vis alle 21.543 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Bodø Kommune