<  
>  
Stillingsannonse

Gjensidige er på jakt etter talenter til vårt nyopprettede graduateprogram. Er det deg vi leter etter? Gjensidige

Søknadsfrist : 09.10.2022

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er på jakt etter talenter til vårt nyopprettede graduateprogram. Er det deg vi leter etter?

Vi i Gjensidige vet godt at det er viktigere enn noen gang å holde blikket på de utfordringene som kommer, og gjøre det vi kan for å løse dem. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som jobber sammen og tar konkrete grep for å skape et tryggere samfunn for alle.

Gjensidige er en kundeorientert problemløser med stort fokus på digitalisering, teknologisk utvikling og avansert analysekunnskap. Her vil du få muligheten til å jobbe med det fremste innen teknologi og analyse i forsikringsbransjen. Vi søker deg som er nyutdannet våren 2023, og som er nysgjerrig, nytenkende og løsningsorientert, og som ønsker en spennende karriere innen teknologi eller analyse.

Graduateprogrammet vårt
Som graduate i Gjensidige blir du fast ansatt fra dag én, og tilknyttet et av forretningsområdene våre. Du kickstarter karrieren din med utfordrende oppgaver i et spennende fagmiljø, hvor du får reelt ansvar og muligheten til å komme med idéer som kan trekke Gjensidige i riktig retning.

Programmet går over ett år, og har en rekke samlinger i løpet av perioden. Her vil du bli kjent med andre graduates på tvers av ulike fagmiljøer, og dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din.

Vi har følgende graduatestillinger for 2023:

1. IT-Sikkerhet:
IT-sikkerhet i Gjensidige har ansvaret for å ivareta sikkerheten rundt informasjonssystemene våre. De jobber blant annet med sikkerhetsovervåkning og hendelseshåndtering, sikkerhetstesting, tilgangsstyring, portalsikkerhet, sikkerhetsforvaltning og mye annet spennende. Som graduate innen IT-sikkerhet ønsker vi at du skal jobbe med oppgaver du syns er spennende og som utfordrer deg. Du må ikke studere spesifikt IT-sikkerhet, men interesse for området er en forutsetning.

2. Utvikling: Utviklerne våre hjelper Gjensidige med å realisere de digitalt rettede strategiene og målene våre. Det gjør de ved å bruke deres spisskompetanse i tverrfaglige team der de utforsker og bygger engasjerende, fokuserte og gjenkjennelige tjenester. Som graduate vil du være med å videreutvikle digitale produkter og løsninger i et av våre finsmurte produktteam. De tar ansvar for hele livssyklusen til det som lages, fra utforskning av problemer og utvikling av løsning, til drift og kontinuerlig forbedring.

Du har gode kunnskaper innenfor frontend (eksempelvis React, Typescript), backend (eksempelvis Java, Kotlin, Spring, Kafka) og/eller skyteknologi (eksempelvis containerteknologi, Kubernetes, Azure).

3. Data & Analytics:
Data & Analytics er et viktig satsningsområde i Gjensidige. Gjennom prosjekter og tverrfaglige team løser denne gjengen blant annet problemstillinger innenfor kunstig intelligens, datamodellering, datavisualisering, datastrømming og datavarehus. Du vil jobbe med vår teknologiplattform som baseres på en moderne teknologistack som Microsoft Azure, Databricks, dbt, GitHub, Pyt-hon, SQL. Det vil være muligheter for å jobbe i Norge, Sverige eller Danmark (Prosjektbasert)

4. Analyse:
Som analytiker er du med på å utforske, fremskaffe og formidle innsikt til bruk i prising og lønnsomhetsstyring. I tillegg bistår analytikerne våre med tallunderlag for strategiske prosesser. De bruker programmeringsverktøy som SAS, SQL, R, Python og MS Office-pakken (Excel, Power BI). Her er det mange spennende oppgaver på lager, og du vil blant annet bidra med modellering av risiko og prising av forsikringsprodukter, modellering og programmering i Python / R, samt visualisering av data og innsikt. Du vil også få mulighet til å utforske maskinlæring og andre avanserte statistiske metoder.

Hvem vi ser etter? . Du har faglig interesse og gode akademiske resultater . Du er en lagspiller, liker samarbeid og er alltid sulten på ny lærdom . Programmet passer deg som blir ferdig med mastergrad innen eksempelvis teknologi, IT-sikkerhet, informatikk, kvantitative fag som matematikk, fysikk og statistikk (f.eks. aktuar, sivilingeniør, matematikk med informatikk) eller analyse i løpet av våren 2023

Dette får du hos oss
Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers i organisasjonen.

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil i tillegg få flere goder, blant annet en spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

Praktisk informasjon
Oppstart av programmet er august 2023. I stedet for søknadsbrev ønsker vi at du svarer på noen spørsmål, og legger ved CV og karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon, vil ikke bli vurdert. Spesifiser hvilke/n graduatestilling/er du er interessert i.

Ved eventuelle spørsmål send e-post til Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Forsikringsbransjen er utrolig spennende. Hvis du ønsker et innblikk i hvordan vi jobber kan du følge oss på Instagram, LinkedIn eller lese mer på gjensidige.no/graduate ** *Tenk nytt på karrieren din, og ta sats! - så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.**
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 09.10.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • OKT 09
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vil du lede Norges største private helsesatsing i årene som kommer? Aleris satser ekspansivt og bygger nå nye sykehus i
15.09.2022 Flere steder
Är du nyutexaminerad och vill arbeta i skärningspunkten mellan IT och affärsverksamhet?
28.09.2022 Flere steder
Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?
28.09.2022 Oslo
Ønsker du et Summer Internship i et teknologiselskap i sterk vekst?
28.09.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
28.09.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
26.08.2022 Oslo
Har du markedsføringsteft, kunnskap om sosiale medier og har lyst til å bruke din kreativitet og estetiske sans til å
22.09.2022 Oslo
Vil du være et sted der ditt håndverk teller?
06.09.2022 Flere steder
Vis alle 21.543 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige