<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Er du dyktig til å filme, ta bilder og lage grafisk innhold? Aleris

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å drive salg og merkevarebygging? Da har vi en stilling som passer for deg!

Hos oss vil du møte en lettbent organisasjon med et brennende engasjement for helse og pasientene våre. Som innholdsprodusent i Aleris blir du en del av markedsføringsteamet som jobber tett med hele organisasjonen og ledelsen i Aleris. Du får hovedansvaret for å levere innovativt og kreativt innhold til våre kanaler – og til at vi styrker Aleris som brand. Stillingen gir deg mulighet til å bruke din spisskompetanse på sosiale medier, kreativitet og markedsføringsteft å selge hele vår brede palett av medisinske tjenester og til å bygge merkevaren Aleris.

Arbeidsoppgaver:

 • Konseptutvikling av kreativt markedsmateriell
 • Produsere og redigere video/film
 • Fotografering
 • Grafisk arbeid
 • Tekstproduksjon

Utdannelse og kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning innen markedsføring/kommunikasjon
 • Gjerne erfaring fra byrå, markedsavdeling eller reklamebyrå - stor interesse for digital markedsføring
 • God kjennskap til digitale trender og SoMe (Facebook, Instagram, TikTok)
 • Gode ferdigheter i programvarene: Adobe Premiere pro, Adobe InDesign & Adobe Photoshop/Lightroom

Vi ønsker en innholdsprodusent som er:

 • Dyktig til å kommunisere godt med video/film, foto og tekst
 • Utpreget kreativ, nyskapende og «digital»
 • Evne til å jobbe både i team og selvstendig
 • Positiv, engasjert og samarbeidsorientert
 • 1-3 års relevant erfaring

Vår dyktige innholdsprodusent skal ut i permisjon. Nå søker vi hennes vikar og utlyser et 12 måneders engasjement med mulighet for forlengelse.

I Aleris er vi ikke er redde for å prøve nye ting; vi elsker å sette høye mål og er både sterkt faglig og kommersielt drevet. Til markedsføringsteamet er vi opptatt av å rekruttere ulik spisskompetanse slik at vi kan utfylle og utfordre hverandre. Vi er også opptatt av at vi skal ha det gøy på jobb. Aleris kan tilby et uformelt, lettbent og hyggelig miljø med sterk innovasjonskraft. Vi har en flat struktur og verdsetter nye idéer og tanker som vi evner å iverksette raskt. 

Stillingen rapporterer til kommunikasjonsdirektør Gro Bogen Nilsen som er del av ledergruppen i Aleris og ansvarlig for kommunikasjon, marked og myndighetskontakt.

Har du lyst til å bygge Alerisbrandet og bidra til at vi oppfattes som markedets beste til å kommunisere? Da hører vi gjerne fra deg!

For spørsmål ta kontakt med kommunikasjonsdirektør Gro Bogen Nilsen, tlf. 992 95715, grobogen.nilsen@aleris.no. Søknadsfrist er 10. oktober 2022, men vi hører veldig gjerne fra deg tidligere. Tiltredelse snarest.


Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,2 milliarder kroner. Vi har nærmere 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge. Bli med å forme morgendagens helsetjeneste!

Om arbeidsgiveren

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? 

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for ca. 1,2 milliarder kroner. Vi har nærmere 800 medarbeidere ved 13 avdelinger spredt over hele Norge. 

Bli med å forme morgendagens helsetjeneste!

Les mer om Aleris

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktperson

Kommunikasjonsdirektør

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Regnskapsmedarbeider/fører fra Syria. NOKUT godkjent økonomiutdanning
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Microsoft University er et traineeprogram for Microsoft University sine partnere og kunder.
11.10.2022 Flere steder
AF Gruppen søker Arbeidsleder Elektro til å lede og følge opp de midlertidige elektriske anleggene samt montørene på våre anleggsprosjekter.Vi
06.12.2022
Vil du bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet?
02.12.2022 Oslo
Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Nå har du muligheten til å bli trainee i en
28.11.2022 Flere steder
I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsprotalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Vis alle 27.219 ledige stillinger

Bli kjent med Aleris