<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Spennende mulighet i Gjensidige Forsikring der du kan gjøre en forskjell for kundene våre! Gjensidige

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre.

I området møter vi kunder som har hatt store, uønskede hendelser. Næringslivsteamet gir trygghet slik at kundene våre kan fortsette virksomheten sin så raskt som mulig etter skade.

Når en landbruksvirksomhet får stans i produksjonen eller varer går tapt på grunn av skade på eiendeler eller bygg, sørger driftstapsforsikringen for at driftsresultatet opprettholdes. Det gir økonomiske, juridiske og kommunikasjonsmessige utfordringer. Vil du være med å forsterke næringslivsteamet vårt?

Avdeling Transport Storskade består av 18 engasjerte og dyktige medarbeidere i tillegg til leder. 5 vil være tilknyttet driftstapsteamet.

Om jobben

Vi gir deg en morsom, spennende og variert arbeidsdag i et kompetent og hyggelig miljø med dyktige kolleger. I løpet av en vanlig arbeidshverdag vil du f.eks. vurdere det økonomiske tapet en landbruksvirksomhet lider etter en skade. Dette i samarbeid med kunden og kundens rådgivere i landbrukets organisasjoner. Du vil behandle både store og mindre saker, og saker med kort og lang varighet.

Det oppleves meningsfullt å gi råd og økonomisk trygghet når det virkelig gjelder. Møtet med deg kan utgjøre en forskjell og en erfaring kundene våre tar med seg livet ut.

Ved behandling av skadesaker vil du samarbeide med både interne og eksterne ressurser som alle bidrar til en best mulig kundebehandling. Du vil ha ansvar for leveranser i henhold til eget og avdelingens mål og bidra til å opprettholde en avdeling hvor trivsel og stolthet er viktige drivere. Du vil få saker fra hele Norge.

Om deg

Vi ser etter deg som har utdanning fra høyskole/universitet, gjerne landbruksøkonom eller tilsvarende. Du har:

  • erfaring med økonomisk rådgivning eller føring av regnskap for landbruket
  • kunnskap om produksjonene i landbruket
  • kunnskap om de lover og regler som gjelder for landbruket

Du er dyktig i kundekommunikasjonen og har en god skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Du arbeider selvstendig og strukturert, men liker også å dele kunnskap og erfaringer. Du er nysgjerrig og evner å stille de gode spørsmålene.

Som person er du nøyaktig og analytisk og evner å komme frem til de gode løsningene sammen med kundene våre.

Du trives med et høyt tempo og må være beredt til å gi det lille ekstra når det virkelig gjelder.

Noe reisevirksomhet må du regne med.

Hos oss får du

En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi tilrettelegger for at du kan bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen. Du får i tillegg utfordrende arbeidsoppgaver, muligheter til å jobbe med dyktige kollegaer som heier deg frem og en samfunnsnyttig jobb. Gjennom Gjensidigeskolen får du nødvendig opplæring.

I tillegg tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger med blant annet helseforsikring og personalrabatter, bedriftshytter, aksjespareordning, sommertid og fleksibilitet for god balanse i arbeidshverdagen. Vi holder til sentralt i Oslo sentrum med godt kollektivtilbud. Det vil også være mulighet for å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

*Spørsmål? Ta kontakt med avdelingsleder Hilde Aasen Unnli, på telefon 930 60?302 eller send e-post til Logg inn for å se kontaktinformasjon
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Microsoft University er et traineeprogram for Microsoft University sine partnere og kunder.
11.10.2022 Flere steder
AF Gruppen søker Arbeidsleder Elektro til å lede og følge opp de midlertidige elektriske anleggene samt montørene på våre anleggsprosjekter.Vi
06.12.2022
Vil du bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet?
02.12.2022 Oslo
Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Nå har du muligheten til å bli trainee i en
28.11.2022 Flere steder
I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsprotalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Vis alle 27.219 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Gjensidige