<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Tryg Forsikring Forsikringsrådgiver - deltid

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Forsikringsrådgiver-Næringsliv-deltid

Ønsker du å kombinere jobb og studier i et av Skandinavias største skadeforsikringsselskap, og en del av et dyktig faglig- og salgsmiljø? I Tryg får du vært med på å påvirke fremtiden til selskapet, og gjøre oss best mulig forberedt for morgendagen.

Om oss

Verden forandrer seg hele tiden. Men jobber du i Tryg, dilter du ikke bare etter - du går foran. Sammen med mange dyktige kollegaer definerer og utvikler dere morgendagens trygghet - for kundene våre, samfunnet og for hverandre.

Kundesenter bedrift består av 27 ansatte fordelt på lokasjon i Bergen og Tønsberg. Som deltidsstudent hos oss vil en del av et dyktig team med stort engasjement, godt arbeidsmiljø og som brenner for å levere gode resultater.

Om rollen - Hvilke arbeidshverdag kan du forvente?

Deltid på kundesenter næringsliv arbeider primært med kundehåndtering på telefon, chat og mail. Det fastsettes en fast arbeidsdag i uken hvert semester. Det vil til tider også være mulighet til å arbeide mer. I ferier og høytider forventes det at studenten kan arbeide fullt som for eksempel sommerferie og juleferie.

Som student hos oss ønsker vi at dine faglige kunnskaper kan bidra til å ta organisasjonen til nye høyder. Dine synspunkter og utviklingsforslag vil gjennom din gjennomføringskraft bidra til utvikling. Kundesenter næringsliv er preget av et høyt fokus på gode kundeopplevelser, og være morgendagens trygghetsskapere.

Hos oss vil du opparbeide deg verdifull arbeidserfaring i et bredt fagfelt, og kunne delta på sosiale og faglig relaterte arrangementer. Vi vil kunne lære deg om forsikring så lenge du har gode grunnleggende verdier, arbeidsmoral og samarbeidsvillig.

Om deg - Våre forventninger

Vi ønsker deg som er en relasjonsbygger, løsningsorientert og har gode samarbeidsegenskaper. For å lykkes i rollen som forsikringsrådgiver er det viktig med en stå på-vilje, og et brennende ønske om å levere den beste salgs- og kundeopplevelsen i markedet. Du behersker kommunikasjon med forskjellige mennesketyper, og trives med en arbeidshverdag preget av høy aktivitet hvor ingen dager er like. Vi ønsker deg som er i startfasen av din utdanning.

Hvorfor jobbe i Tryg?

I Tryg får du flinke ledere og gode kolleger som legger vekt på trivsel og resultater. Her bygger vi på hverandres tillit når vi utvikler morgendagens trygghetsskapere. Vi tilbyr også gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi har et stort fokus på psykologisk trygghet, og med vårt herlige arbeidsmiljø er det alltid hyggelig å komme på jobb. Tryg setter sin stolthet i å gi deg en grundig og god opplæring.

Du vil få muligheten til å bli autorisert forsikringsrådgiver i finansbransjen som er et kvalitetsstempel.

Du vil få en spennende og variert studiejobb, hvor det er mulig for faglig utvikling.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte salgsleder Silje Moksnes, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist er den 15 oktober, vi intervjuer kandidater fortløpende




Adresse: Bergen

Om arbeidsgiveren

Tryg Forsikring er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden. Vår misjon er å tilby trygghet til privatpersoner og næringsliv. Vår oppgave er å bidra til å sikre både menneskelige og materielle verdier. Som kunde i Tryg skal du kunne føle deg trygg på at de verdier som er viktigst for deg er godt sikret.

Visjon

Vi vil oppleves som Nordens ledende trygghetsleverandør på de markeder og innenfor de forretningsområder hvor vi velger å være til stede.

Les mer om Tryg Forsikring

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Franchise

Se flere annonser

Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Om Stillingen Vi søker nå regionleder for Lokal installasjon og vedlikehold (LIV) Øst. Lokal installasjon og vedlikehold (LIV) er en,
05.05.2024 Flere steder
Vis alle 36.153 ledige stillinger